U škole se uvodi djelatnik za sigurnost i civilnu zaštitu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: U škole se uvodi djelatnik za sigurnost i civilnu zaštitu
Opet vi kolega isto. Prije sam mislio samo da se pravite glupi ali sam se prevario. Bilo kako bilo ljevicarski narativ je uvijek , naravno ako su protiv, e moglo se izgraditi toliko i toliko vrtica, bolnica i sl. Uvijek je to narativ. Poslije se tudi novci daju za reklamiranje bolesnih ponasanja. Daje se u stvaranje iluzije i podpomaganje lazne slike . Bolesta. Mislim budite vi sto hocete ali vas ja necu financirati i ne prilazite mom djetetu ili unuku... Nemate pravo. Ako si musko obuceno kao zensko i dalje si musko ali bolesno da pojednostavim. Vi mislite da ste zensko, dvogrba kamila ili bilo sto ali za mene ste ono sta vidim.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretan dokaz je???????? Koja kabala i kurac u ZG. Seljakluk u salonskim cipelama i kusis pricu... Opet vi kolega "znate". No koliko se zastitarta moze platiti od udruge Queer donacije. Malo patetike ne skodi iliti probajte svoju medicinu. Koliko se zastitara moze platiti od novca poklonjenog udrugama blisikim nosonji koje se bavee zastitom zivotinja??? Zagrebcancima su bitniji peseki nego vlastita djeca. Muhahahahahahakila jebenog mozga
ako mislis da imam snimku kako lovric daje upute jbg. nemam
2023 kako navodi neprijateljsko glasilo ( imam i prave podatke no nemam volje po 100x ponovo navodit liku koji sjedi drvo na drvo )
U Zagrebu se od 12. do 21. svibnja u organizaciji udruge Domino održao 21. Queer Zagreb Sezona, festival koji uz financijsku potporu države promiče norme i oblike ponašanja suprotne tradiciji hrvatskog društva.
Grad Zagreb ove je godine za Queer Zagreb Sezonu izdvojio 12.000 eura. Ako se uzme u obzir dodatnih 4.500 eura odobrenih organizatoru, udruzi Domino, od kojih je 2.000 eura za projekt nejasnog naziva “vizualna antropologija i 2.500 eura za “noć performanse”, organizatori festivala od Grada Zagreba dobili su ukupno 16.500 eura.
https://narod.hr/hrvatska/kako-hrvatsko-drustvo-financira-vlastiti-preodgoj-koliko-iz-proracuna-dobivaju-udruga-domino-i-queer-festival
dakle nek je bruto 1000€ a vise je i nek firma od zastite jos toliko jami a vise je jedan zastitar moze 8mj. stajat sa strane gledajuci dicicu kako ulaze u skolu za cijenu pederskih aktivnosti zagrebacke queer sezone
no kad bi makli vjeronauk iz skola pokrili bi sve zastitare uveli zadnji krik nadzora sazidjali zidove i zavarili ograde te jos ostalo za moderne kuhinje i besplatnu prehranu dicice... kako ti se svidjaju ove jabuke kolega ?
Kada je crkva u pitanju odbio bih svaki vid financiranja. Vjeronauk bi bio slobodan , tko hoce. Ukinuo bih dakle svima i Islamskoj zajednici i Pravoslavlje i sve. Financiraj se sam. Prije toga bih vratio sva crkvena tj vjerska dobra oduzeta nakon 45 godine. To je to. Nemam pojma zasto ste mene povezali sa crkvom. Sluzbeno sam se ispisao kada je juznoamericki ljevicar dosao za papu.Ta je kap prelila casu. Pripadam krscanskom kulturnom krugu, bastinim krscanko kulturno i drugo naslijede ali nisam vjernik i za Vatikan me zaboli kiki.
