ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patrick Bet-David -prevarant/scamer

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Patrick Bet-David -prevarant/scamer Empty Patrick Bet-David -prevarant/scamer

Post by AssadNaPodmornici Sat 4 Jan - 15:35

Slušao sam neko vrijeme njegov podcast, jako je popularan među desnom ekipom, ali sam ga prestao slušati, ono - njegovo je "ja ja ja ja j a mega uspješan, svi lijeni, ja ja ja ja, i agresivni nastupi a često i puno filozofira - nekome je to super, meni je postalo odbojno. 

objavio lik neki tweet, "kao amerikanci su lijeni, trebamo više imigranata, ja sam rođen u iranu i radio sam 80h tjedno prije nego sam postao milijunaš"

kada ono ispalo da je lik scamer
inače prvi community note mu je pisao da je lik bio scamer(što je istina) a onda je plakao i zvao Elona Muska da makne taj community note, i drugi community note piše da se bavi multi marketing prodajom, što je piramidalna šema, legalna a u suštini i dalje scam. 

naravno nije ga otkrilo od jučer, sada cijeli internet bruji kako je lik scamer, čak i njegovi fanovi šokirani

evo objavio "short video" na tu priču, naravno da nije opovrgnuo ništa ljudi (njegovi subscriberi) ga u komentarima vrijeđaju da je scamer (što je istina)

međutim nije od "jučer otkriveno da je on scamer".. jedan je napravio odličan video , pola milijuna pregleda prije skoro godinu dana

gleadam taj video i slušam Patricka Bet Davida, 

ono lik zna da je to scamer(zna na podsvjesnoj razini) ali očito ga toliko to "žulja" u svijesti, da je izgradio "paralernu stvarnost" gdje lik uvjerava sebe i druge ljude da je njegova "tkz" piramidalna šema bila legit business itd, ono priča takve gluposti, skreće sa teme, ili okrene priču na osiguranje ili govori "fakulteti su scam" itd.. 

............
inače dosta tih "tkz" desnih podcastova su ista fake news prevara kao lijevičarski mediji. 

Onaj Tim Pool je doslovno kupljen od Kremlja da laje protiv Ukrajine za 100 000$ tjedno. 
Ovaj je scammer.
Ben Shapiro i njega sam odjeba, budimo realni, lik je uspješan najviše zato što je židov bez obzira što je jedan od najvećih desnih podcastova, proguran je jer je židov.
Lex Friedman je neki libertarijanac ideološki, trenutno je u Kijevu i obrađuje Zelenskog , meni su njegovi podcasti dosadni, isto je proguran jer je židov. 

John Rogan mi je najviše legit. Nitko ga nije gurao, nije prevarant, prima svakoga, nije pun sebe kao ovi gore nabrojani itd.

Tucker Carlson je zadnje vrijeme psihički puka , recimo ugošćuje Dugina da mu nešto filozofira a onda Dugin par dana kasnije govori kako trebaju genocidirati Ukrajince ... ali ne mogu reći da je T Carlson kupljen od ikoga to uvijek cijenim i nije "scamer" i nije proguran kao ovi židovi

2018-06-14

Back to top Go down

Patrick Bet-David -prevarant/scamer Empty Re: Patrick Bet-David -prevarant/scamer

Post by debotoijusto Sat 4 Jan - 17:20

nisam upoznat s ovim arapom sto prodaje pricu tkz. desnici
ono sto ti nazivas scammer on naziva content :tu

evo poslusao par trenutaka... zvuci mi kao nesto sto bi mogao pusiti kolega @prckov
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Patrick Bet-David -prevarant/scamer Empty Re: Patrick Bet-David -prevarant/scamer

Post by RayMabus Sat 4 Jan - 17:32

Neki prodavač magle iz Amerike.

Valjda zanimljiv tamošnjoj ekipi ( čitaj tržištu ) pa živi od prodaje priče itd.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 10:17

debotoijusto wrote:nisam upoznat s ovim arapom sto prodaje pricu tkz. desnici

evo poslusao par trenutaka... zvuci mi kao nesto sto bi mogao pusiti kolega @prckov
kako ces me ovako uvrijedit benjamine, pa ti znas da sam ja na rodnim studijama na zagrebackom filozofskom fakultetu

nemoj bit vise bit takav supak

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 10:19

nevalja Sapiro al turcin valja
svasta covjek nauci na ovom forumu

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Jan - 10:25

ako misliš na tyt , naravno on je ljevičar/liberal, ali treba poslušati i drugu stranu jel da, treba izaći iz konfrot zone, gdje onda upadneš u slušanje ovakvih prevaranata (kojeg sam i ja slušao).

osim toga tyt nisu kupljeni nigdje, mrze i na "mainstream ljevici" i ironije čak turčin sa USA republikancima i desnicom ima dobar odnos, često imaju gostovanja kod jedni i drugih gdje imaju normalne debate.

ben shapiro sam prestao slušati, mislim lik je amer , ali prvi mu je prioritet izrael iznad svega. tu ga je tucker carlson oprao dobro. isto tako budimo realni zna se da je zbog svoje religije postao mega uspješan, jbg oni se guraju međusobno, bilo u hollywoodu kao sexualni predatori, ili u wall streetu kao bankari, ili u medijskom svijetu, ili sada kao desni podcast konzervativci.

volim one koji su nezavisni i izbore se bez "rodijačkih veza" , ben shapiro nije takav. u ostalom vidio si kako se riješio candance owens

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Jan - 10:30

ali aj shapiro mu je Ok, ipak je sposoban, inteligentan, naravno kao pripadnik plemena ipak je premazan svim mastima i zna se da mu je pleme iznad USA , i u tom smjeru gura "konzervativizam", lik je isto tako pripadnik desne cancel culture, kritika izraela i bivaš cancel ...

ali ovaj PBD mi je nakon nekoliko slušanja već postao naporan, jer i tada iako je imao dobre teme i dobre goste sve je bilo bahato "ja ja ja ja ja i samo ja, ja sam mega mega mega", non stop je to naglašavao , a i vidim zašto.

lik je doslovno prevaranat, i trebao bi biti u zatvoru, opljačka je ljude, a i sam zna što je napravio, pa pokušavam tim agresivnim nastupom racionalizirati svoju prljavu podsvjest, ironično neki to rade oko ukrajine, podržavajući stranu koja je zla , a racionalizirajući u paralernoj stvarnosti da su "dobri dečki u kremlju"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by abraham Sun 5 Jan - 10:38

Prvi put ga vidio na izbornoj noci i to zbog poljaka Dominik Tarczynski.. Poslije ga pogledao u nekoj generalnoj prici i tip sereli ga sere. Brutalno providan u prodaji klikova no sada je velika vecina takovih. Internet je zatrpan sa BS i jedni prepisuju od rugih i ja, standardna prica.
Tip je tolika zalost kada ga uvazeni i inteligentni kolega koji cita Klasicevo remak djelo Spiljak drzavnik ili Markovino- Budo nas covjek iz Preka ili tako sto, provali. Onda znas koliko je sati. Muhahahahaa Kila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham Sun 5 Jan - 10:40

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 10:47

AssadNaPodmornici wrote:ako misliš na tyt , naravno on je ljevičar/liberal, ali treba poslušati i drugu stranu jel da, treba izaći iz konfrot zone, gdje onda upadneš u slušanje ovakvih prevaranata (kojeg sam i ja slušao).

osim toga tyt nisu kupljeni nigdje, mrze i na "mainstream ljevici" i ironije čak turčin sa USA republikancima i desnicom ima dobar odnos, često imaju gostovanja kod jedni i drugih gdje imaju normalne debate.

ben shapiro sam prestao slušati, mislim lik je amer , ali prvi mu je prioritet izrael iznad svega. tu ga je tucker carlson oprao dobro. isto tako budimo realni zna se da je zbog svoje religije postao mega uspješan, jbg oni se guraju međusobno, bilo u hollywoodu kao sexualni predatori, ili u wall streetu kao bankari, ili u medijskom svijetu, ili sada kao desni podcast konzervativci.

volim one koji su nezavisni i izbore se bez "rodijačkih veza" , ben shapiro nije takav. u ostalom vidio si kako se riješio candance owens

nisam ja napamet reko da je turcin budala, u stvari nije budala nego prikriveni islamist koji naivne zapadnjeke pravi budalama. A kako to znam, pa tako sto sam, kako ti velis, posluso njegovu stranu. Moj izvor je logika i fakti a sve ostalo smatram misljenjima koje kroz to isfiltriram

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 5 Jan - 10:51

prckov wrote:

kako ces me ovako uvrijedit benjamine, pa ti znas da sam ja na rodnim studijama na zagrebackom filozofskom fakultetu

brzinskim uvidom dok kuhao poslusao video o kulturi otkazivanja i jos jedan o hollywoodskim filmovima danas... to je taj narativ koji ti pusis/promoviras , nema tu uvrede kolega ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Jan - 10:58

tyt -turčin nije nikakav islamist nego je doslovno ateist, govori da dolazi iz turske obitelji, da je u mladosti bio pripadnik vjere čak i konzervativac i glasao za republikance, a da je sada ateist.
nisam vidio da nikakve islamske ideje zagovara, dapače lik je više "lijevo" od armenke ane kasperijan pa ga ona napada da je previše woke, iako lik je protiv woke politika. po ničemu nije zagovarao nikakav islam ili išta.

