Islamistički napad u New Orleansu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Islamistički napad u New Orleansu
Hoće ove britanske službe da mu daju legitimitet al jbga đeneral vasione je jači jer je on inkarnirani dio anđela Prijestolnika ( anđeo Pravednik ).
Britansko novinarstvo je čak daleko gore od časopisa ISIS Dabiq.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgNSAqYXkAA6kD3?format=jpg&name=900x900](https://pbs.twimg.com/media/GgNSAqYXkAA6kD3?format=jpg&name=900x900)
Moj tata ima veći kurac od tvog tate zato šta je moj tata Bog Kreator ( anđeli su izravni potomci istog ).
Britansko novinarstvo je čak daleko gore od časopisa ISIS Dabiq.
Moj tata ima veći kurac od tvog tate zato šta je moj tata Bog Kreator ( anđeli su izravni potomci istog ).
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Osim šta tradicionalno pušu na Ruse Britanci imaju i vojnu bazu na Cipru naspram sirijskoj obali gdje su ruske baze i naravno da će ovog teroristu snažno podržavat da mu daju legitimitet i da ostatak Zapada prizna kako bi on poćerao Ruse.
Al ne ide to tako kad ti se ja namečim.
Al ne ide to tako kad ti se ja namečim.
2014-04-11
Vjetar piri kalifat se širi a taj pajdo je obični đihadista kao i sva ta njegova ekipa oko njega koju želite legitimizirati na Zapadu jer pušete na Ruse i želite ih poćerati sa sirijske obale jer vi Britanci imate vojnu bazu na Cipru pa vam Rusi nasuprot iste jako smetaju.
Al ne možemo sad kad je on terorista tako da Rusi ostaju kako bi ga zaštitili od Zapada koji ga smatra teroristom šta i jeste.
Evo plakata za 2019. novog vođe Sirije, on je dobro poznati džihadistički terorist.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgHhtTrWMAAqblq?format=jpg&name=small](https://pbs.twimg.com/media/GgHhtTrWMAAqblq?format=jpg&name=small)
Evo intervjua s novoimenovanim brigadnim generalom “Nove sirijske vojske”, čovjekom turskog podrijetla, kojeg je odabrao čelnik HTS-a Jolani. U intervjuu navodi: “Oslobođenje Palestine i Jeruzalema neće se postići mirom, dijalogom ili diplomacijom, već samo oružanim džihadom preko Damaska, baš kao što su nekada činili naši preci.”
Ömer Çiftçi bio je na visokim položajima u nekoliko ekstremističkih skupina, uključujući Al-Qaedu, #AlNusra, #ISIS i HTS (Hayat Tahrir al-Sham). Njegove vodeće uloge u tim organizacijama donijele su mu ozloglašenost i smatra se ključnom figurom unutar zapovjedne strukture HTS-a.
Naime, Ömera Çiftçija je navodno odabrao Abu Mohammad al-Julani, vođa #HTS-a, da odigra značajnu ulogu u vodstvu novoosnovane sirijske vojske pod kontrolom HTS-a. U prošlom intervjuu, Çiftçi je viđen kako govori ispred publikacije ISIS-a, dodatno naglašavajući svoju ideološku orijentaciju i utjecaj unutar džihadističke mreže.
Njegove aktivnosti i uspon kroz redove ovih organizacija naglašavaju njegovu važnost unutar globalnih ekstremističkih pokreta, čineći ga kritičnom figurom u tekućem sukobu u Siriji i značajnim sigurnosnim problemom za #Turkey i međunarodnu zajednicu.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgFUSumWwAAvJcV?format=jpg&name=small](https://pbs.twimg.com/media/GgFUSumWwAAvJcV?format=jpg&name=small)
Turski državljanin Ömer Muhammed Çiftçi, poznat kao "Muhtar Turki", imenovan je brigadnim generalom u novoj sirijskoj vojsci.
Borio se protiv Assadovog režima od početka rata.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgCUU7uWcAAOYvH?format=jpg&name=small](https://pbs.twimg.com/media/GgCUU7uWcAAOYvH?format=jpg&name=small)
Od Osmanije do globalnog džihada: Kako se uzdigao pod vodstvom Ömera Çiftçija (Muhtar Turki) #HTŞ ?
