Dr. Hase i dalje ne vadi :)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dr. Hase i dalje ne vadi :)
Valjda žrtvama, jebem vas nepismene.vuksadinare wrote:otisao se pokloniti genocidudawson wrote:vuksadinare wrote:danas je hase u srebrenici
Svaka ptica svome jatu leti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jeftini bodovi u gostima. Zna mali posao.vuksadinare wrote:..bio je i uvukovaru i na ovcari vise puta...a bio je i u skabrnji...dawson wrote:vuksadinare wrote:otisao se pokloniti genocidu
Kad su njegovi u pitanju.
dzango wrote:
Valjda žrtvama, jebem vas nepismene.
Kad vec moras uopce o tome jel
darla- Admin
2015-10-22
Regoč-
2015-08-21
Ma jest... jako je dosljedan.Regoč wrote:Zlatko je dosljedan, nije prilivoda, svaka mu čast.
Najprije je ustaše nazivao šehidima i mučenicima pa je onda rekao kako su ustaški zločini bili najveće moralno posrnuće...
Pa je pričao kako ne treba obilježavati Jasenovac pa je onda dva dana hodao po Jasenovcu ko gluha kuja i polagao vijence...
Pa je na sva usta hvalio Sedlarov film o Jasenovcu da bi, kada su ga suočili s nebulozama, rekao kako je on film pogledao samo jednom, te kako on nije autor...
Fakat je dosljedan.
Mnogi ustaše pali su kao borci za hrvatsku slobodu, a bilo je i nekih koji su počinili brojne zločine. Stoji kako prvo, tako i drugo.
Ja to zbog Hase i Vuka. Da ne ispadnu četnici kada već hoće da budu ustaše.Sonikkin wrote:dzango wrote:
Valjda žrtvama, jebem vas nepismene.
Kad vec moras uopce o tome jel
Dr Hase je sveden na margine....ali Ero jos uvijek masla da izuce neku recenicu koja bi opet njega samoga propagirala kao pobjednika u vlastitim ocima,vizionara i sta ti ja znam :)
Guest- Guest
Dupla poturica.Eva wrote:Hasanče je čistokrvni ustaša srpskih korijena.
Svako od nas ima svoje fetiše.MaximusDecimusMiridije wrote:Dr Hase je sveden na margine....ali Ero jos uvijek masla da izuce neku recenicu koja bi opet njega samoga propagirala kao pobjednika u vlastitim ocima,vizionara i sta ti ja znam :)
provocator wrote:Jadan je Hase... Svaki kojeg ero podržava, prije ili poslije, prdne u fenjer.gargamel0101 wrote:Jedan je Hase
Hase ustašo napuši se curca komunističkog! Trajao si dok si trajao... Retardinjo, zdravo!
" Pred padom ide uznositost
a pred slomom oholost "
To mi prvo padne na pamet kad gledam sudbine -hase i čmarka -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A ti si fakat lažov.provocator wrote:Ma jest... jako je dosljedan.Regoč wrote:Zlatko je dosljedan, nije prilivoda, svaka mu čast.
Najprije je ustaše nazivao šehidima i mučenicima pa je onda rekao kako su ustaški zločini bili najveće moralno posrnuće...
Pa je pričao kako ne treba obilježavati Jasenovac pa je onda dva dana hodao po Jasenovcu ko gluha kuja i polagao vijence...
Pa je na sva usta hvalio Sedlarov film o Jasenovcu da bi, kada su ga suočili s nebulozama, rekao kako je on film pogledao samo jednom, te kako on nije autor...
Fakat je dosljedan.
Ništa čudno kad ste vi u pitanju.
MaximusDecimusMiridije wrote:Dr Hase je sveden na margine....ali Ero jos uvijek masla da izuce neku recenicu koja bi opet njega samoga propagirala kao pobjednika u vlastitim ocima,vizionara i sta ti ja znam :)
Propade mu lustracija, boj protiv rusa, srba jugoudbe :)
Al začas se on okrene pa će krenuti: ne sviđa vam se plenković vi bi možda šuvara i beograd :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
A ti si na tisuće puta bila zaklana u Jasenovcu. Da nije tako ne bi tamo bilo 700,000 žrtava.Eva wrote:Hasanče je čistokrvni ustaša srpskih korijena.
Istina, sve je lijepo prebrojao Goldstein. Sad nešto kao ponovo (u tišini) prebrojava, vidit ćemo kako će da grah padne.
Sve je moguće, pa i to da dr Hase bude pravedni, kao i njegov dedo.
Eva wrote:Hasanče je čistokrvni ustaša srpskih korijena.
muslimanske vjeroispovijesti...
sitting_bull-
2015-09-28
tema bi trebala imat naslov, hasu jebu al neda da se vadi
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Ero wrote:A ti si na tisuće puta bila zaklana u Jasenovcu. Da nije tako ne bi tamo bilo 700,000 žrtava.Eva wrote:Hasanče je čistokrvni ustaša srpskih korijena.
Istina, sve je lijepo prebrojao Goldstein. Sad nešto kao ponovo (u tišini) prebrojava, vidit ćemo kako će da grah padne.
Hasanče je rahmetli kao i njegov duhovni babo, Karamarko. Mog skupa na hadž, sad im vakat, ni obaveza ni briga.
Guest- Guest
Ovo je nešto z'brda-z'dola, niđe veze....Eva wrote:Ero wrote:A ti si na tisuće puta bila zaklana u Jasenovcu. Da nije tako ne bi tamo bilo 700,000 žrtava.Eva wrote:Hasanče je čistokrvni ustaša srpskih korijena.
Hasanče je rahmetli kao i njegov duhovni babo, Karamarko. Mog skupa na hadž, sad im vakat, ni obaveza ni briga.
Dr Hase je uspješan razbijač mitova.
Pokušava mu parirati Ante Kanta, ali neuspješno.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oš'o Hase a ti Obuljenko oma'r vadi lovu ne lovu lovetinu..mi smo 'gladni'..inače te nema
» Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Vadi kume keš, keš!
» Hase i Esih cipelare Bandića i dalje:Zbog Tita propalo konstituiranje Skupštine
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Vadi kume keš, keš!
Page 4 of 5