MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska demokracija, ili Udba i sinovi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska demokracija, ili Udba i sinovi
nece s marc naljutit.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:Ja samo mrzim neprofitne krpelje, a ostalo nije moj problem.MaximusDecimusMiridije wrote:Ero wrote:Visoko vam je dr Hase postavio ljestvicu. Neprofitni su od*ebali za sva vrimena.sitting_bull wrote:
i moljcima se plješće...
Dr Hase je jebeni radikalni idiot. Koji zemlji nije donio ama bas nista pozitivno doli sramocenja kod kuce i naokolo. Obicna glupa imbecilna vucibatina u kojega ste infisani jer ostavlja dojam pametnog naciste. I u kojeg se ufajete jer na pristojan nacin taba stazu prema opravdavanju stvari i skretanju ustasluka i inih pizdarija pod definiciju "pa nije to bas tako lose bilo". Dr Hase je jebena kretencina. Hvala kurcu da je kretencina bila u vrhu icega jebeno kratko. I dabogda se vise ni ne pojavio igdje....kuga ga odnijela i njega i fasiste,naciste,komuniste i sve ostale jebene idiote koji se bave s desetljecima starim smecem nek se svi uhvate lijepo za rukice odu do prvog minskog polja i prosecu po istome i konacno naprave nesto pozitivno za ovu zemlju. Skupa s onima kojima ih podrzavaju. Sve skupa je zaljenja vrijedno zajedno sa HDZ-om i SDP-om i svim ibecilima koji podrzavaju te dvije stranke i nalaze koja je napravila manje sranja za svoga mandata. Sterilni postali svi skupa dabogda i ne sirili zlo za daljnja pokoljenja.
'Ko te naljutio, majkumu?
I ja mrzim neprofitne krpelje, ali mrzim i jebenog hasu. A mrzim i dnevno.hr. Znas sta me jedino jebe? Marcellusa stvarno volim, odlican covjek Krista mi Kralja. Uzivo nisam bolje osobe upoznao u 15 godina upoznavanja ljudi s ovog foruma. I onda mi bude jebeni bed otvoreno napisati na forumu ono bas imam potrebu napisati recenicu "Srca ti isusova pa kako mozes pisati te pizdarije". A opet mi krivo da se naljuti na mene. To ti je moje prokletstvo ja se ne zelim nalaziti ni sa kime vise odavde. Svi sve shvate ujednaceno ako si se s nekim nasao uzivo, i onda nemas indenticno misljenje s tom osobom oko stvari napisanih tu i tamo...svi se napizde. Mrzim sva ta sranja ide mi to na kurac. I mrzim kad ljudi koje postivam vole ljude u politici koje smatram potpunim idiotima.......da budem potpuno iskren jako bi mi olaksalo zivot da ljudi za koje otvoreno kazem da su mi dragi da se u potpunosti slazu sa svime sto napisem ovdje i da kazu da je to najpametniji stav i da ne idu dalje s nekakvim vlastitim razmisljanjima jer su im razmisljanja sjebana i potpuno kriva.
ja mu otvoreno velim da sere i dalje nastavimo pit pivo.
neistomisljenje nije prepreka prijateljstvu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sitting_bull wrote:marcellus wrote:sitting_bull wrote:i moljcima se plješće...Ero wrote:Čovjek kojem se pljeskalo
tebe bi pljesnuo samo tako
ajde, piskaralo, smiri hormone. Plenković stiže...
di stiže, u oporbu?
Napušit će se curca komunističkog to smeće ustaško, i to mu je kranji domet. Zdravo!marcellus wrote:provocator wrote:
Nego, Hasanpavelić je još jedan u nizu tvojih "ljubimaca" koji je prdnuo u fenjer.
vratiće se valter, jebat će vam mater.
provocator wrote:Napušit će se curca komunističkog to smeće ustaško, i to mu je kranji domet. Zdravo!marcellus wrote:provocator wrote:
Nego, Hasanpavelić je još jedan u nizu tvojih "ljubimaca" koji je prdnuo u fenjer.
vratiće se valter, jebat će vam mater.
kaj još nisi popil jutarnju pa ti se ruke tresu? Laki je malo nervozan?
A vidi ti našeg dragog bosančerosa... Svo vrijeme iz konteksta vadi ono što mu paše pa se curchi... Pritom zanemarjue poantu marcellusovog članka koja kaže da nam Ameri gaće kroje.Ero wrote:PS: Maxo, pročitaj komentar prvi iznad mene.
Etoti mišljenje. Šta reći?
A jadni naš erica!
provocator wrote:A vidi ti našeg dragog bosančerosa... Svo vrijeme iz konteksta vadi ono što mu paše pa se curchi... Pritom zanemarjue poantu marcellusovog članka koja kaže da nam Ameri gaće kroje.Ero wrote:PS: Maxo, pročitaj komentar prvi iznad mene.
Etoti mišljenje. Šta reći?