DA, samo Queer festival je kostao 16 500 eura a cjelokupna suma je gore navedena. Pitati kod kolege Vuka. Kila mozga...
abraham- Posts : 14931
2014-04-14
Dakle , sto ja radim cijelo vrijeme??? Zasto me netgko dozivljava kao adz, bandicevac ili slicno. Zato sta ukazujem na mentalitet. Zato sta ukazujem na predrasude, i plemenski nacin razmisljanja. Ponovit cu, nije samo da su adznjare lopovi vec je narod kolektivno lopovski. Drugo je da se ljude pljuje i optuzuje, unistava politicki, ekonomski, psihicki i fizicki bez i trunka dokaza. U drugim slucajvima dokazi veliki "ko kuca" se zaobilaze, minimiziraju i izuzimaju. Jos uvije vrijedi pravilo "znam"ja i "znamo" mi. Proslo je 35 godina od sluzbenog iskakanja iz socijalizma ali samo sluzbeno. Strukture, ljudi i sustav razmisljanja je isti ako ne i gori.
Upravo zbog svega navedenog sam fasciniran uspjehom Poljske a i drugih komi zemalja. Manje vise sve su odmakle i prestigle DNRH iako su daleko kasnile. Desavaju se i tamo neki koraci nazad ali u DNR H je manje vise to normalna pojava. Kila mozga.
Upravo zbog svega navedenog sam fasciniran uspjehom Poljske a i drugih komi zemalja. Manje vise sve su odmakle i prestigle DNRH iako su daleko kasnile. Desavaju se i tamo neki koraci nazad ali u DNR H je manje vise to normalna pojava. Kila mozga.
2014-04-14
ukratko ne mijenja se činjenica što govorim.debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:Inače i qureer ljudi su bolesni. Hrpa njih počini ubojstva, samoubojstva itd čak i neki su mass shooteri.
Još dodatnih bolesnika stvoreni zbog toga jer su im se neuroni loše u glavi složili. Iman osjećaj da 50% ove nove generacije je defectno.
Pogledajte ove klince. Hrpa retardiranih nemozes otić u šoping centar da ne vidiš nažalost retardino dijete. Prije 20 godina toga nije bilo.
A od onih koji nisu odmah retardiranih već 1/3 su debeli. Inače debljina je znak je tjelesnih problema pogotovo u djece. Ako je klinac prase, vrlo brzo će biti za kurac za život i neplodan i psihički oštećen. A plus dodaš qureer osobe kojih je sve više, dobiješ doslovno svaka druga mlada osoba oštećena.
Prije bi takve na selu rješavala priroda, ili bi ih ljudi odnijeli u šumu vukovima, sada strašno.
Dio njih će pucati psihički totalno i onda će ubijati ono malo zdravih.
Na kraju budućim generacijama će biti najbolje da uteknu iz grada iz školi i djecu odgajaju na selu na farmi kao što rade Ameri sve više
imas klinca koji prezivio u rezervatu lavova i sam kopao vodu danima 98% klinaca HR bi pojeo lav 2 dan po svetom pismu
no isti taj klinac bi stradao od udara automobila/tramvaja za po ure kad bi ga bacio u centar grada radnim danom , sve to relativo
https://avaz.ba/vijesti/globus/948704/osmogodisnji-djecak-prezivio-pet-dana-u-parku-prepunom-lavova
sve više je bolesnih i defektnih, onda će sve više biti ovih "blagoslova" sa noževima, puškama po školama i vrtićima.
svi vide rješenje "da zazivaju još više države". naravno da država nikada nije riješila niti jedan problem tako neće ovo..
nikakva ovdje lova nije rješenje, nego zvuči brutalno ali jebiga drawinistička selekcija.
što država može poduzeti? oprezivati dodatno junk food, i procesuiranu hranu, glavni uzročnik većine psihičkih bolesti pa i autizma kod djece(zadnja istraživanja ovo potvrđuju). ista osoba koja tvrdi da su dica autistična zbog cijepiva(nema dokaza plus svi smo ko dica primili ta cijepiva) ili 5g mreža će svom ditetu trpati proizvod iz pekare u usta, a trudnica će naručivati junk food od nepalaca.
sve to treba oprezivati i destimulirati. e da zdrava hrana nisu crvi, žohari, soja, "cjelovite žitarice"(ovo pogotovo je najveća prevara) nego, zdravo meso, riba, jaja, povrće, voće, fermentirano/kiselo povrće, fermentirani mliječni proizvodi.
