Kraj Castrovog režima u Kanadi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kraj Castrovog režima u Kanadi
Ono kad komunisti u parlamentu daje ovacije Nacistu.
Samo u Kanadi pod Trudoom.
Samo u Kanadi pod Trudoom.
Zloguki prorok- Posts : 8540
2023-08-31
debo, u Kanadi si je do prije 10 godina svaka obitelj u kojoj netko radi mogla priuštiti samostojeća kuću. danas je to na 26 posto po statistici. kanađani nikad nisu živjeli u 40 kvadrata, to im je bila garažadebotoijusto wrote:marcellus wrote:After eight years of Justin Trudeau, the cost of housing has doubled. Rent has increased by 107 percent and it now takes Canadians 25 years to save up for a downpayment
dakle 25 godina štednje samo za kaparu :D
to je bilo prije 2 godine
sad su cijene još više
nekad je tri generacije zivilo u 40 kvadrata wc skoljkom i 2 svice a danas svatko zeli svojih 100 kvadrata opremljenih novim trendom s tiktoka , trziste ponuda-potraznja
nije to njegov ni samo problem kanade
AssadNaPodmornici wrote:inače jedan nevjerojatan podatak.
hrvatska ima 3/4 kanadskog bdp-a per capita (po PPP računici).
jbt spram justina kastra, naš plenki djeluje kao adam smith(osnivač ekonomije kao znanosti)
Ovo vam sve govori.
debotoijusto wrote:marcellus wrote:After eight years of Justin Trudeau, the cost of housing has doubled. Rent has increased by 107 percent and it now takes Canadians 25 years to save up for a downpayment
dakle 25 godina štednje samo za kaparu :D
to je bilo prije 2 godine
sad su cijene još više
nekad je tri generacije zivilo u 40 kvadrata wc skoljkom i 2 svice a danas svatko zeli svojih 100 kvadrata opremljenih novim trendom s tiktoka , trziste ponuda-potraznja
nije to njegov ni samo problem kanade
kakve veze ima kako se nekad zivilo, nije kastro 2 doso na vlast kad se zivilo u 40 m2 (jer tamo nikad niko i nije zivio na 40 m2 some)
mislis li ti s tim tvojim supkom kad pises
i kakva ponuda i potraznja kad se kastro zalago da ukine kapitalizam, tako je govorila njegova zamjenica Freeland maturantima u Americi, kaze da kapitalizam nije sustav koji moze odgovorit novim izazovima ba, treba drugi pristup (a znamo koji)
povratak zdravog razuma
to što je u istoku europe bilo normalno da ljudi žive u 40m2 betona dvi generacije, tako je i zelenski živio sa didom i roditeljima i ženom neko vrijeme (bio na lex friedman podcastu) , u kanadi i usa je uvijek bila fora kupiti kuću u predgrađu sa sredine 20tih ..danas se nove generacije amera (i kanađana) čude kako je to bilo normalno prije
marcellus likes this post
ja kad sam tek stigo drzava obebjedi smjestaj a pravilo im je da kuca mora imat sobu za svako dijete + za muza i zenu uz sve ostalo sto ide. Samo kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom je imala oko 70 m2
evo pogledajte i sami.
Hrvatska prema zadnjim ekonomskim podacima, što se tiče standarda (po PPPu jer PPP uzima u obzir i troškove države, ) ima čak 3/4 kanadskog standarda.
jbt da je netko mogao prije 20godina zamisliti ili tek prije 30godina da će Hrvatska ikada imati(po PPPu) 3/4 kanadskog standarda strpali bi ga u psihijatriju.
ako ja nisam krivo očitao podatke, googlao sam dva izvora.
nominalno mislim da smo tek 1/2 , u suštini to znači da će kanađani jeftinije kupiti uvzne stvari tipa mobitele ,računala ili moći platiti bolje putovanje..
ali prema PPP koji u obzir uzima troškove unutar države i plaće , tu smo na 3/4 standarda. dodaj još velik postotak sive ekonomije u RH, i de facto smo po ppp tu negdje..
naravno vjerujem da bijelci u kanadi žive bomba puno bolje nego prosječni hrvat, ali da ovi novi imigranti žive od plaće do plaće i samo da plate rentu, i to je to, niti kučeta niti mačeta, plus dosta njih je na socijali i kriminalu..
ukratko nismo mi ništa pametniji niti sposobniji od kanađana, dapače gluplji smo od anglosasa , germana i francuza koji su stvorili kanadu, ali oni su uvezli velik broj sirotinje iz 3eg svijeta i pretvaraju se u 3 svijet, barem ta sirotinja
Hrvatska prema zadnjim ekonomskim podacima, što se tiče standarda (po PPPu jer PPP uzima u obzir i troškove države, ) ima čak 3/4 kanadskog standarda.
jbt da je netko mogao prije 20godina zamisliti ili tek prije 30godina da će Hrvatska ikada imati(po PPPu) 3/4 kanadskog standarda strpali bi ga u psihijatriju.
ako ja nisam krivo očitao podatke, googlao sam dva izvora.
nominalno mislim da smo tek 1/2 , u suštini to znači da će kanađani jeftinije kupiti uvzne stvari tipa mobitele ,računala ili moći platiti bolje putovanje..
ali prema PPP koji u obzir uzima troškove unutar države i plaće , tu smo na 3/4 standarda. dodaj još velik postotak sive ekonomije u RH, i de facto smo po ppp tu negdje..
naravno vjerujem da bijelci u kanadi žive bomba puno bolje nego prosječni hrvat, ali da ovi novi imigranti žive od plaće do plaće i samo da plate rentu, i to je to, niti kučeta niti mačeta, plus dosta njih je na socijali i kriminalu..
ukratko nismo mi ništa pametniji niti sposobniji od kanađana, dapače gluplji smo od anglosasa , germana i francuza koji su stvorili kanadu, ali oni su uvezli velik broj sirotinje iz 3eg svijeta i pretvaraju se u 3 svijet, barem ta sirotinja
Zloguki prorok likes this post
da, al to je i danas drzavni standard
druga je stvar sto sad nije ostvariv za omladinu pa rentaju sobe
kad sam ja doso kuce koje su bile 100 000 su danas su milijun
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
![-](https://2img.net/i/empty.gif)
» Kraj vlasti Markelove bio bi kraj Evrope kakvu znamo
» Svizac Phil predviđa kraj zime,udbaš Safet predviđa kraj korone
» Plavusa u Kanadi
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Masovni pokolj u Kanadi