Tko je Muhtar Turki sa svojim pravim imenom: Ömer Çiftçi? Turski državljanin pod vodstvom HTS-a
Rođen u Osmaniye 1980., Muhtar Turki, pravim imenom Ömer Çiftçi, jedno je od imena u crvenoj kategoriji #Türkiye "Popisa tjeralica zbog terorizma". To je zbog njegovih veza s raznim terorističkim organizacijama.
Ömer Çiftçi je bio na visokim rukovodećim pozicijama u organizacijama kao što su Al Qaeda, Al Nusra, ISIS i HTS (Heyet Tahrir al-Sham). Njegova uloga u ovim organizacijama učinila ga je zapaženom osobom kako u regiji tako iu svijetu.
Konkretno, tvrdi se da ga je odabrao čelnik HTS-a Abu Muhammad al-Colani u čelni tim nove sirijske vojske pod kontrolom HTS-a. U prošlom intervjuu, Çiftçi je viđen kako iza sebe pokazuje publikaciju ISIS-a. To dodatno naglašava njegovu ideološku opredjeljenost i utjecaj unutar džihadističke mreže.
Aktivnosti Ömera Çiftçija i njegov uspon u tim organizacijama učinile su ga važnom figurom unutar globalnih ekstremističkih pokreta. Zbog toga igra ključnu ulogu u tekućim sukobima u #Suriye i predstavlja ozbiljnu sigurnosnu prijetnju Turskoj i međunarodnoj zajednici.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgFUvTEWQAAIfxu?format=jpg&name=medium](https://pbs.twimg.com/media/GgFUvTEWQAAIfxu?format=jpg&name=medium)
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 GgFUvTDXsAAZZa2?format=jpg&name=900x900](https://pbs.twimg.com/media/GgFUvTDXsAAZZa2?format=jpg&name=900x900)
Al ne možemo sad kad je on terorista tako da Rusi ostaju kako bi ga zaštitili od Zapada koji ga smatra teroristom šta i jeste.
Evo plakata za 2019. novog vođe Sirije, on je dobro poznati džihadistički terorist.
Evo intervjua s novoimenovanim brigadnim generalom “Nove sirijske vojske”, čovjekom turskog podrijetla, kojeg je odabrao čelnik HTS-a Jolani. U intervjuu navodi: “Oslobođenje Palestine i Jeruzalema neće se postići mirom, dijalogom ili diplomacijom, već samo oružanim džihadom preko Damaska, baš kao što su nekada činili naši preci.”
Ömer Çiftçi bio je na visokim položajima u nekoliko ekstremističkih skupina, uključujući Al-Qaedu, #AlNusra, #ISIS i HTS (Hayat Tahrir al-Sham). Njegove vodeće uloge u tim organizacijama donijele su mu ozloglašenost i smatra se ključnom figurom unutar zapovjedne strukture HTS-a.
Naime, Ömera Çiftçija je navodno odabrao Abu Mohammad al-Julani, vođa #HTS-a, da odigra značajnu ulogu u vodstvu novoosnovane sirijske vojske pod kontrolom HTS-a. U prošlom intervjuu, Çiftçi je viđen kako govori ispred publikacije ISIS-a, dodatno naglašavajući svoju ideološku orijentaciju i utjecaj unutar džihadističke mreže.
Njegove aktivnosti i uspon kroz redove ovih organizacija naglašavaju njegovu važnost unutar globalnih ekstremističkih pokreta, čineći ga kritičnom figurom u tekućem sukobu u Siriji i značajnim sigurnosnim problemom za #Turkey i međunarodnu zajednicu.
Turski državljanin Ömer Muhammed Çiftçi, poznat kao "Muhtar Turki", imenovan je brigadnim generalom u novoj sirijskoj vojsci.
Borio se protiv Assadovog režima od početka rata.
Od Osmanije do globalnog džihada: Kako se uzdigao pod vodstvom Ömera Çiftçija (Muhtar Turki) #HTŞ ?
Tko je Muhtar Turki sa svojim pravim imenom: Ömer Çiftçi? Turski državljanin pod vodstvom HTS-a
Rođen u Osmaniye 1980., Muhtar Turki, pravim imenom Ömer Çiftçi, jedno je od imena u crvenoj kategoriji #Türkiye "Popisa tjeralica zbog terorizma". To je zbog njegovih veza s raznim terorističkim organizacijama.
Ömer Çiftçi je bio na visokim rukovodećim pozicijama u organizacijama kao što su Al Qaeda, Al Nusra, ISIS i HTS (Heyet Tahrir al-Sham). Njegova uloga u ovim organizacijama učinila ga je zapaženom osobom kako u regiji tako iu svijetu.
Konkretno, tvrdi se da ga je odabrao čelnik HTS-a Abu Muhammad al-Colani u čelni tim nove sirijske vojske pod kontrolom HTS-a. U prošlom intervjuu, Çiftçi je viđen kako iza sebe pokazuje publikaciju ISIS-a. To dodatno naglašava njegovu ideološku opredjeljenost i utjecaj unutar džihadističke mreže.
Aktivnosti Ömera Çiftçija i njegov uspon u tim organizacijama učinile su ga važnom figurom unutar globalnih ekstremističkih pokreta. Zbog toga igra ključnu ulogu u tekućim sukobima u #Suriye i predstavlja ozbiljnu sigurnosnu prijetnju Turskoj i međunarodnoj zajednici.
2014-04-11
Ovako vam to ide: Ima Bog Kreator i onda on je stvorio fizički svemir al je stvorio i duše a pošto je on jednostavno sve i veliki entitet onda se ne može inkarnirati u tamo nekog majmuna na nekoj planeti nego mora stvarati manje jedinice sebe a to su duše i te duše se inkarniraju samo s nekakvih 10 posto sebe dakle ni one se ne inkarniraju cijele nego s pipkom.
Međutim nisu to jedine stvari koje se mogu inkarnirati nego postoje i anđeli a to je ono recimo ide ovako da vam malo skiciram: vi obične duše ste unuci Boga Kreatora dakle drugo il treće koljeno dok su anđeli a kojima pripadaju i demoni jer su oni isto anđeoska hijerarhija izravni potomci dakle prvo koljeno.
Oni su malo jači znaš a mogu se inkarnirati.
I kad se inkarniraju i ako je kojim slučajem taj još hijerarhija anđela Prijestolja pa mu staneš na žulj s tim Komšićem npr
NESTANEŠ S FIZIČKE RAVNI
JEDNOSTAVNO BUDEŠ FIZIČKI LIKVIDIRAN
Život ide dalje
Taj vaš terorista neće dobiti legitimitet na Zapadu a Rusi ostaju u Siriji.
Međutim nisu to jedine stvari koje se mogu inkarnirati nego postoje i anđeli a to je ono recimo ide ovako da vam malo skiciram: vi obične duše ste unuci Boga Kreatora dakle drugo il treće koljeno dok su anđeli a kojima pripadaju i demoni jer su oni isto anđeoska hijerarhija izravni potomci dakle prvo koljeno.
Oni su malo jači znaš a mogu se inkarnirati.
I kad se inkarniraju i ako je kojim slučajem taj još hijerarhija anđela Prijestolja pa mu staneš na žulj s tim Komšićem npr
NESTANEŠ S FIZIČKE RAVNI
JEDNOSTAVNO BUDEŠ FIZIČKI LIKVIDIRAN
Život ide dalje
Taj vaš terorista neće dobiti legitimitet na Zapadu a Rusi ostaju u Siriji.
2014-04-11
Kolega debo je tipican lijevi korisni idiot. Dakle , ukratko.... Covjek je bio americki drzavljanin, Pupovac je hrvatski.......... Sto to znaci??? Bio je musliman, imao zastavu IS na autu ....Odakle da se pocne... Ludak?? Neshvacen??? Nije podnio Trumpovu pobjedu??? Dosadila mu nejebica pa odlucio uzeti short cut do zena i to djevica. Sve osim islamskog terorizma dolazi u obzir. Na kraju, kada budu kolegi debi i njegovim navlacili narandzasti kombinezon on ce i dalje opravdavati.
Jedna crtica. Naime , slucajno sam se zadesio u SF kada je mlada Iranka pobila 6-7 ljudi u Silicon Valley. Nitko niti jedan medij, pisani ili tv nije spomenuo da je teroristicki napad povezan sa islamom. Imao sam priliku da citam tiskane medije i svi su pisali da je imala psihickih teskoca, da je bila pod stresom i neostvarena i bla, bla, bla bilo sto. Islam nitko nije spominjao ili da je Iranski spijun i sl. Da Trump je tada bio na vlasti. Mozda sam ja nesta propustio ali ono sta sam ja vidio je bilo tako. Kila mozga.....
Jedna crtica. Naime , slucajno sam se zadesio u SF kada je mlada Iranka pobila 6-7 ljudi u Silicon Valley. Nitko niti jedan medij, pisani ili tv nije spomenuo da je teroristicki napad povezan sa islamom. Imao sam priliku da citam tiskane medije i svi su pisali da je imala psihickih teskoca, da je bila pod stresom i neostvarena i bla, bla, bla bilo sto. Islam nitko nije spominjao ili da je Iranski spijun i sl. Da Trump je tada bio na vlasti. Mozda sam ja nesta propustio ali ono sta sam ja vidio je bilo tako. Kila mozga.....
2014-04-14
---
Odjednom, SAD i Zapad zanijeme na sirijska brutalna kršenja "ljudskih prava". Ubojstva, silovanja i napadi pod njihovim novim terorističkim HTS brendom očito su prihvatljivi. SAD se ne bori protiv terorizma - on ga financira i osnažuje.
2014-04-11
Jes vidija ti to: oni ( Britanci i Demokrati ljevičari i njemačka žgadija ) će to legitimizirati.
Pa da mi se to sutra šeta po Bosni.
Paf paf paf.
AJ BOG
Pa da mi se to sutra šeta po Bosni.
Paf paf paf.
AJ BOG
2014-04-11
IZRAELSKI ministar spoljnih poslova Gideon Saar upozorio je na novu administraciju u Damasku i izrazio skepticizam prema "pomirljivim" izjavama.
Ovo je grupa ekstremističkih džihadista koji su se jednostavno preselili iz Idliba u Damask - rekao je Saar u intervjuu za Alhuru, iznoseći zabrinutost za status manjina, posebno Kurda.On se osvrnuo na ponovne tenzije sa Turskom i predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, usled događaja u Siriji i Ankarine osude izraelskih vojnih aktivnosti na sirijskoj teritoriji. - Turska pod Erdoganom pokazuje neprijateljski i provokativan stav prema Izraelu - izjavio je Sar, napominjući da "Izrael trenutno nema planove za preduzimanje koraka protiv Ankare".
IZRAEL UPOZORAVA NA EKSTREMIZAM: Ministar spoljnih poslova sumnja u iskrenost Damaska
2014-04-11
Čekamo da naprave nove ankete jer ovo su od prije napada u Njemačkoj i ovoga sada u New Orleansu.
Opinion polling for the 2025 German federal election - Wikipedia
AfD oko 20 posto podrške prije toga a sad ne zna se ništa al neće svakako manje od toga ( smijeh ).
Opinion polling for the 2025 German federal election - Wikipedia
AfD oko 20 posto podrške prije toga a sad ne zna se ništa al neće svakako manje od toga ( smijeh ).
2014-04-11
... Zastava ISILa naopačke...
Ako netko želi istaknuti pripadnost nekoj organizaciji onda bi valjda zna jel mu zastava stoji naopačke.
Dodatne sumnje
Ako netko želi istaknuti pripadnost nekoj organizaciji onda bi valjda zna jel mu zastava stoji naopačke.
Dodatne sumnje
2023-08-31
Cybertruck ispred Trumpovog hotela.
Koju poruku poslati.
Koju poruku poslati.
2023-08-31
Ne zamaraj nepotrebnim detaljima.Zloguki prorok wrote:... Zastava ISILa naopačke...
Dodatne sumnje
![:coffee](/users/3113/42/81/98/smiles/1891139662.gif)
15 mrtvih u New Orleansu, napadač ubijen. Nova akcija policije, imao četiri pomagača? - Index.hr
Idemo dalje.
