sr madara-sama
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: sr madara-sama
Zabavno je da ispustas zvuk chmarne vode dok te rail penezrira ?kic wrote:jebeš quake, bitno da je zabavno, e barem si priznao da si skriboman, u fazama doduše-
Tobi dok je narutoverse još bio hostile, trebaš HxH uzeti čitati, tamo je to dovedeno skoro do savršenstva, zadnja saga koja je završila je brutalna, podsjeća me na Cell sagu u DBZu ali puno više prijeteće-

Skriboman ?
U kakvim fazama ?

Cell saga je smece dakle ...ne hvala
Guest- Guest
alkoholno-dokoličarskim fazama, volim plazmu u zadnje vrijeme, znam pokupiti 10-15 scorea u rundi ako zapnu u prolazu par njih 
nije totalno smeće, ima tu biološku evolucijsku crtu, uostalom to je samo zadnja saga Hunter X Huntera, zapravo jedina priča koja je sve kvalitetnija s vremenom, još da pisac nije lijen..

nije totalno smeće, ima tu biološku evolucijsku crtu, uostalom to je samo zadnja saga Hunter X Huntera, zapravo jedina priča koja je sve kvalitetnija s vremenom, još da pisac nije lijen..
Odakle ti ideja da sam ikad prestao piti ? Sad u subotu mi ceh 1k kuna ... u prvom lokalu kojem sam biokic wrote:alkoholno-dokoličarskim fazama, volim plazmu u zadnje vrijeme, znam pokupiti 10-15 scorea u rundi ako zapnu u prolazu par njih

Stovise hedonizam je izrazeniji nego ikad....
Plasma sucks...bfg :)
Dakle smece :srd:
Guest- Guest
nisu ti konobari dali izaći, buduće Ćorluke 
nema bfga u ca difamatore-
ja preporučujem samo dobre stvari, jebe mi se.

Wrong ....moram drzati do sebe i svoje klase ^_^kic wrote:nisu ti konobari dali izaći, buduće Ćorluke
Pa i da ima .opet me ne bi pobijedio ...ikad :p
Oui touche...to je za tebe samo zelja :srd:
Guest- Guest
kic wrote:Madara prepolovljen kao Tsunadei otkud Obitu sharingan onak
![]()
What goes around ,comes around ....ironija je jebena stvar
Imam više osjećaj da njegova moć nije healing ... više mi djeluje kao odbijanje realnosti, nekakav reverse space time
Guest- Guest
Shisui? 
ja sam pročitao "I revived you", ali sad su ispravili u "recovered", i ovi hokagei su praznoglavi, "ajmo reviveat lika koji nas je prije 5 minuta šamarao, samo da saznamo što se dogodilo", ali više su instrument Kishia ajd..
zuzuzuzu :^)

ja sam pročitao "I revived you", ali sad su ispravili u "recovered", i ovi hokagei su praznoglavi, "ajmo reviveat lika koji nas je prije 5 minuta šamarao, samo da saznamo što se dogodilo", ali više su instrument Kishia ajd..

nije solo's ne brini :Dkic wrote:Shisui?
ja sam pročitao "I revived you", ali sad su ispravili u "recovered", i ovi hokagei su praznoglavi, "ajmo reviveat lika koji nas je prije 5 minuta šamarao, samo da saznamo što se dogodilo", ali više su instrument Kishia ajd..zuzuzuzu :^)
suosjećam sa čovjekom ima problem sa vidom...tj preciznije ostao bez očiju ...

o čem ti briješ, ultimativna ironija...tobirama da upravlja madarom, mislim da mu je to oduvijek bila vlažna maštarija
ey madara odi u trgovinu, ej madara napravi mi sendvić, madara svrbi me čmar....
bome savršeni stalker je ta pičoka, space time distortion kojim ti viri u sobicu i onda se dira po trećem oku
Guest- Guest
zapravo je baš Tobirami palo na pamet hm, ali kao da je problem osloboditi se Edo Tenseia u današnje vrijeme..
već vidim da je ovo neki pandan opsesije američkih filmova u zadnje vrijeme, sukob ljudi i bogova, zapravo polubogovi vs bogovi, Madara će se priključiti i dati svoj obol za međugeneracijsku solidarnost, prestao sam mariti, coasta boacci..
već vidim da je ovo neki pandan opsesije američkih filmova u zadnje vrijeme, sukob ljudi i bogova, zapravo polubogovi vs bogovi, Madara će se priključiti i dati svoj obol za međugeneracijsku solidarnost, prestao sam mariti, coasta boacci..
jednom je uspio već, ali tad nije puppet master bio senju rodkic wrote:zapravo je baš Tobirami palo na pamet hm, ali kao da je problem osloboditi se Edo Tenseia u današnje vrijeme..
zaboravio si *light personified* , ionako mu se dečec svidija zbog potencijala
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Grabar-Kitarović na Brijunima: Sve će sama platiti, sama će i kuhati, pripremat će doktorat
» "EU puca sama sebi u noge"
» CG: Rusija sama potvrdila da je umešana u proteste
» Strah EU-e da ne ostane sama protiv Rusije
» VLAISAVLJEVIĆ: Sama ideja “Inzkovog kataloga” je skandalozna
» "EU puca sama sebi u noge"
» CG: Rusija sama potvrdila da je umešana u proteste
» Strah EU-e da ne ostane sama protiv Rusije
» VLAISAVLJEVIĆ: Sama ideja “Inzkovog kataloga” je skandalozna
Page 5 of 5