i rekao sam pobačaj. hrpa oštećenja se primjete dok je plod još par milimetara ili 1-2cm.
to nije nikakav "blagoslov", dapače majka sama ima mehanizme pobačaja, majčino tijelo radi iste testove unutar tijela i tako odbacuje na sreću većinu tih oštećenja, međutim ako neki prođe, treba poticati pobačaje. recimo na islandu nema djece sa daunovim sindromom iz istog razloga. primjeti se, preporuči se pobačaj itd.
i sport treba biti najbitniji predmet u školi. nikakve matematike, jezici, informatika, sve je to super, ali bez zdravog tijela nema niti inteligencije.
nema izlike za sport, trebalo bi svaki dan imati sportske aktivnosti, i rigorozno ih sprovoditi.
i nije loša ideja što se sprovodi u američkim školama, kada djeca uđu u školu predaju mobitele.
. ili tko ima zdravo potomstvo da ga makne iz bolesne sredine.
marcellus likes this post
Vatrogasna mjera. Potrebno u ovom trenutku, ali pogrešan smjer. Luđake treba držati u ludnicama, kriminalce u zatvorima, a teroriste u Guantanamu.
Umjesto toga mi ćemo djecu držati iza visokih zidova s bodljikavom i elektrificiranom žicom, s mitraljeskim gnijezdima i vjerojatno u budućnosti i opkopa s krokodilima. Vrata s retina provjerom.
Kakvu poruku šaljemo djeci, u kakvom svijetu žive? Oni su zatvoreni iza debelog zida i "sigurni" dok luđaci slobodno šeću, liberalnim politikama hvala?
A Sarnavka i ekipa su radi Pukijeve supruge, koja je bila narkomanka i luda ko šlapa na sto razina, isposlovale zakon po kojem praktički nikog ne smiješ poslat u ludaru ako to sud u roku 7 dana ne presudi što je nemoguće. Naravno priča je bila da je Mirjana žrtva muža koji ju je skroz normalnu strpao u ludnicu. Kad su je pustili ubila se, jebiga.
Umjesto toga mi ćemo djecu držati iza visokih zidova s bodljikavom i elektrificiranom žicom, s mitraljeskim gnijezdima i vjerojatno u budućnosti i opkopa s krokodilima. Vrata s retina provjerom.
Kakvu poruku šaljemo djeci, u kakvom svijetu žive? Oni su zatvoreni iza debelog zida i "sigurni" dok luđaci slobodno šeću, liberalnim politikama hvala?
A Sarnavka i ekipa su radi Pukijeve supruge, koja je bila narkomanka i luda ko šlapa na sto razina, isposlovale zakon po kojem praktički nikog ne smiješ poslat u ludaru ako to sud u roku 7 dana ne presudi što je nemoguće. Naravno priča je bila da je Mirjana žrtva muža koji ju je skroz normalnu strpao u ludnicu. Kad su je pustili ubila se, jebiga.
abraham wrote:Opet vi kolega isto. Prije sam mislio samo da se pravite glupi ali sam se prevario. Bilo kako bilo ljevicarski narativ je uvijek , naravno ako su protiv, e moglo se izgraditi toliko i toliko vrtica, bolnica i sl. Uvijek je to narativ. Poslije se tudi novci daju za reklamiranje bolesnih ponasanja. Daje se u stvaranje iluzije i podpomaganje lazne slike . Bolesta. Mislim budite vi sto hocete ali vas ja necu financirati i ne prilazite mom djetetu ili unuku... Nemate pravo. Ako si musko obuceno kao zensko i dalje si musko ali bolesno da pojednostavim. Vi mislite da ste zensko, dvogrba kamila ili bilo sto ali za mene ste ono sta vidim.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretan dokaz je???????? Koja kabala i kurac u ZG. Seljakluk u salonskim cipelama i kusis pricu... Opet vi kolega "znate". No koliko se zastitarta moze platiti od udruge Queer donacije. Malo patetike ne skodi iliti probajte svoju medicinu. Koliko se zastitara moze platiti od novca poklonjenog udrugama blisikim nosonji koje se bavee zastitom zivotinja??? Zagrebcancima su bitniji peseki nego vlastita djeca. Muhahahahahahakila jebenog mozga
2023 kako navodi neprijateljsko glasilo ( imam i prave podatke no nemam volje po 100x ponovo navodit liku koji sjedi drvo na drvo )
U Zagrebu se od 12. do 21. svibnja u organizaciji udruge Domino održao 21. Queer Zagreb Sezona, festival koji uz financijsku potporu države promiče norme i oblike ponašanja suprotne tradiciji hrvatskog društva.