Prdi koliko oćeš al kad se ja uključim samo je jedan pobijednik ( GF5 nikad ne gubi ratove ).,
Znači oni talibani u Siriji ne mogu biti priznati od strane Zapada.
2014-04-11
Ma da... Unutrašnja stvar. To će se riješiti, a nama složiti neku priču.RayMabus wrote:Ne zamaraj nepotrebnim detaljima.Zloguki prorok wrote:... Zastava ISILa naopačke...
Dodatne sumnje![]()
15 mrtvih u New Orleansu, napadač ubijen. Nova akcija policije, imao četiri pomagača? - Index.hr
Idemo dalje.
Prdi koliko oćeš al kad se ja uključim samo je jedan pobijednik ( GF5 nikad ne gubi ratove ).,
Znači oni talibani u Siriji ne mogu biti priznati od strane Zapada.
Last edited by Zloguki prorok on 2/1/2025, 08:51; edited 1 time in total
2023-08-31
Nema tu nikakve priče dragi.
Več tjednima se vrte oznake ISIL-a na ovima od tog Golanija kojeg podržava Erdogan, Katar i Britanci te odlazeča Bajfenova administracija.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 TbpBfDOdFIxcUCYX?format=jpg&name=240x240](https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1865725107198644224/pu/img/TbpBfDOdFIxcUCYX?format=jpg&name=240x240)
To je bio trenutak kada su pobunjeničke snage službeno preuzele kontrolu nad Damaskom. mnogi od njih su strane milicije s motivom "svetog rata", a ne samo svrgavanje Assadovog režima. što će biti s njima u budućnosti u Siriji? naturalizirani?
Več tjednima se vrte oznake ISIL-a na ovima od tog Golanija kojeg podržava Erdogan, Katar i Britanci te odlazeča Bajfenova administracija.
To je bio trenutak kada su pobunjeničke snage službeno preuzele kontrolu nad Damaskom. mnogi od njih su strane milicije s motivom "svetog rata", a ne samo svrgavanje Assadovog režima. što će biti s njima u budućnosti u Siriji? naturalizirani?
2014-04-11
Priča se sastoji u tome da je odlazeča Bajdenova administracija, Turska, Katar, Saudijci, Britanija, Izrael itd odlučila srušiti Asada itd i to su lako napravili jer je Asad bio truo a Rusija i Iran bili zauzeti svojim problemima i nisu mu mogli pohitati u pomoć.
I onda su došli na ideju da će legitmizirat te ISIL-ovce a šta se nije svidilo meni jer neću da mi to sutra šeta po Bosni i paf napad u Njemačkoj paf Sirijac bode noževima po Berlinu paf napad u Americi.
Znači ništa od te njihove ideje i sad će morat krenuti na te ISIL-ovce.
Pet zvjezdica znaš.
To je malo veči zajeb nego šta misliš.
Sad će morat oni trošiti resurse na ubijanje tih ISIL-ovaca a ja ću sa strane pijuckati kaficu i navijati za sve strane pojednako.
I onda su došli na ideju da će legitmizirat te ISIL-ovce a šta se nije svidilo meni jer neću da mi to sutra šeta po Bosni i paf napad u Njemačkoj paf Sirijac bode noževima po Berlinu paf napad u Americi.
Znači ništa od te njihove ideje i sad će morat krenuti na te ISIL-ovce.
Pet zvjezdica znaš.
Sad će morat oni trošiti resurse na ubijanje tih ISIL-ovaca a ja ću sa strane pijuckati kaficu i navijati za sve strane pojednako.
Last edited by RayMabus on 2/1/2025, 09:01; edited 5 times in total
2014-04-11
A slušaj, već sam ti rekao, a i oni sami su najavili cirkus sve do Kine po turkofonskim zemljama.RayMabus wrote:Nema tu nikakve priče dragi.
[size=43]To je bio trenutak kada su pobunjeničke snage službeno preuzele kontrolu nad Damaskom. mnogi od njih su strane milicije s motivom "svetog rata", a ne samo svrgavanje Assadovog režima.[/size][size=43] što će biti s njima u budućnosti u Siriji? naturalizirani?[/size]
[size=43]
[/size]
A sad dolaskom Trumpa i imenovanje ljudi poput Tulsy Gabbalrd u administraciju mnogo toga će se primijeniti.
Trump za razliku od prvog mandata sada gleda koga će mu staviti ili koga će sam izabrati. Amerika mu je dala mandat da riješi probleme koji je mnogo, uključujući i ovo i on će se prvo uhvatiti kuće, a onda oko kuće.
Luda vrimena. Možda su uvik bila luda samo nismo imali Internet da to vidimo
![:clown](/users/3113/42/81/98/smiles/453763753.png)
2023-08-31
Da se organiziraju danas demokratski izbori u Siriji Asad bi pobjedio s većim postotkom od Milanovića.RayMabus wrote:Priča se sastoji u tome da je odlazeča Bajdenova administracija, Turska, Katar, Saudijci, Britanija, Izrale itd odlučila srušiti Asada itd i to su lako napravili jer je Asad bio truo a Rusija i Iran bili zauzeti svojim problmemima i nisu mu mogli pohitati u pomoć.
I onda su došli na ideju da će legitmizirat te ISIL-ovce a šta se nije svidilo meni jer neću da mi to sutra šeta po Bossni i paf napad u Njemačkoj paf Sirijac bode noževima po Berlinu paf napad u Americi.
Znači ništa od te njihove ideje i sad će morat lrenuti na te ISIL-ovce.
Pet zvjezdica znaš.
Sad će morat oni trošiti resurse na ubijanje tih ISIL-ovaca a ja ću sa strane pijckati kaficu i navijati za sve strane pojednako.
Isti razlog i zbog kojeg ga nisu mogli vojno pobijediti 2011te.
Stotine džihadističkih frakcija koje su uspili umotati u savez tek nakon 13 godina samo s jednim ciljem micanja Asada. A sad kad su ga makli, što veći kaos to bolje ( to paše Izraelu) ili će nekim čudom naći drugog Asada recimo woke alkaidu te će Sirija umjesto sekularne diktature postati talibanistan. Čitam da su već počeli renovirati rječnik, mučenik ne znači više netko tko pogone braneći državu, nego tko pogine za boga.
2023-08-31
Baš me brige.
Taliban će bit proglašen teroristom a šta i je pa neka se Turci, Katar, Britanci i Njemačka žgadija misle.
Ne možemo ostaviti ISIL da vlada Sirijom i da mu bude odskočna daska za napad na Balkan, Europu itd.
Treba to potamanit.
PS: ŠTA MISLIŠ S KIME IMAŠ POSLA ?
Pročitaj dobro onaj moj dio da su demoni anđeoska hijerarhija.
To su mi braća.
Još nisi shvatio.
LP od GF5
Taliban će bit proglašen teroristom a šta i je pa neka se Turci, Katar, Britanci i Njemačka žgadija misle.
Ne možemo ostaviti ISIL da vlada Sirijom i da mu bude odskočna daska za napad na Balkan, Europu itd.
Treba to potamanit.
PS: ŠTA MISLIŠ S KIME IMAŠ POSLA ?
Pročitaj dobro onaj moj dio da su demoni anđeoska hijerarhija.
To su mi braća.
Još nisi shvatio.
LP od GF5
2014-04-11
Baš ih je fino pomelo.
Užasna snimka sa sigurnosne kamere u ulici Bourbon u New Orleansu, koja prikazuje F-150 kojim je upravljao ISIS-ov terorist Shamsud-Din Jabbar kako juri nekoliko sudionika zabave tijekom jutrošnjeg terorističkog napada.
OSINTdefender na platformi X: „Horrific Footage from a Security Camera on Bourbon Street in New Orleans, showing the F-150 driven by ISIS Terrorist Shamsud-Din Jabbar running down several Partygoers during this morning’s Terrorist Attack. https://t.co/8UA8gk7tP0” / X
Prokleti teroristi.
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 OIP](https://th.bing.com/th/id/OIP.LFAgCSMNg0suYFtLEYsFpwHaEP?rs=1&pid=ImgDetMain)
![Islamistički napad u New Orleansu - Page 2 TbpBfDOdFIxcUCYX?format=jpg&name=240x240](https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1865725107198644224/pu/img/TbpBfDOdFIxcUCYX?format=jpg&name=240x240)
Užasna snimka sa sigurnosne kamere u ulici Bourbon u New Orleansu, koja prikazuje F-150 kojim je upravljao ISIS-ov terorist Shamsud-Din Jabbar kako juri nekoliko sudionika zabave tijekom jutrošnjeg terorističkog napada.
OSINTdefender na platformi X: „Horrific Footage from a Security Camera on Bourbon Street in New Orleans, showing the F-150 driven by ISIS Terrorist Shamsud-Din Jabbar running down several Partygoers during this morning’s Terrorist Attack. https://t.co/8UA8gk7tP0” / X
Prokleti teroristi.
2014-04-11
abraham wrote:Kolega debo je tipican lijevi korisni idiot. Dakle , ukratko.... Covjek je bio americki drzavljanin, Pupovac je hrvatski.......... Sto to znaci??? Bio je musliman, imao zastavu IS na autu ....Odakle da se pocne... Ludak?? Neshvacen??? Nije podnio Trumpovu pobjedu??? Dosadila mu nejebica pa odlucio uzeti short cut do zena i to djevica. Sve osim islamskog terorizma dolazi u obzir. Na kraju, kada budu kolegi debi i njegovim navlacili narandzasti kombinezon on ce i dalje opravdavati.
inače ta Iranka zaista nije bila u nekom islamu, imao si neka njezina glupa videa na youtubu, možda se još mogu izgooglati, ženska je bila doslovno psihički pukla, rekao bih ja od "nejebice".
međutim to što ta Iranka nije bila radikalna islamistica nego samo "psihički puknuta osoba" , ili što ovaj bradonja je eto "američki građanin", samo govori o tome koliko su debilni zapadni imigracijski sustavi.
Ti možeš doći u Japan , pa čak i u RH do nazad 10godina bilo je nemoguće da ti dobiješ RH papire, ili danas Japanske papire .
Neke arapske zemlje imaju po 70% strane populacije, međutim nemoguće je da stranac dobije arapske papire, možeš radit 30-40godna i nema šanse.
A svaka budala danas ima zapadne papire, pa onda pored domaćih psihopata (ili kako ih katolička crkva zove "blagoslovi") još nam trebaju bjelosvjetski psihopati, kao onaj Saudijski doktor.
Prvo napustio islam, pa postao ateist, pa šit, pa ponovo islamist, pa fan gay skupina, pa wahabija.. mislim odlična stvar, daš nekoj poremećenoj osobi papire, wtf.
Proces bi trebao biti gotovo nemoguć da itko dobije papire, eventualno da moraš proći brutalne IQ testove, testove psihe, fizičke testove(daješ samo pojedincima koji su fizički lijepi, jer visoka je korelacija između fizičke ljepote i psihičke stabilnosti) ...
a ne , eto neki bradonja američki građanin, ta luda puknuta iranka, ili ovaj saudijski psiho doktor sa poremećajem osobnosti..
tako i oni naši , dođu Možemovci u afriku i kupuju doslovno djecu, i ovi dobijaju RH državljnastva a da nisu vidjela Hrvatsku! a one što su im dale papire u Zlataru, tek sada su u nekom stegovnom postopku, umjesto da su dobile 5godina zatvora, ovako će dobiti "opomenu pred otkaz".
Ali glavno onaj peško Primorac ruke u kaputić i neki mladi HDZovac mu drži kišobran. I on će pričati o nečmu. I onda još ovaj proRuski Milanović izgleda "zdraviji" kandidat, a njega boli ona stvar, spava do 11 i laje
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
![-](https://2img.net/i/empty.gif)
» Islamistički napad u Londonu
» Islamistički napad u Libiji
» Novi islamistički napad u Njemačkoj
» Islamistički napad na Novom Zelandu
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
» Islamistički napad u Libiji
» Novi islamistički napad u Njemačkoj
» Islamistički napad na Novom Zelandu
» TERORISTIČKI NAPAD U NICI: Troje mrtvih i nekoliko ranjenih u napadu nožem kod crkve! Sumnja se da je jednoj žrtvi odsečena glava
Page 2 of 4