dapače čak i javno tvrdi da se dogodio armenski genocid od strane turaka, kaže da se često zbog toga svađa sa rodbinom ali da je to tako.
zanimljivo ana kasperian kada se zaposlila kod njega mu je promijenila mišljenje, prije toga je on to mislio da je teorija zavjere.

i opet zanimljiva stvar, on i taj armenac patrick david bet (ovaj prevarant) su više puta gostovali jedni god drugih, prijatelji su haha, iako je aremnac žestoko desno a ovaj lijevo ali imali su zanimljiva gostovanja jedni kod drugih.

zato gledam ne oglašava se ništa oko ovoga. i armenka ana kasperian je gostovala kod ovoga armenca. šute iz young turksa glede ovoga PBD scam otkrića(zapravo o tome se priča od davnih dana ali tek je community note na twiteru otvorio svima oči ). drugi lijevi podcasti naravno pričaju o ovom skandalu, tyt šute .

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. Sun 5 Jan - 11:00

kbk je li hohštapler i scammer ili oličenje poštenja i dobrote...
ako svojim podcastom pridonosi antiglobalističkoj agendi, dobar je...
a pridonosi...
to je strateška razina gledanja na stvari...
nije za svakoga...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 11:02

debotoijusto wrote:
prckov wrote:

brzinskim uvidom dok kuhao poslusao video o kulturi otkazivanja i jos jedan o hollywoodskim filmovima danas... to je taj narativ koji ti pusis/promoviras , nema tu uvrede kolega ;)

nemoj pametovat benjamine znas da ti to ne stoji,. a i  nije pisalo u indeksu
samo lazes ovaj napaceni narod

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. Sun 5 Jan - 11:04

kao što je uspjeh rusije i putina dobra stvar, na strateškoj razini...
pa i za građane RH, kojima upravlja globalistička elita...
ako pri tome nestane ukrajna, opet kbk, jer je dobrobit daleko veća...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Jan - 11:05

jbt di si iskopa rusiju i putina kod ovoga patricka bed davida i njegove scam priče

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 11:06

AssadNaPodmornici wrote:tyt -turčin nije nikakav islamist nego je doslovno ateist, govori da dolazi iz turske obitelji, da je u mladosti bio pripadnik vjere čak i konzervativac i glasao za republikance, a da je sada ateist.
nisam vidio da nikakve islamske ideje zagovara, dapače lik je više "lijevo" od armenke ane kasperijan pa ga ona napada da je previše woke, iako lik je protiv woke politika.  po ničemu nije zagovarao nikakav islam ili išta.

dapače čak i javno tvrdi da se dogodio armenski genocid od strane turaka, kaže da se često zbog toga svađa sa rodbinom ali da je to tako.
zanimljivo ana kasperian kada se zaposlila kod njega mu je promijenila mišljenje, prije toga je on to mislio da je teorija zavjere.

i opet zanimljiva stvar, on i taj armenac patrick david bet (ovaj prevarant) su više puta gostovali jedni god drugih, prijatelji su haha, iako je aremnac žestoko desno a ovaj lijevo ali imali su zanimljiva gostovanja jedni kod drugih.

zato gledam ne oglašava se ništa oko ovoga. i armenka ana kasperian je gostovala kod ovoga armenca. šute iz young turksa glede ovoga PBD scam otkrića(zapravo o tome se priča od davnih dana ali tek je community note na twiteru otvorio svima oči ). drugi lijevi podcasti naravno pričaju o ovom skandalu, tyt šute .

ma nijeee islamist, de bi bio, on je ateist 
neka tebe tu, odo ja u Hlebine

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. Sun 5 Jan - 11:07

AssadNaPodmornici wrote:jbt di si iskopa rusiju i putina kod ovoga patricka bed davida i njegove scam priče
usporedba je na mjestu...
ovaj arap ne valja jer je scammer, a putin ne valja jer je napao ukrajinu...
a ja tvrdim da je to površno gledanje na stvari...
i da oba dvojica valjaju jer su dio antiglobalističke agende...
odnosno, pridonose joj, htjeli to ili ne...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 5 Jan - 11:08

nije arap nego armenac rođen u iranu

drugo putin je globalist

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov Sun 5 Jan - 11:13

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:jbt di si iskopa rusiju i putina kod ovoga patricka bed davida i njegove scam priče
usporedba je na mjestu...
ovaj arap ne valja jer je scammer, a putin ne valja jer je napao ukrajinu...
a ja tvrdim da je to površno gledanje na stvari...
i da oba dvojica valjaju jer su dio antiglobalističke agende...
odnosno, pridonose joj, htjeli to ili ne...

mislim da grijesis, nije putin protiv globalisticke agende nego je za svoju agendu, on, isto kao i islamisti, koristi situaciju koju globalisti uvode za uspostavljenje rusije kao faktora u tom novom preslagivanju

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics