ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve Empty Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 18:58

🇺🇸🇺🇦 Bombaš cybertruck bio je operativac specijalnih snaga koji je nosio majice 'Slava Ukraini' i bio je protiv Trumpa.

Je li služio u Ukrajini ili obučavao ukrajinske vojnike, ali mu je smetalo što Trump želi okončati rat? I htjeli uzvratiti Trumpu i Elonu?

Last edited by Zloguki prorok on 2/1/2025, 19:03; edited 1 time in total

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve Empty Re: Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:02

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve Scree168

https://apnews.com/article/trump-hotel-explosion-tesla-cybertruck-5c5a8fd13a50e2bcde46370ae926d427

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve Empty Re: Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:04

Nakon dva ne uspješna atentata slavaukrajinaca sada pucaju kao kokice okolo...
:popcorn

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 19:07

najjača stvar mi je kod tebe da ti često padaš na najgluplje X,youtube, dezinformacije, teorije, ili da ti se brkaju različite informacije i pojmovi, nalaziš vrlo često najgluplje lažne x profile poput švedskog vojnog analitičara koji je pisao o tisućama zarobljenih u ugljedaru ili one brazilske influencerice , ili nekog profila sa UA zastavom Pavčenko koji iako ima UA prezime i zastavu uvijek širi rusku propagandu, pa da nakon svega nema nitko pojma što je istina što laž kod tebe. svaku informaciju treba 3puta provjeriti. ili od par polu istina i indicija skrojiš neku najbrutalniju teoriju koja veze nema sa ničim. uhvatiš se za prvi X post koji je nešto objavio negdje, bez ikakve provjere, i ako odgovara tvom pogledu na svijet , odmah to uzmeš kao sveto pismo.

evo samo dva -tri primjera danas . 
nađeš objavu da neki isisovac je imao zastavu naopako. i zaključiš da je radio za izrael. 
nađeš ovo, bez provjere, i zaključiš pitaj Boga što u svojoj glavi.
ili nađeš najgluplji lažni video o korejcima, pored desetaka pravih videa, i na temelju najglupljeg videa kojeg nitko nije video nigdje osim tebe i šake ljudi u srbiji i rusiji zaključiš da nema korejaca itd

2018-06-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 2/1/2025, 19:20

Nema ništa gore nego pomagati ciganinu.

Što mu više daješ, to će te on više tražiti.

A ako prestaneš, smrtno će se uvrijediiti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:24

Što je zajedničko atentatu na Fica, dva atentata na Trumpa i ovom porukom duboke države ( Muskovo vozilo ispred Trumpovog Hotela), navodno se lik poznava s onim NOrleansa i služio zajedno. 

Biti će ovdje posla za Tulsi Gabbard da počisti svo smeće...

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by dijagram 2/1/2025, 19:26

youtube i je dezinformator kao takav.
prije 15 tak godina kad je to krenulo znao sam naci dobar dokumentarac, nesto strucno o nekim temama
nakon godina utipkam i pokusam to naci,...nema sanse
nude se stotine idiotskih klipova kojekakvih jutubera koji naravno imaju za cilj "obraditi" sve i svasta
ne bi li ih se klikalo, tako da bilo koju temu danas na youtube postavljaju stotine tisuca idiota.
onda danasnji mladi ljudi bauljaju bespucima interneta i najlakse im je pogledati poneki od klipova
vezan za neku temu i tako se "obrazuju"
kakvi su to klipovi i kakve kvalitete npr.   ela dvornik i slicno :)
nikakvo onda cudo da se ljudi na netu dezinformiraju umjesto informiraju
ja znam sto trazim i znam da to negdje postoji i ne mogu naci, a sto ce naci i pogledati oni koji ne znaju, koji su povrsni i zadovolje se jebenim jutuberima i smatraju to nekom istinom
jos gore od toga je ako se osoba svrsta u kakvo jato pa si ciljano i trazi odredjeno smece od informacije i time se godinama hrani
pa sto mozes ocekivati onda,..jebeno nista normalno, samo ludilo
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:28

AssadNaPodmornici wrote:najjača stvar mi je kod tebe da ti često padaš na najgluplje X,youtube, dezinformacije, teorije, ili da ti se brkaju različite informacije i pojmovi, nalaziš vrlo često najgluplje lažne x profile poput švedskog vojnog analitičara koji je pisao o tisućama zarobljenih u ugljedaru ili one brazilske influencerice , ili nekog profila sa UA zastavom Pavčenko koji iako ima UA prezime i zastavu uvijek širi rusku propagandu, pa da nakon svega nema nitko pojma što je istina što laž kod tebe. svaku informaciju treba 3puta provjeriti. ili od par polu istina i indicija skrojiš neku najbrutalniju teoriju koja veze nema sa ničim. uhvatiš se za prvi X post koji je nešto objavio negdje, bez ikakve provjere, i ako odgovara tvom pogledu na svijet , odmah to uzmeš kao sveto pismo.

evo samo dva -tri primjera danas . 
nađeš objavu da neki isisovac je imao zastavu naopako. i zaključiš da je radio za izrael. 
nađeš ovo, bez provjere, i zaključiš pitaj Boga što u svojoj glavi.
ili nađeš najgluplji lažni video o korejcima, pored desetaka pravih videa, i na temelju najglupljeg videa kojeg nitko nije video nigdje osim tebe i šake ljudi u srbiji i rusiji zaključiš da nema korejaca itd
Ja samo pokušavam dokučiti tko stoji iza ovoga. 

Zastava naopako značila bi je napad izvršio netko tko nema veze s tim, a htio bi pripisati njima da zaštiti pravu organizaciju. 
Simultani napadi dvojice koji su se poznavali u Americi ne da zvuči na oprez nego vrišti. 
Jedan je slavaukrajinac koji se raznio ispred Trumpovog hotela u Muskovom autu. Bit će i to slučajno.

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:30

AssadNaPodmornici wrote:najjača stvar mi je kod tebe da ti često padaš na najgluplje X,youtube, dezinformacije, teorije, ili da ti se brkaju različite informacije i pojmovi, 
Možeš mi naći ovdje neku dezinformaciju?

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:40

Čini se da FBI zataškava novogodišnje terorističke napade.

Ovo dolazi upravo u trenutku kada objava bombaša Cybertrucka na društvenim mrežama sugerira da je orkestrirao ugovore za nedavno umirovljene pripadnike specijalnih postrojbi za odlazak u Ukrajinu.

FBI inzistira kako "ne postoji definitivna veza" između napada u New Orleansu i Las Vegasu, dok tvrdi da je napadač kamionom iz New Orleansa djelovao sam.

Ćaća evo još jednog ukrajinskog svjedoka, donesi križ, ćekić i brokve 20250110

Priča ide u očekivanom smjeru. 
Mnogi ljudi u pLandemiji su izgubljeni 
A tako je i u ovom ratu Međuzemlja i Orka

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 19:43

Zloguki prorok wrote:
AssadNaPodmornici wrote:najjača stvar mi je kod tebe da ti često padaš na najgluplje X,youtube, dezinformacije, teorije, ili da ti se brkaju različite informacije i pojmovi, 
ne znam ne da mi se provjeravati, evo naveo sam ti samo primjer u jednom danu što ti se pobrkalo , i to što sam samo ćirnuo na par tvojih postova. 
mogu misliti koliko ti se šuma stvori u mjesec ili godinu dana. 
od ravne zemlje do toga da će Putin maljem skršiti bezbožnike u Kijevu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:46

AssadNaPodmornici wrote:
Zloguki prorok wrote:
ne znam ne da mi se provjeravati, evo naveo sam ti samo primjer u jednom danu što ti se pobrkalo , i to što sam samo ćirnuo na par tvojih postova. 
mogu misliti koliko ti se šuma stvori u mjesec ili godinu dana. 
od ravne zemlje do toga da će Putin maljem skršiti bezbožnike u Kijevu
Što sam pobrkao? 

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 19:52

možda ništa sada. kako rekoh neda mi se projeravati i pratiti svaki događaj u svijetu. 

komentira sam te općenito, da ti se toliko stvari mješa i brka, i često udreš u vrh ledene sante nekih lažnih teorija pa onda ulaziš dublje i dublje, pa čak kada i napišeš nešto što je istinito, doslovno čovjek mora 3x puta provjeriti jel to točno ili nije...

edit: evo googlam,  kako su ovaj lik i onaj crnac služili zajedno u istoj jedinici? jel to slučajno? 
i zašto je ovaj lik sa slava ukrajina majicom mrtav? jel napravio samoubojstvo? ako jest, jel prešao na islam?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 19:54

Aha tu si pobroja" [size=43]evo samo dva -tri primjera danas . [/size]
[size=43]nađeš objavu da neki isisovac je imao zastavu naopako. i zaključiš da je radio za izrael. [/size]
[size=43]nađeš ovo, bez provjere, i zaključiš pitaj Boga što u svojoj glavi.[/size]
[size=43]ili nađeš najgluplji lažni video o korejcima, pored desetaka pravih videa, i na temelju najglupljeg videa kojeg nitko nije video nigdje osim tebe i šake ljudi u srbiji i rusiji zaključiš da nema korejaca itd"[/size]

[size=43]Pojavila se informacija o ISILOVOJ zastavi točna je[/size]
Nakon toga pojavila se slika da je zastava privezana naopako točno i to.
Da Izrael ima svoje ljude svuda pa i u ISILu koji je jedini od muslimana objavio rat Hamasu i jednom napao Izrael pa se ispričao točno
Sjeverno Korejac lažni je najuvjerljiviji video koji se do sada mogao vidjeti. Ne kažem da ih nema, nego su očito sposobniji kad se nitko ne može uloviti ili ubiti, a za potrebe propagande stavljaju se photoshop slike koje sam već ovdje stavljao i ne da mi se tražiti opet. 
Ima li još išta?

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 20:01

AssadNaPodmornici wrote:možda ništa sada. kako rekoh neda mi se projeravati i pratiti svaki događaj u svijetu. 

komentira sam te općenito, da ti se toliko stvari mješa i brka, i često udreš u vrh ledene sante nekih lažnih teorija pa onda ulaziš dublje i dublje, pa čak kada i napišeš nešto što je istinito, doslovno čovjek mora 3x puta provjeriti jel to točno ili nije...

edit: evo googlam,  kako su ovaj lik i onaj crnac služili zajedno u istoj jedinici? jel to slučajno? 
i zašto je ovaj lik sa slava ukrajina majicom mrtav? jel napravio samoubojstvo? ako jest, jel prešao na islam?
1. Lik nosio majicu Slava Ukraini 
2. Lik koliko se vidi imao korespondenciju kada je novačenje tamo u pitanju. 
3. A sad najjače od svega Raznio se isprid Trumpovog hotela u Muskovom autu, a eto slučajno njih dvojica namjeravaju zaustaviti rat u Ukrajini. 

I eto ja pričam pizdarije

Ali priča tu ne staje, lik se poznava i služio zajedno s likom koji je imao istovremeno napad u N Orleansu. 

Bit će tu još svega

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 20:03

ajmo o zastavi
prvi ovaj debilni glupi amer je preša u isis. 
to što mu je nađena zastava naopako, gdje mu je bila ta zastava? kao da debil kuži jel zastava naopako ili normalno, sa IQom čimpaze i sumnjam da zna arapski čitati. u ostalom ako je on recimo tu zastavu prišio sebi na rukav, dok je šivao izgledao mu normalno a onda navuka majicu "naopako".. ili gdje je već stavljena zastava.

to ne znači odmah da je lik agent izraela ili šta već, nego isis i egzistira tako da vrbuje psihotične likove da izvode terorističke napade, kao one imigrante u rusiji prošle godine (zanimljivo kako ste svi trčali da optužite ukrajince) ili ovakve likove. 

i opet o korejcima
postoje deseci dobrih videa po telegramu i Xu, i deseci upisa ruskih telegram vojnika, poklapaju se informacije koje obavještajne službe puštaju u medijma, sa ponašanjima na tlu, a čak i način na koji korejci napadaju se poklapa .. 
pa čak i fizički izgled korejaca je drugačiji od rusa. 
kako sam rekao korejci su svijetli, glatke kože- svi se briju, urednih frizura, i svi su mršavi -jako im se vide kosti lica. 

ruski azijati su šaroliko društvo, ono što sam ja vidio, zdepasti, mesnatih obraza, nisu baš obrijani, i pomješani su sa ruskom vojskom. 

i onda ti nađeš najgluplji video, gdje se iz aviona vidi da je fejk video, ne bi me čudilo da su rusi to napravili(zapravo 99% sam siguran da jesu) , i onda kažeš "evo preočiti fake video"(kojeg zanimljivo nitko živ nije vidio osim tebe) i na temelju jednog fejka videa zaključiš da su svi drugi video snimke i ponašanje i sve ostalo "fejk". 

takvih primjera imaš milijun. 

aj malo skrećem sa teme, ako još tko prati ovaj događaj neka napišem komentar

2018-06-14

abraham likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 20:05

Zloguki prorok wrote:
AssadNaPodmornici wrote:možda ništa sada. kako rekoh neda mi se projeravati i pratiti svaki događaj u svijetu. 

1. Lik nosio majicu Slava Ukraini 
2. Lik koliko se vidi imao korespondenciju kada je novačenje tamo u pitanju. 
3. A sad najjače od svega Raznio se isprid Trumpovog hotela u Muskovom autu, a eto slučajno njih dvojica namjeravaju zaustaviti rat u Ukrajini. 

I eto ja pričam pizdarije

Ali priča tu ne staje, lik se poznava i služio zajedno s likom koji je imao istovremeno napad u N Orleansu. 

Bit će tu još svega
pa jel taj islamist koji je se zabio u ljude isto bio slava ukrajini?
evo googlam i dalje, imao je sliku sa jednom majicom , iz 2016 godine googlam. 
misliš da se neki "slava ukrajinaš" raznio ispred trumpova hotela, samo radi trumpa i to radi majice prije 8godina?  ili mu se našla ta majica, i pa ću se mu se naći da je igrao fornite, pa da je igrao doom2 95godine, i takve stvari, pa ćemo zaključiti da se lik raznio ispred trumpova hotela jer John Romera kreator igrice Doom je non stop napada Trumpa na svojim objavama?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by abraham 2/1/2025, 20:15

Nakon napada 11.09 (ukoliko je postojao, jelte, na Florida, mislim, uleti ekipa kauboja u prodavnicu i ubije dva Sika.Pokusavali su objasniti da oni nisu muslimani ali no,no....Znamo mi, mrki, bradati i to   Osim toga Muhamed Ali ili Tyson znaju arapski?????? Znaju moj kurac ili znali su. Ne znaju engleski kako Bog zapovjeda....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 2/1/2025, 21:27

cyberkamion bombaš:

-Pronađen s prostrijelnom ranom na glavi
 - Fort Bragg, kao vozač iz New Orleansa
 -Iznajmljeno od Tura, kao u New Orleansu
 -Isti dan kad i napad u New Orleansu
 -Stručnjak za vojne bombe Zelenih beretki
 - Ipak je koristio amaterski eksploziv

Je li netko stavio njegov leš u auto?  Zapamtite, automobil je u potpunosti samovozeći.

https://x.com/EndWokeness/status/1874906701721194874?t=ldY6hodI8xuK9BBAEZnLXw&s=19

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/1/2025, 22:15

dakle ili je lik islamist
ili je psihički pukao. 

nema ti veze ukrajina sa ovim.

eto takvih napada imaš i kod nas ,  - onaj "blagoslov" sa nožem ubio dite , osakapio učiteljicu i još djece
u crnoj gori isto takav ubio 10 ljudi. 

pa i 99.999% muslimana su normalni, samo eto kada psihički puknu lakše njih nagovoriti na ovakve pizdarije ali mogu i ostali

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics