UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
da sam žensko, this, i da vježba.medication wrote:Za mene pametan i da ne otkriva sve na prvu loptu i da mi paše u humoru...
Mene privlače muškarci sa stilom....odjevnim...valjda zato što imam sportskoga kod kuće. ...
Guest- Guest
Meni ne treba nešto organizirano vježbat, al da voli otić u prirodu, šetat i plivat.
Ne volim sjedit po kavama i kafićima.
Ne volim sjedit po kavama i kafićima.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ni ja ne volim momke za kafane :/
Volim one koji uzivaju u prirodi i sa kojima mozes imati kvalitetan razgovor. Nevjerojatno se napalim na dobar razgovor :D
Volim one koji uzivaju u prirodi i sa kojima mozes imati kvalitetan razgovor. Nevjerojatno se napalim na dobar razgovor :D
Guest- Guest
Zagy wrote:Mene privlače muškarci sa stilom....odjevnim...valjda zato što imam sportskoga kod kuće. ...
Evo meni to totalno nebitno.
Ne bi baš sad da izgleda ko stari švaler iz Ladyne priče al zapravo čak imam malo odbojnosti (naopravdane i neargumentirane, priznajem) prema sređenim tipovima.
Više volim tipove u trapericama i majici s kapuljačom.
2014-04-14
Vidis zagy meni bas kontra. Volim sportake tipove,ali da sje naravno sređen za neke posebne prigode.
Takav je moj!
A i trenirka se brze skida od traperica :D
Lejdi,nije on starkelja sa 40,samo je idiot.
Takav je moj!
A i trenirka se brze skida od traperica :D
Lejdi,nije on starkelja sa 40,samo je idiot.
Arwen-
2014-04-22
na prvi pogled to nešto u držanju i kako gleda i pokreti
ne volim šminkere, volim ležerno obučene
na druge poglede - da voli pojest volim muškarce koji jedu zvjerski, ne znam zašto to na mene toliko utječe.. fkt ne znam :D
na druge poglede - da voli pojest volim muškarce koji jedu zvjerski, ne znam zašto to na mene toliko utječe.. fkt ne znam :D
Ma znam shenell, ali za curice od 20 koje gleda je prestar ;)
Guest- Guest
gledam valjda najgori film ikad
i dodje mi da si iskopam oci, al tvrdoglavost i znatizelja me tjeraju da ga pogledam do kraja
ja ne mogu vjerovat sta je ovo, ja ne znam ...
i dodje mi da si iskopam oci, al tvrdoglavost i znatizelja me tjeraju da ga pogledam do kraja
ja ne mogu vjerovat sta je ovo, ja ne znam ...
betty.boop-
2015-01-23
Joj boze da voli jest <3modra wrote:na prvi pogled to nešto u držanju i kako gleda i pokreti
I da skupa zderemoooo
Guest- Guest
Taj sammedication wrote:Zagy wrote:Mene privlače muškarci sa stilom....odjevnim...valjda zato što imam sportskoga kod kuće. ...
Ne bi baš sad da izgleda ko stari švaler iz Ladyne priče al zapravo čak imam malo odbojnosti (naopravdane i neargumentirane, priznajem) prema sređenim tipovima.
2014-12-30
Mene će nećakinjin pubertet toliko dovesti do iscrpljenosti,da neće ništa više za moju djecu ostati kada ih uhvati.....
Guest- Guest
Lady_D wrote:Joj boze da voli jest <3modra wrote:na prvi pogled to nešto u držanju i kako gleda i pokreti
I da skupa zderemoooo
da, al ne bi trebao bit bucmast kao ja, zanimljivo, volim onaj žilaviji tip, one koji su prirodno brzi i okretni, a čvrsti... zato i imaju brzi metabolizam pa im je potreba žderat zvjerski
i ne volim visoke, iako sam ja 174, ne volim.. naravno, mora bit malo višlji od mene
veber wrote:Taj sammedication wrote:Zagy wrote:Mene privlače muškarci sa stilom....odjevnim...valjda zato što imam sportskoga kod kuće. ...
2014-04-14
Ajme sutra mi je sastanak, nekako sam to smetnula s uma.
Onaj s glavešinama što se održava 2-3 puta godišnje.
Sve sam pripremila još u petak, samo još ne znam što ću obuć.
Onaj s glavešinama što se održava 2-3 puta godišnje.
Sve sam pripremila još u petak, samo još ne znam što ću obuć.
2014-04-14
Zagy wrote:Mene će nećakinjin pubertet toliko dovesti do iscrpljenosti,da neće ništa više za moju djecu ostati kada ih uhvati.....
Jel nećkinja dosla ziviti kod tebe?
Znam da je trebala...
Arwen-
2014-04-22
Ne,krenula je u srednju.....kod mene bi trebala doći studirati...ako se ne zaljubi. .. :D
Ja sam svejedno Filter kroz koji se sve provlači, ja sam njena osoba od povjerenja. ..
Ja sam svejedno Filter kroz koji se sve provlači, ja sam njena osoba od povjerenja. ..
Guest- Guest
Zagy wrote:
to je teta..
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)