Grad Zagreb ove je godine za Queer Zagreb Sezonu izdvojio 12.000 eura. Ako se uzme u obzir dodatnih 4.500 eura odobrenih organizatoru, udruzi Domino, od kojih je 2.000 eura za projekt nejasnog naziva “vizualna antropologija i 2.500 eura za “noć performanse”, organizatori festivala od Grada Zagreba dobili su ukupno 16.500 eura.
https://narod.hr/hrvatska/kako-hrvatsko-drustvo-financira-vlastiti-preodgoj-koliko-iz-proracuna-dobivaju-udruga-domino-i-queer-festival
dakle nek je bruto 1000€ a vise je i nek firma od zastite jos toliko jami a vise je jedan zastitar moze 8mj. stajat sa strane gledajuci dicicu kako ulaze u skolu za cijenu pederskih aktivnosti zagrebacke queer sezone
no kad bi makli vjeronauk iz skola pokrili bi sve zastitare uveli zadnji krik nadzora sazidjali zidove i zavarili ograde te jos ostalo za moderne kuhinje i besplatnu prehranu dicice... kako ti se svidjaju ove jabuke kolega ?
Kada je crkva u pitanju odbio bih svaki vid financiranja. Vjeronauk bi bio slobodan , tko hoce. Ukinuo bih dakle svima i Islamskoj zajednici i Pravoslavlje i sve. Financiraj se sam. Prije toga bih vratio sva crkvena tj vjerska dobra oduzeta nakon 45 godine. To je to. Nemam pojma zasto ste mene povezali sa crkvom. Sluzbeno sam se ispisao kada je juznoamericki ljevicar dosao za papu.Ta je kap prelila casu. Pripadam krscanskom kulturnom krugu, bastinim krscanko kulturno i drugo naslijede ali nisam vjernik i za Vatikan me zaboli kiki.
DA, samo Queer festival je kostao 16 500 eura a cjelokupna suma je gore navedena. Pitati kod kolege Vuka. Kila mozga...
ne kuzis oli ne zelis kuzit osnove financiranja udruga , ne financira se neki bosanac nego po projektima
dakle krov na zgradi uredski pribor knjige aktivnosti smajestaj baletna obleka kip divice marije u punoj velicini... kuzis ?
isto tako da HR/grad ne financira projekte domina radio bi to soros nizozemska vlada francuska nepoznate fondacije iz svijeta... kao prije 10-15g. dakle "strani placenici" tako da HR shvatila da bolje pedere srbe desnicare crkvu i sl. financira ona i drzi podatnima nego strani element svojim utjecajem
evo ti sve placeno
https://transparentnost.zagreb.hr/isplate/sc-isplate
i evo ti domino
ako imas volje kopat nadje se zanimljivih podataka oko novca raznih strana
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
dakle, svijet treba učiniti sigurnim, ne škole.
ni u vrijeme najgorih krvoloćnih diktatora nitko nije u školama ubijao djecu iz čista mira.
danas ludi i bolesni šeću okolo jer tolerancija.
A normalni moraju biti iza deset brava u stanu i iza zaštitara kad su vani
ni u vrijeme najgorih krvoloćnih diktatora nitko nije u školama ubijao djecu iz čista mira.
