Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Page 26 of 26
Page 26 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Ja da te markiram dok ti igraš presing u polju?veber wrote:možda se džangu svidi?maggie13 wrote:Kad bi je pozvao,da.dzango wrote:Najbolje će od njega da te sačuva njegova žena.maggie13 wrote:Ah,bude li tako onda ces me ti bratski cuvati od njega.dzango wrote:
Ne bi se ja kladio da je to kod njega baš "bratski".
Mora se i frakcija malo odmorit od cuvanja.
ili ima para?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:više zbog druženja, sada sve mogu sam, nema neke tlake...marcellus wrote:idem sa ženom na izlet renesansni festival. Nedelja?
idem i ja na izlet bacimo u troje. isuse ko antifriz sam postao...
(kada smo zaglavili na cugi, kaj misliš da nije curke pitao da bacimo grupnjak )
taj se ne promenil...
veber wrote:jedino što znam da jesam na jednoj.
baušteli
vas dva četnika, stanojko i ti slobodno dođite na tulum, u biti ako uspijem zgotovit prije nove godine, dođite. bit će ustaša, dva četnika, marcel i curke, obavezno tre, mara i ludi antifriz, moja ekipa s posla. možda nagovorim megi. nju ne smijete dirat...
ak i dalje misliš iz prve gađat insalacije s borerom i bušit desetke za tiple osmice ne bu gotovo do iduće nove.
Ubaciš prvo gips pa onda tipl, malo stegne, i problem rešen.marcellus wrote:veber wrote:jedino što znam da jesam na jednoj.
baušteli
vas dva četnika, stanojko i ti slobodno dođite na tulum, u biti ako uspijem zgotovit prije nove godine, dođite. bit će ustaša, dva četnika, marcel i curke, obavezno tre, mara i ludi antifriz, moja ekipa s posla. možda nagovorim megi. nju ne smijete dirat...
ak i dalje misliš iz prve gađat insalacije s borerom i bušit desetke za tiple osmice ne bu gotovo do iduće nove.
Ma mlitavim kurcem mogu svi na Balkanu da masu..nitko nema snage niti sredstava za ratovanje..
Guest- Guest
Povodom održavanja antiterorističke vježbe ''Drina 2016'', koju će 28. augusta realizirati pripadnici ministarstava unutrašnjih poslova Republike Srpske i Republike Srbije u Loznici (Republika Srbija), iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina obavještavaju građane da će 26., 27. i 28. augusta na lokaciji Granični prelaz Šepak–Loznica, zbog uvježbavanja i izvođenja navedene vježbe, biti korištena manevarska municija i pirotehnička sredstva.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-antiteroristickoj-vjezbi-mup-a-rs-i-mup-a-srbije-bit-ce-koristena-manevarska-municija/160825107
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-antiteroristickoj-vjezbi-mup-a-rs-i-mup-a-srbije-bit-ce-koristena-manevarska-municija/160825107
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
iznendio bi se koliko se to brzo moze uztalasati.koliko je trajao rat irana i iraka,i koliko traje ovaj picvajz u siriji?bogomdani wrote:Ma mlitavim kurcem mogu svi na Balkanu da masu..nitko nema snage niti sredstava za ratovanje..
Winter is coming-
2014-04-14
dzango wrote:Tebe žena baš stisla.marcellus wrote:veber wrote:ma nisam. kao što znaš antifriz i ja u mandurama otišli van. u subotu sam si spizdio zglob, nisam pio na baušteli...marcellus wrote:jesi pocoklal one grede?
u subotu bi mi mogao doći pomoć?
ti si svježe udan, vratim te do ponoći...
idem sa ženom na izlet renesansni festival. Nedelja?
ne, odemo svake godine dobro izgleda
Hmmm, ima smisla. Jedino rješenje je preventivni napad na Srbiju i instaliranje proeuropske marionetske vlade.
i ja kazem,kad su nijemci mogli osvojiti Beograd sa 1 njemackim ovcarom i trokolicom onda bi to i sad bilo macji kasalj
2014-04-14
Za razliku od sada?udba wrote:Hmmm, ima smisla. Jedino rješenje je preventivni napad na Srbiju i instaliranje proeuropske marionetske vlade.
To i kažem, ustvari može da vas napadnemo i ne treba da instališemo ništa.Stanojko wrote:Za razliku od sada?udba wrote:Hmmm, ima smisla. Jedino rješenje je preventivni napad na Srbiju i instaliranje proeuropske marionetske vlade.
Nego, brinu me Slovenci, kako su se oni izvukli iz ovih kombinacija, a drže jedno hrvatsko brdo i komad mora pod okupacijom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Stanojko wrote:Za razliku od sada?udba wrote:Hmmm, ima smisla. Jedino rješenje je preventivni napad na Srbiju i instaliranje proeuropske marionetske vlade.
Similar topics
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
Page 26 of 26