Recenzije kozmetike
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Recenzije kozmetike
Zagy wrote:
Mene podsjeca na zmiju...:D
Nadam se da govorimo o forumašici koja je tamo pisala, a ne o karakternoj osobini.
Guest- Guest
ma niije ko zmija.. zmija je UVIJEK stavljala uskličnike i nije radila razmak između zareza i riječi.........
xD nisam normalna, a? :D
xD nisam normalna, a? :D
a voljela bi 'čut' tu ženu opet.. šta je s njom, propala u zemlju!?
znam je se sjetit.. baš mi je ličnost, e :D
znam je se sjetit.. baš mi je ličnost, e :D
Aaa Zmija, da ona je nestala...
meni nekako još uvijek odgovara ovaj vid komunikacije. ne forumašim ko prije, ali mi fejs nije isto što i forum
meni nekako još uvijek odgovara ovaj vid komunikacije. ne forumašim ko prije, ali mi fejs nije isto što i forum
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Meni je samo žao što nema dosta forumaša koji su bili na glazbi
Al' ajd', s onima s kojima sam bila dobra se ionako ili družim ili se čujem na druge načine
Al' ajd', s onima s kojima sam bila dobra se ionako ili družim ili se čujem na druge načine
Guest- Guest
Da, ja se isto s njih par (vidi čuda, muških :D) družim privatno. Al u biti o forumu imam dobro mišljenje, može se i ok ljudi upoznat. I ono, najprikladniji mi je nekako medij za piskarat uz kavu.
Naravno, preskačem vijesti/politiku.
Naravno, preskačem vijesti/politiku.
2014-04-14
Slična situacija kod mene, s nekoliko forumaša što su u Zagrebu se baš redovito družim i postali smo jako dobri prijatelji, s nekima rjeđe, uglavnom kad se vidimo na koncertima ili dogovorimo kave.
Guest- Guest
Dobro je ovo Somersets ulje za brijanje.
DM 21 kn.
Stvarno je dovoljno samo par kapljica (za noge 3-4), pričeka se malo i britvica fino klizi i koža je mekana.
Za putovanja super, jer je bočica veličine laka za nokte.
DM 21 kn.
Stvarno je dovoljno samo par kapljica (za noge 3-4), pričeka se malo i britvica fino klizi i koža je mekana.
Za putovanja super, jer je bočica veličine laka za nokte.
2014-04-14
no da ja prijavim svoj šoping ljetni... nisam puno toga kupila
chanel chance eau tendre hair mist (koji mi na kraju nije nešt, zamišljala sam ga drukčijeg, svježijeg, razigranijeg i ženstvenijeg.. podsjeća me na daisy, vrlo vrlo)
malo flormar kozmetike... ruž, dva laka i maskara po preporuci prodavačice, predobra je, u subotu za vanka su mi trepuše bile do obrva! :D
malo majička i kardiganića lijepih, sve svijetle boje.. bijelo, bež, nježno roza
u h&m-u taanka zlatna narukvica i zlatne naušnice, baš su fine, elegantne, a jednostavne
sandale crne sa srebrnkastim sitnim zakovicama, ali nisu zakovice, skroz sitno je..
i šta još...... ništa ?
nisam previše toga kupila uopće.. ništa mi se nije svidjelo, ništa nije normalno, sve moderno i kul, a ja volim jednostavno, tako da jbg...
chanel chance eau tendre hair mist (koji mi na kraju nije nešt, zamišljala sam ga drukčijeg, svježijeg, razigranijeg i ženstvenijeg.. podsjeća me na daisy, vrlo vrlo)
malo flormar kozmetike... ruž, dva laka i maskara po preporuci prodavačice, predobra je, u subotu za vanka su mi trepuše bile do obrva! :D
malo majička i kardiganića lijepih, sve svijetle boje.. bijelo, bež, nježno roza
u h&m-u taanka zlatna narukvica i zlatne naušnice, baš su fine, elegantne, a jednostavne
sandale crne sa srebrnkastim sitnim zakovicama, ali nisu zakovice, skroz sitno je..
i šta još...... ništa ?
nisam previše toga kupila uopće.. ništa mi se nije svidjelo, ništa nije normalno, sve moderno i kul, a ja volim jednostavno, tako da jbg...
jaaaaao, torbu u zari!!!
crna, ručke su joj crni lanci.. baš je fina
super su mi njihove torbe, i bitno mi je imat dobru torbu, to sam skontala ona mi je pola dobrog outfita!
crna, ručke su joj crni lanci.. baš je fina
super su mi njihove torbe, i bitno mi je imat dobru torbu, to sam skontala ona mi je pola dobrog outfita!
modra-
2014-04-17
Da, morat ću i ja neku finu torbu nabavit...
2014-04-14
zara ;) :D
uvijek mi se svide njihove, al ne sve, mada i onima koje nisu po mom ukusu ne mogu osporit ljepotu... trenutno nosim jednu njihovu kenjkavu smeđu već treće ljeto
brušena koža, onako opuštena i vrećasta.. super mi je... samo da nema mrlju od šljiva na džepu
uvijek mi se svide njihove, al ne sve, mada i onima koje nisu po mom ukusu ne mogu osporit ljepotu... trenutno nosim jednu njihovu kenjkavu smeđu već treće ljeto
brušena koža, onako opuštena i vrećasta.. super mi je... samo da nema mrlju od šljiva na džepu
flormar ruž, ovaj zadnji, odličan, boja perfect, postojan!
Last edited by modra on 16/7/2014, 09:47; edited 1 time in total
flormar maskara, trepuše velike, ali je i kao nova malo gušća i suša (suhija :D), pa imam osjećaj da će uskoro bit za otpis
no da, zasad je predobra...
no da, zasad je predobra...
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50