debotoijusto wrote:abraham wrote:Opet vi kolega isto. Prije sam mislio samo da se pravite glupi ali sam se prevario. Bilo kako bilo ljevicarski narativ je uvijek , naravno ako su protiv, e moglo se izgraditi toliko i toliko vrtica, bolnica i sl. Uvijek je to narativ. Poslije se tudi novci daju za reklamiranje bolesnih ponasanja. Daje se u stvaranje iluzije i podpomaganje lazne slike . Bolesta. Mislim budite vi sto hocete ali vas ja necu financirati i ne prilazite mom djetetu ili unuku... Nemate pravo. Ako si musko obuceno kao zensko i dalje si musko ali bolesno da pojednostavim. Vi mislite da ste zensko, dvogrba kamila ili bilo sto ali za mene ste ono sta vidim.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretan dokaz je???????? Koja kabala i kurac u ZG. Seljakluk u salonskim cipelama i kusis pricu... Opet vi kolega "znate". No koliko se zastitarta moze platiti od udruge Queer donacije. Malo patetike ne skodi iliti probajte svoju medicinu. Koliko se zastitara moze platiti od novca poklonjenog udrugama blisikim nosonji koje se bavee zastitom zivotinja??? Zagrebcancima su bitniji peseki nego vlastita djeca. Muhahahahahahakila jebenog mozga
ne kuzis oli ne zelis kuzit osnove financiranja udruga , ne financira se neki bosanac nego po projektima
dakle krov na zgradi uredski pribor knjige aktivnosti smajestaj baletna obleka kip divice marije u punoj velicini... kuzis ?
isto tako da HR/grad ne financira projekte domina radio bi to soros nizozemska vlada francuska nepoznate fondacije iz svijeta... kao prije 10-15g. dakle "strani placenici" tako da HR shvatila da bolje pedere srbe desnicare crkvu i sl. financira ona i drzi podatnima nego strani element svojim utjecajem
evo ti sve placeno
i evo ti domino
ako imas volje kopat nadje se zanimljivih podataka oko novca raznih strana
Kolega, serete.
HDZ-ova lokalna vlast u Pripizdinovcu donjem u dalmatinskoj zagori je transparentnija od Tomaševićeve u Zagrebu, i transparentnije troši novac. Uglavnom na janjetinu, jelda, ali transparentnije.
marcellus wrote:Vatrogasna mjera. Potrebno u ovom trenutku, ali pogrešan smjer. Luđake treba držati u ludnicama, kriminalce u zatvorima, a teroriste u Guantanamu.
pozz. kolega si ziv ?
sto se prica u tvojim krugovima ? oce lovric iskopat zamracenu lovu za financirat kampanju oli zicat okolo obecavajuci poslove donatorima ako dobije izbore ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Vatrogasna mjera. Potrebno u ovom trenutku, ali pogrešan smjer. Luđake treba držati u ludnicama, kriminalce u zatvorima, a teroriste u Guantanamu.
pozz. kolega si ziv ?
sto se prica u tvojim krugovima ? oce lovric iskopat zamracenu lovu za financirat kampanju oli zicat okolo obecavajuci poslove donatorima ako dobije izbore ?
Priča se da će Možemo izgubit većinu u skupštini, a onaj komad bosanske budale možda ostane gradonačelnik
pa to je to.marcellus wrote:dakle, svijet treba učiniti sigurnim, ne škole.
pogledaj samo kada je onaj retard bockao nožem zdravu djecu i zaklao zdravo dijete koje je sutra moglo biti doktor, inžinjer, mehaničar, skladištar, čistač - nešto korisno i ranio još hrpu djece i odraslu osobu.
crkvi je takva osoba "blagoslov" jebo te blagoslov u usta, lik je od malih nogu terorizirao i vlastitu familiju. jadni roditelji su najveće žrtve toga blagoslova.
indexu i ljevičarskim medijima on je "žrtva sustava" - jer "država nije napravila ovo ono" - je kao država će tu riješiti problem.
"struci" - kako su ono rekli "on gleda svijet sa drugim očima" , Bog te mazo, kakva debilna izjava, ti psiholozi/psihijatri nikada nikoga nisu izliječili. eto te struke.
inače znam več nekoliko ljudi koji su se makli sa depresije kada su se počeli intezivno baviti sportom, planiraiti, i smanjili unos ugljikohodirata, a povećali crveno meso u prehrani. odjednom im ne trebaju tablete, gle čuda.
imas izvjesce i svaki € potrosen na sto i kako , transparentnije bi jedino bilo da netko prije potrosnje popise serijske brojeve novcanica
2014-04-12
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Vatrogasna mjera. Potrebno u ovom trenutku, ali pogrešan smjer. Luđake treba držati u ludnicama, kriminalce u zatvorima, a teroriste u Guantanamu.
pozz. kolega si ziv ?