A jadni naš erica!
a ti si promašio poantu kad ne kužiš da iz rusije danas ne dolazi komunizam, nego iz amerike...
Marčelo... daj si reda. Daj malo podrži druga eru... Kaj ne vidiš da se jadan sav pogubio... Na aparatima je.marcellus wrote:
kaj još nisi popil jutarnju pa ti se ruke tresu? Laki je malo nervozan?
btw., maznul sam ja jutarnju dozu.
Ja promašio poantu? Pa kak mi komunjare pjevamo? Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska. E budale!marcellus wrote:
a ti si promašio poantu kad ne kužiš da iz rusije danas ne dolazi komunizam, nego iz amerike...
Last edited by provocator on 17/7/2016, 13:00; edited 1 time in total
a ja mu idem maznut ženu dok je na posluprovocator wrote:, maznul sam ja jutarnju dozu.
2014-12-30
Kome? Marcellusu?veber wrote:a ja mu idem maznut ženu dok je na posluprovocator wrote:, maznul sam ja jutarnju dozu.
Jel Bulinku? Ružna je ko pas. Dobro sad... nemre ona toliko ružna biti koliko ja mogu biti pijan.
eheheheprovocator wrote:Ja promašio poantu? Pa kak mi komunjare pjevamo? Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska. E budale!marcellus wrote:
2014-04-15
Tako nekako. Izabran je od udbe. Koliko me sjecanje ne vara sami ste o tome pisali. Poslije se "oteo" pa je pravovaljano krilo Mesic, Boljkovac, Manoilic, Karamarko pokusalo drzavni udar. Poslije su se ekipi pridruzili i Budo i Tomica Jakic i isli su na izbore sa Mesicem kao kandidatom i Karamarkom kao sefom izbornog stozera. Platforma je bila detudjmanizacija i deercegovizacija.Koliko se sjecam sami ste glasali za Mesica na prvim izborima. Tako ste pisali. Dakle, procjenaje bila????? Tudjman prema teorijama i analizama nije mogao graditi drzavu bez udbasa u svojim redovima. Tako su pri njemu zavrsili i Perkovic i Mustac i dobar dio ekipe. Sto se arkive nisu otvorile do sada??? Sto i tko se srami i boji???? Bumo videli.marcellus wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali "Doduše s potonjim bi mogao imati problema, jer se za njega otima i SDP. On bi, po nekim najavama, trebao biti kandidat SDP-a u prvoj izbornoj jedinici. Kad čovjek bolje razmisli, nije to ni tako čudno, jer je dosad već promijenio više stranaka nego cigo konja. Bio je u KP-u, pa u HDZ-u, pa u Manolićevom HND-u, produkt neuspjelog puča protiv Tuđmana, pa u HNS-u, pa bi bio red da se smiri u SDP-u. Kako je isti pravni slijednik KP-a, moglo bi se reći da se dite vratilo materi. Možda u SDP-u stave i Budu Lončara na liste, da cirkus bude kompletan!" Kolega Marcel(kojeg cijenim) nikako da prihvati Karamrkov "lik i djelo". U gore pomentum pasusu je naveo ekipu kojoj je i Tomica pripadao i radio. Kolega Marcel to svodi da se jednom slikao sa Mesicem. S Mesicem se jednom slikao onaj cigo kada mu je dao ukradenu sliku. Tomica je bio sef izbornog stozera na predsjednickim izborima. Slucajno se nasao u "Zmajevom Gnijezdu". JAvio se na natjecaj. Muhahhahahahahahahhahaha KAramarko je uspio i naumu tj razvalio hdz po drugi put u zadnjih nekoliko godina.
slikao se s mesićem, sigurno je udbaš.
da, ovaj se naslikavao s mesićem, manolićem, i budom, i cijelom udbom, sigurno je i on udbaš. Još je manolića pa kasnije mesića postavio na čelo vlade. Govno udbaško.
2014-04-14
n_razbojnik wrote:eheheheprovocator wrote:Ja promašio poantu? Pa kak mi komunjare pjevamo? Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska. E budale!marcellus wrote:
slobode ko u komunizmu a raspodjela bogatstva ko u kapitalizmu, najbolje od oba svijeta... :D
JADNA MAJKO HRVATSKOJ SA OVAKVIM LJUDIMA
POBILI BI SE DO ZADNJEGA POD LAŽNIM OPTUŽBAMA
A NAJGORE JE DA SU HUŠKAČI PLAĆENI ZA SVOJA SRANJA
NE MISLEĆI DA ĆE NA NJIH I NJIHOVU DICU DOĆI RED....I TO BRZO
POBILI BI SE DO ZADNJEGA POD LAŽNIM OPTUŽBAMA
A NAJGORE JE DA SU HUŠKAČI PLAĆENI ZA SVOJA SRANJA
NE MISLEĆI DA ĆE NA NJIH I NJIHOVU DICU DOĆI RED....I TO BRZO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvatska financira – neprijateljsku propagandu!
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
Page 4 of 4