Rat protiv islama smo već izgubili
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Seks je precijenjen. Evo reci cu vam šta vam je seks. Dva uma. Svaki ima svoje znanje. Napravi da je tvoje znanje njeno i obratno. Sad imate ovo : znanje ste podigli maksimalno a kad ste to podigli i komunikacija je podignuta maksimalno a kad je to podignuto onda je i razina između vas mala.
Uprevodu najbolji seks je s nekim u cije postole možeš uci ( postati on / ona ).
A najlakše ulaziš u one postole koje ti pašu , nisu ti ni pretjesne ni prevelike.
Uprevodu najbolji seks je s nekim u cije postole možeš uci ( postati on / ona ).
A najlakše ulaziš u one postole koje ti pašu , nisu ti ni pretjesne ni prevelike.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
No ja ne mogu uc u emanicpirani um jer su mi to egoisti pa mi se bljuje a to je danas večina ženski ( cast iznimkama ) pa onda mi wombat više paše.
Zato vam se nitko ni ne ženi i nema djecu tj imate bijelu kugu.
Ne mogu muškarci postat one.
Prenisko im je to i povraca im se biti one.
Zato vam se nitko ni ne ženi i nema djecu tj imate bijelu kugu.
Ne mogu muškarci postat one.
Prenisko im je to i povraca im se biti one.
2014-04-11
Popravit će se situacija na ovoj planeti u budućnosti al sada je ženska samovolja uzela previše maha i muškarci ( dobar dio njih ) na to ne može pristati ni da oće.
Ovo će dovesti do bijele kuge a ista do rata uzrokovana prevelikom kolicinom došljaka u srazmjeru sa domačim stanovništvom koje nestaje.
Upravo taj rat biti će promjena sistema.
Ovo će dovesti do bijele kuge a ista do rata uzrokovana prevelikom kolicinom došljaka u srazmjeru sa domačim stanovništvom koje nestaje.
Upravo taj rat biti će promjena sistema.
2014-04-11
marcellus wrote:kod kozojeba je malo drukčije, islam je izgovor, a njihova kultura je... pa, nazovimo to kulturom, jelda. Ono pećina afganistan i to.
Kak ti sebe marcelko nemilice sramotis.
Bez blage veze sastvarnoscu, pukas iz svoje guzice misli o kulturama .
One su uvijek jedino i samo kulture .
Tko sto u njima vidi , njegov je idiotski problem .
Islam je takoder samo religija.
Nema ovito kod krscanskih kozojeba sloge sa tom drugom religijom.
Leviathan2 wrote:bolje da se neka forumasica zrtvuje da konacno nesto okine
Je ali strah je vrag.
Jer rupa možda ima zube
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Prestanite se igrati. Vidite i sami da puno znam. Buducnost događaja na ovoj planeti okvirno npr.
Znao sam šta me zanimalo al ženska zashrala i ono sad me ne zanima ništa i to je to i sve ok.
Samovolja žena pa pusti ih u kuraz i nemam s njima posla i sve je ok.
Ja se sigurno smijem više nego vi jer cisto sumnjam da se vi non stop smijete.
Znao sam šta me zanimalo al ženska zashrala i ono sad me ne zanima ništa i to je to i sve ok.
Samovolja žena pa pusti ih u kuraz i nemam s njima posla i sve je ok.
Ja se sigurno smijem više nego vi jer cisto sumnjam da se vi non stop smijete.
2014-04-11
Usne Stjepana Gnječa wrote:veber wrote:bogtejebo, daj mijenjaj dilera pod hitno.marcellus wrote:udba wrote:Ovako nisko, politički nekorektno vrijeđanje jedne religije koja je izdala jednog od rijetkih vrsnih intelektualaca i kulturnih ličnosti u Hrvata je potpuno neprihvatljivo.
Šta bi čovjek reko da vas čita osim da ste posrbice.
hase se izjasnio protiv imigracije i kozojeba, naš domaći dečko, musliman koji bolje razumije građansku i kršćansku kulturu od većine ovdje a i više je cijeni
Evo ja se nudim da postanem diler. Kad Marčelo proba moju drogu ostat će mrtav hladan.