Priča se da će Možemo izgubit većinu u skupštini, a onaj komad bosanske budale možda ostane gradonačelnik
tako nekako bude no uskoci SDP na zalost
2014-04-12
Da da i Kosta je žrtva sustava i roditelja a ne psihopat ako pitaš leftarde
Glavno da je mali ostvario cilj, uništio život roditeljima i svima u razredu
jadan curice su ga zlostavljale jer mu nisu dale pičke a dečki jer su nanjušili bolesnika pa se nisu baš htjeli družit s njim
a roditelji su ga zlostavljali jer su očekivali da bude odličan
ja to isto očekujem od svojih cura jer znam koliko su pametne i znam da mogu, pa ne dozvoljavam da idu ispod svojih mogućnosti, Lastane jesam li ja zlostavljač djece?
zatvorit i bacit ključ
ili bacit njega hijenama svejedno
Glavno da je mali ostvario cilj, uništio život roditeljima i svima u razredu
jadan curice su ga zlostavljale jer mu nisu dale pičke a dečki jer su nanjušili bolesnika pa se nisu baš htjeli družit s njim
a roditelji su ga zlostavljali jer su očekivali da bude odličan
ja to isto očekujem od svojih cura jer znam koliko su pametne i znam da mogu, pa ne dozvoljavam da idu ispod svojih mogućnosti, Lastane jesam li ja zlostavljač djece?
zatvorit i bacit ključ
ili bacit njega hijenama svejedno
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Vatrogasna mjera. Potrebno u ovom trenutku, ali pogrešan smjer. Luđake treba držati u ludnicama, kriminalce u zatvorima, a teroriste u Guantanamu.
pozz. kolega si ziv ?
tako nekako bude no uskoci SDP na zalost
No kao senior partner, a da te podsjetima da je Bandić bio SDP i da je SDP vladao gradom od 2000
debotoijusto wrote:imas izvjesce i svaki € potrosen na sto i kako , transparentnije bi jedino bilo da netko prije potrosnje popise serijske brojeve novcanica
Al Capone je bio transparentniji od bosanca
transparentno financira pedoroudruge i uništava mažoretkinje, snježnu kraljicu, advent i sve ostalo što nešto vrijedi
Bilo kako bilo ali ovaj vid terorizma je nemoguce zaustaviti i predvidjeti. Ovo nije sistemski terorizam vec sulude akcije pojedinca. Od Breivik-a do ovog slucaja. Nedavno je u Bjelovaru tip pobio pet sest komada i nikome nista. Pobio je umirovljenike tako da ce mozda dobiti i neku nagradu. Znam da su djeca najosjetljivi dio ali moglo je makar malo glume oko stoke koja je izgradila ovo drustvo i na dobro i na zlo. Sustav nije cak ni pokusao senzibilirati puk. Ove sve mjere ce drzati vodu dok se sve malo ne smiri i zaboravi i ne desi se novi "slucaj".
Puno veci problem je organizirani terorizam i nove tehnologije. Iduci napadi, tako ja mislim, ce zaustaviti Europu. Bit ce to najvjerojatnije napadi dronovima i to na utakmicama, koncertima i sl sa tisucama zrtava. Sve komponente se mogu kupiti u njablizoj zeljezariji. Ostalo ima na internetu.
Bilo kako bilo , da sam mladi pokrenuo bih firmu za djelovanje dronovima. Vrlo uskoro ce to biti jako kontrolirana bransa. Moje misljanja.
Puno veci problem je organizirani terorizam i nove tehnologije. Iduci napadi, tako ja mislim, ce zaustaviti Europu. Bit ce to najvjerojatnije napadi dronovima i to na utakmicama, koncertima i sl sa tisucama zrtava. Sve komponente se mogu kupiti u njablizoj zeljezariji. Ostalo ima na internetu.
