UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Lady_D wrote:Ma znam da ima betty... Ali ja to odmah okoncam... on ne :p
mislila sam na tvoje ponasanje prigovor
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Lady_D wrote:Ma znam da ima betty... Ali ja to odmah okoncam... on ne :p
Jel pristao?
Kakva je ona?
Guest- Guest
Proucila sam je da malo na fejsu. Pos likama djeluje ljepuskasto i normalno.
Ma ne bih bila ljubomorna da je to neka zenska koju vec poznajem ili se oni poznaju. U biti nisam ni ljubomorna ne znam koliko, samo me malo pika.
Pristao je da, kaze da ce tako ustedit na benzu. Placeni su mu putni troskovi, ali uvijek potrosis malo vise
Ma ne bih bila ljubomorna da je to neka zenska koju vec poznajem ili se oni poznaju. U biti nisam ni ljubomorna ne znam koliko, samo me malo pika.
Pristao je da, kaze da ce tako ustedit na benzu. Placeni su mu putni troskovi, ali uvijek potrosis malo vise
Guest- Guest
Moja mila betice. Ja tebe nista ne kuzim. Razlog tomu je vjerojatno sto sam preumorna i mozak mi ne funkcionise.betty.boop wrote:Lady_D wrote:Ma znam da ima betty... Ali ja to odmah okoncam... on ne :p
mislila sam na tvoje ponasanje prigovor
Zasto ne zelis ici u katakombe?
Guest- Guest
zato sto mi razgledavanje skeleta i lubanja, te sama setnja podzemljem u drustvu stakora nije bas ugodna ideja
betty.boop-
2015-01-23
Lady_D wrote:Proucila sam je da malo na fejsu. Pos likama djeluje ljepuskasto i normalno.
smotat će ga... to je gotova stvar.... :cthulhu:
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
plaćaaaaaaa 
finaleee
znala sam.. pobjedu baš ne očekujem, nije mi scenski nešto, bilo je puno moćnijih, koliko sam uspjela vidjet
ali ako budemo makar u prvih 10, ja presretna.. ma, već sam prehepi
draga ninica.. a baš je draga i normalna!

finaleee

znala sam.. pobjedu baš ne očekujem, nije mi scenski nešto, bilo je puno moćnijih, koliko sam uspjela vidjet
ali ako budemo makar u prvih 10, ja presretna.. ma, već sam prehepi

modra-
2014-04-17
bosna mi je također dobra, sjela mi je odmah.. čak sam ju nekoliko puštala na jutjubu 

modra-
2014-04-17
modra wrote:plaćaaaaaaa
finaleee
ali ako budemo makar u prvih 10, ja presretna.. ma, već sam prehepidraga ninica.. a baš je draga i normalna!
mislim lijepo je da su ljudi sretni...ali zašto je to tako bitno?..

klerko- Posts : 2144
2014-10-23
šta, plaća ili?
pa nije tako bitno, samo kažem...

modra-
2014-04-17
normalna stvar. i kada je kod mene dosla curka predlozio sam to. proslo je od tada dvije god a ona je prohodala s mehanicarem koji zivina drugom kraju grada.Lady_D wrote:danas sam poludila
Neka zenska tek upoznala mog decka, na novom radnom mjestu i pondila se da skupa putuju na posao, jedan dan s njezinim autom, drugi dan s njegovim. Premjestili su ga u rovinj. I ona bi sada da skupa putuju... Pih :/

Smrt baterijama sloboda Dizelu.
veber-
2014-12-30
modra wrote:šta, plaća ili?
ne plata, sreco-eurosong...
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
sreco, srijeda je...

veber-
2014-12-30
modra wrote:znam, srećo, malo se samo zezam! :)

i to da dozivimo od tebe...

Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Znamklerko wrote:Lady_D wrote:Proucila sam je da malo na fejsu. Pos likama djeluje ljepuskasto i normalno.
smotat će ga... to je gotova stvar.... :cthulhu:
Zene su takve
Guest- Guest
Ima i on tu nešto slobodne volje, jebemu.
Ako on ne želi ništa s njom, teško da ga može omađijat pa da je ne znam kako raspoložena za smotavanje. 

Guest- Guest
ma pusti, lejdi....Vegvísir wrote:Ima i on tu nešto slobodne volje, jebemu.Ako on ne želi ništa s njom, teško da ga može omađijat pa da je ne znam kako raspoložena za smotavanje.

veber-
2014-12-30
Jednog ga je jedna samo vidjela na hodniku dok je jos radio ba u bolnici i javi mu se nesto preko fejsa i na kaju ga pozive na kavu... naravno pristao.
Sta mene netko ne zove na kavu nego mi salje slike svojih smrdljivih genitalija koje me uopce ne interesiraju
Sta mene netko ne zove na kavu nego mi salje slike svojih smrdljivih genitalija koje me uopce ne interesiraju
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50

» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 49 of 50