E razvalila sam cvalje od smjeha
Mrni nije samo jasno kak Marcelko s vremena na rijeme ubode temu
Ili mu zena pise tekstove ?
Tu na corumu lupeta ko dijete malo
Sora wrote:
E razvalila sam cvalje od smjeha
Mrni nije samo jasno kak Marcelko s vremena na rijeme ubode temu
Ili mu zena pise tekstove ?
Tu na corumu lupeta ko dijete malo
to smo već zaključili...čeka pa prepisuje
Guest- Guest
...zla.Sora wrote:
Islam je religija.
Mocno sauronovo oko , srž zla i svih problema zapada na ovoj planete.
Guba se ne zna pogledat u ogledalo i vidjet gdje je stvarni problem u njihovoj vlastitoj civilizaciji pa je onda islam krivac.
Stoka.
Last edited by RayMabus on 18/7/2016, 10:01; edited 1 time in total
2014-04-11
Na zapadu protestantski svećenici sve češće govore da nam treba šerijat, aktivisti da nam treba više džamija
Ne samo da to govore aktivisti nego i politički vrh, bar u HR, jer kak drugačije protumačit ono turčenje u HNK od prije koji mjesec. Cijela Vlada, na čelu s debelom, bila se naguzila Erdoganu za malo turskih lira. Odvratno i sramotno.
Ne samo da to govore aktivisti nego i politički vrh, bar u HR, jer kak drugačije protumačit ono turčenje u HNK od prije koji mjesec. Cijela Vlada, na čelu s debelom, bila se naguzila Erdoganu za malo turskih lira. Odvratno i sramotno.
Guest- Guest
wehabizam nostradamus
Ljudi sa istoka pod utjecajem Mjeseca ( Islama ). Prije ovog dijela prica o 21 stoljecu pa se vraca par stoljeca unazad , tocnije u godinu 1700-uLong before these happenings the people of the East, influenced by the Moon,
Islamska osvajanja u 1700--oj godini odnosno tim stoljecima ali je jako bitno primjetit da ce se odma spomenuti da je u tim godinama rođen i neki lik tj daje mu godinu rođenjain the year 1700 will cause many to be carried away, and will almost subdue the Northern area.
Sa tri strane okruženo morem je : poluotok. Saudijska Arabija je poluotok. Bit ce tada rođen neki covjek koji ce slaviti cetvrtak kao praznik. Saudijska Arabija je jedina zemlja u svijetu u kojoj je cetvrtak dio vikenda. Inace taj obicaj pocima od Wehabizma kojeg je osnovao Wahab koji je rođen u jednom selu u središnjoj Arabiji tamo neke godine 1700 i nešto vrlo malo sitno , mislim oko 1703.From the three water signs will be born a man who will celbrate Thursday as his holiday.
Ocito on je reformator religijski. Inace Nostradamus je živio 1500 tako da on cak i ovdje prica o necemu šta je njemu dvista godina u buducnosti.His renown, praise, rule and power will grow on land and sea, bringing trouble to the East.
Velike promjene.The head of Aries, Jupiter and Saturn. Eternal God, what changes !
I nakon nekoliko stoljeca opet loša vremena ce se vratiti i napraviti nerede u Francuskoj i Italiji.Then the bad times will return again after a long century; what turmoil in France and Italy.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
2014-04-11
I nakon nekoliko stoljeca opet loša vremena ce se vratiti i napraviti nerede u Francuskoj i Italiji.
Vremensko prostorni kontinum.
Znam vam događaje unaprijed bar onako okvirno.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1
2014-04-11
Ja ću se smijati smijat i smijati. Onaj truli centar odakle svo shranje pocima na evropskom kontinentu a to je stara Evropa će propasti.
Gledat ću na tisuće i tisuće krvopolića a da ništa nisam napravio po tom pitanju.
Sjećam se kad sam jednom tj u više navrata rekao da ako mi nedate njihove glave da ću ja uzeti vaše.
Napravili ste harakiri.
Trebali ste pobiti emanicpirane i one koji taj sistem podržavaju i ostali bi živi.
2014-04-11
Možda vam je najbolje da pređete na moju stranu pa se skupa smijemo ovome.
2014-04-11
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 19 of 19