UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Jednog ga je jedna samo vidjela na hodniku dok je jos radio ba u bolnici i javi mu se nesto preko fejsa i na kaju ga pozive na kavu... naravno pristao.
Sta mene netko ne zove na kavu nego mi salje slike svojih smrdljivih genitalija koje me uopce ne interesiraju
Sta mene netko ne zove na kavu nego mi salje slike svojih smrdljivih genitalija koje me uopce ne interesiraju
Guest- Guest
Pa žena sam otkad znam za sebe, bemu sve.
Ne znam, iz moje perspektive, ne bi me zabrinjavala treća osoba, nego odnos mene i partnera. Nije tulav, ako ste vi sretan i zadovoljan par, ne vidim kako bi ga ona mogla smotati, a da on to ne želi. A sad, ako bi tako lako odlepršao samo zato što mu je neka druga ispred nosa zamahnula dupencem, onda ti takva osoba i ne treba.
Ne znam, iz moje perspektive, ne bi me zabrinjavala treća osoba, nego odnos mene i partnera. Nije tulav, ako ste vi sretan i zadovoljan par, ne vidim kako bi ga ona mogla smotati, a da on to ne želi. A sad, ako bi tako lako odlepršao samo zato što mu je neka druga ispred nosa zamahnula dupencem, onda ti takva osoba i ne treba.
Guest- Guest
Dobro jutro!
Nemoj molim te samo praviti ljubomorne scene....i ovo će vam biti dobra vježba za povjerenje.....
Naravno da iz prilika nastaju djela,ali samo ako kod vas nešto ne štima...
Kakav je tvoj muškarac inače?
Nemoj molim te samo praviti ljubomorne scene....i ovo će vam biti dobra vježba za povjerenje.....
Naravno da iz prilika nastaju djela,ali samo ako kod vas nešto ne štima...
Kakav je tvoj muškarac inače?
Guest- Guest
Ma ne pravim ljubomorne scene. Samo me to malo bocka, to sam vec rekla.
Pa vama bi bilo svejedno da neka tako zenskica titra oko vaseg muskarca ili bi vam malkice smetalo? ;)
Pa vama bi bilo svejedno da neka tako zenskica titra oko vaseg muskarca ili bi vam malkice smetalo? ;)
Guest- Guest
Ne bi mi bilo svejedno....ali znam koga imam kod kuće....znam koliko je on vjeran i koliko mu je to bitno....
Uostalom mi smo do sad toliko toga izgradili,ne znam šta bi ta druga osoba morala imati da zbog nje sve upropastimo
Uostalom mi smo do sad toliko toga izgradili,ne znam šta bi ta druga osoba morala imati da zbog nje sve upropastimo
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
kada bih poceo da gledam i burgijam sa strane, znao bih da je gotovo...
Guest- Guest
Zagy da li njemu prilaze zene? Cak i ako znaju da je u braku? I koketiraju?
Guest- Guest
Lady_D wrote:Zagy da li njemu prilaze zene? Cak i ako znaju da je u braku? I koketiraju?
ne vidim zasto ne bi, fizicki je zagijev muz dobar frajer...
Guest- Guest
bez seksa...Lady_D wrote:Idemo vebicu
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=8467
2014-12-30
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)