Bilo kako bilo , da sam mladi pokrenuo bih firmu za djelovanje dronovima. Vrlo uskoro ce to biti jako kontrolirana bransa. Moje misljanja.
2014-04-14
Pregrizo je govno u slucaju Advent. Pepela mi dajte........marcellus wrote:debotoijusto wrote:imas izvjesce i svaki € potrosen na sto i kako , transparentnije bi jedino bilo da netko prije potrosnje popise serijske brojeve novcanica
transparentno financira pedoroudruge i uništava mažoretkinje, snježnu kraljicu, advent i sve ostalo što nešto vrijedi
2014-04-14
marcellus wrote:debotoijusto wrote:imas izvjesce i svaki € potrosen na sto i kako , transparentnije bi jedino bilo da netko prije potrosnje popise serijske brojeve novcanica
dakle udruge... mazoretkinje su d.o.o. pobogu snjezna kraljica na 78m. nadmorske visine gdje snijega godinama nema a advent sudski dokazan lopovluk u reziji bandicevaca i svo troje od transparentnosti nema ni t , mozes ti i bolje kolega
2014-04-12
debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretan dokaz je???????? Koja kabala i kurac u ZG. Seljakluk u salonskim cipelama i kusis pricu... Opet vi kolega "znate". No koliko se zastitarta moze platiti od udruge Queer donacije. Malo patetike ne skodi iliti probajte svoju medicinu. Koliko se zastitara moze platiti od novca poklonjenog udrugama blisikim nosonji koje se bavee zastitom zivotinja??? Zagrebcancima su bitniji peseki nego vlastita djeca. Muhahahahahahakila jebenog mozga
i uveli SEL kao obavezan, o pardon, to ste vec uveli
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:imas izvjesce i svaki € potrosen na sto i kako , transparentnije bi jedino bilo da netko prije potrosnje popise serijske brojeve novcanica
dakle udruge... mazoretkinje su d.o.o. pobogu snjezna kraljica na 78m. nadmorske visine gdje snijega godinama nema a advent sudski dokazan lopovluk u reziji bandicevaca i svo troje od transparentnosti nema ni t , mozes ti i bolje kolega
advent najbolji u Europi, a fritule su bile 1/2 cijene dok je Bandić krao u odnosu na ovog koji ne krade
mažoretkinje su zagrebačke a pobogu i zg holding je doo
samo idiot može to promatrati kao privatnu firmu
uostalom on financira PRIVATNE gejpederske i pseudoumjetničke udruge gradskim novcem pa može i GRADSKE mažoretkinje
snježna kraljica jasno to je lova i reklama za grad
usput imamo opet prvakinju ne?
Recimo, ucenik , mislim 17 godina, je u Malmö ubio dvije nastavnice na radnom mjestu u radno vrijeme. Nemoguce predvidjeti, sprijeciti ili zustaviti. Prije je bio pretilan, pa isao na dijetu, poceo trenirati kao manijak, nakacio se na stereoide i samo jedan dan i menzi uzeo dva obicna kuhinjska noza i ubio dvije zene- nastavnice. Mislim da je jedna bila porijeklom iz BiH. Bilo kako bilo tadasnji segrt je negdje na darkweb( nemam pojma sto je to ) pokazao slike sa mjesta zlocina. Povratio sam. Da ne opisujem detalje. Dakle potpuno nepredvidivo i apsolutno nemoguce sprijeciti. Mozda da se u menzi jede rukama ili plasticni bestek ali i s njime se moze oko izvaditi itd.Nadam se da je ovo zadnji zlocin koji se desio ali....
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bugarska uvodi vojnu obuku u srednje škole
» Tomašević zagrepčancima uvodi dva nova predmeta u škole: GOJ i ŠIZ
» Merkelica uvodi strogu zaštitu pro emigrantskih političara diljem Njemačke
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» djelatnik mjeseca...
» Tomašević zagrepčancima uvodi dva nova predmeta u škole: GOJ i ŠIZ
» Merkelica uvodi strogu zaštitu pro emigrantskih političara diljem Njemačke
» '' Policijski sat, zatvoreni kafići, škole... U Europi se pomalo uvodi novi lockdown''
» djelatnik mjeseca...
Page 2 of 3