da ponovimo gradivo
Page 1 of 1
da ponovimo gradivo
https://www.telegram.hr/komentari/prije-cetvrt-stoljeca-na-vlast-je-dosla-koalicija-racana-i-budise-uz-stranke-cetvorke-ovako-je-izgledala-hrvatska-u-godini-koja-je-tomu-prethodila/
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
Re: da ponovimo gradivo
Benjamine, znas sta je Isus porucio uhljebima
- ne redite nista dok se ne vratim
- ne redite nista dok se ne vratim
Hahahhahaa, adj u picki mateinuuuu aHAHAHAHAHAHA AUPISA SE .... jAAAAAAHAHAHAHA Tvrtko Jakovina i debo..... Gdje ces bolje......... Pisac knjige o Budi Loncaru i prica o necijem naslijedu. Mislim kolega , znate i vi da ste zastranili i da kenjata na kvadrat ali se ja ozbiljno brinem za vase mentalno zdravlje... Alkohol, droga, nasilje u obitelji ..... Ne znam sto vas jebe ali trazite pomoc pod hitno. Prije je bilo zanimljivo se prepucavati s vama ali ovo sada je ogoljena propaganda koja je cak i ispod vase razine. Kila jebenog mozga....
2014-04-14
Skejo lijeve politicke misli i debo sta pljesce i cupka nogama. Muhahahaaahahahaa
2014-04-14
ovo je za one mladje sto nostalgicno zamisljaju HR 90-ih pricama uz ognjiste stvarnost je bila jos gora , sve ovo + nitko nikome nista nije placao a tu prednjacila drzava... dlaka je nedostajala da "pasalic" preuzme i budemo srbija
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
Page 1 of 1