ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vjetar piri kalifat se širi

Go down

Vjetar piri kalifat se širi Empty Vjetar piri kalifat se širi

Post by RayMabus 31/12/2024, 18:40

Ovi glavonja ( Bog Kreator ) ko da sluša sve šta ja napišen i onda to izvede.

Nije mi se svidila tzv nova sirijska vlada pa sam jutros poželio još koji napad pred izbore u Njemačkoj da malo jače proguram ovaj AfD.

Nekoliko povrijeđenih u napadu nožem u Berlinu, muškarac nasumično ubadao prolaznike

Sirijac, koji prema policiji živi u Švedskoj, navodno je napao muškarca nešto prije 12 sati u supermarketu u Sömmeringstraße. Zatim je navodno napao drugu žrtvu u neposrednoj blizini na pločniku ispred hotela. Uhićeni muškarac navodno je prethodno ukrao nož u supermarketu.

Odjel za ubojstva istražuje: Sirijci napali nekoliko ljudi nožem u Berlinu - Dvojica muškaraca u bolnici - WELT

Kolji, kolji.

Bodi, bodi. :coffee :h5

Sad će izbori uskoro. :10
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vjetar piri kalifat se širi Empty Re: Vjetar piri kalifat se širi

Post by RayMabus 31/12/2024, 18:46

Nešto prije 12 sati hitne službe su poslane u Sömmeringstr. u #Charlottenburg uzbunjen jer je muškarac navodno ozlijedio nekoliko ljudi - vjerojatno nožem. Dvije ozlijeđene osobe prevezene su u bolnice. Počinitelj je uhićen i priveden na daljnje postupanje. Naše kolege ispituju na mjestu zločina. Još postoje svjedoci zašto tamo još uvijek postoje zabrane prometa.

Jedan od naših odjela za umorstva preuzeo je istragu o pokušaju ubojstva. Osumnjičeni je Sirijac s prebivalištem u Švedskoj koji, prema prvim nalazima, pokazuje znakove psihičke bolesti. Rečeno je da je prethodno ukrao noževe iz supermarketa.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/12/2024, 19:13

Oni će podržavat te tamo u Siriji pa da mi isti sutra dođu na Balkan klat i radit kalifat.

Oni je napravija pokolj na božićnom domijenku i cijela politička elita Njemačke se uhvatila toga šta je on negdje u nekom komentaru podrža AfD i prebacuje krivicu na AfD.

To šta je ovi islamista, prijetio ubijanjem godinama unatrag cijelo vrijeme, šta ga je Saudijska Arabija tražila da ga Njemačka izruči ... nikom ništa.

Napadaju Muska jer govori istinu a istina je da su te političke elite postale bezobrazne i skrivaju istinu.

I sad im fino vi nožem malo prošeta po Berlinu.

Da ne zaspe ta tema do izbora u Njemačkoj kako su političke elite u Njemačkoj i Briselu priželjkivale.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 09:34

Berlin:

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 18:04

Samo nekoliko sati nakon terorističkog napada u Njemačkoj, mainstream mediji nisu se ustručavali terorista nazvati "pobornikom AfD-a", iako to nije provjereno i istinito.

Nakon New Orleansa ostaje samo tišina. Pitam se zašto...

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 18:21

RayMabus wrote:Ovi glavonja ( Bog Kreator ) ko da sluša sve šta ja napišen i onda to izvede.

Nije mi se svidila tzv nova sirijska vlada pa sam jutros poželio još koji napad pred izbore u Njemačkoj da malo jače proguram ovaj AfD.

Nekoliko povrijeđenih u napadu nožem u Berlinu, muškarac nasumično ubadao prolaznike

Sirijac, koji prema policiji živi u Švedskoj, navodno je napao muškarca nešto prije 12 sati u supermarketu u Sömmeringstraße. Zatim je navodno napao drugu žrtvu u neposrednoj blizini na pločniku ispred hotela. Uhićeni muškarac navodno je prethodno ukrao nož u supermarketu.

Odjel za ubojstva istražuje: Sirijci napali nekoliko ljudi nožem u Berlinu - Dvojica muškaraca u bolnici - WELT

Kolji, kolji.

Bodi, bodi. :coffee :h5

Sad će izbori uskoro. :10
:coffee

:10

Vjetar piri kalifat se širi 1f2c59cf4c41097709fb5fd9caa67b74
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 18:28

Napadač iz New Orleansa identificiran kao 42-godišnji Shamsud Din Jabbar.
Vjetar piri kalifat se širi GgOW3OzbYAEkCOA?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 19:41

Baš super šta su državni izbori u Njemačkoj za 50 dana.

Napad u Njemačkoj automobilom na božićnom domjenku, napad Sirijca nožem po Berlinu za Staru godinu tj na dočeku Nove i sad napad u Americi ISTO AUTOMOBILOM s puno mrtvih i ranjenih.

Izbori su festival DEMOKRATIJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 20:24

Najgore je Nijemcima sad.

Njihove političke elite su u panici. Već su raspustili parlament kad ovo sve se nanizalo i sad nema druge nego izać na te izbore za 50 dana pa šta bude.

Kako je meni drago šta se njima guzice znoje.

Mislil su da će ono meni uvalit islamski vilajet poviše glave i oni će nastaviti dalje a kad ono svašta nešto se počelo dešavat.

Potpuni kaos.

Ha ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 20:37

Koja gomila debila.

U početku je bio veliki prasak pa su se formirale zvijezde i planeti pa na nekim planetama se formirao život prvo primitivni oblici a onda sve složeniji i sad kao malo složeniji pa umislio da može šta god oće pa će onda oni meni Komšića i po četvrti put tj da je to njihova trajna agenda a nesvjesni u svojoj idiotariji da netko može reagirat i jednostavno im iskopat oči i likvidarati ih sve i završena rasprava.

I sad se čude šta se dešava odjednom.

Još ne kuže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/1/2025, 20:43

Neće ni shvatit jer su potkapacitirani.

Al me to uopće ne zanima jer ja samo pobijem sve šta mi stane na žulj.

Između ovog dijela kad počme taj prasak i stvaranje zvijezda ima i dio o stvaranju duša pa nisu sve te obične nego imaju jače mentalne sposobnosti.

E sad ...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Službenik 2/1/2025, 13:22

Ugl ... kažu da se jutro pozna ... ma gledajte, sretno vam klanje i maspucačine u 2025. ... ako se jutro pozna ... bolje krenuti od večeri ... ovaj povečeri ... biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, a gubiš puno, ma živjeli bog vam.

Ae.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2025, 06:12

Poznati arapski influencer ispaljuje rakete u dječje sobe, ruga nam se kukajući rasizmom, nestaje s objavama i ne mora se bojati uhićenja. Berlin kojim vlada CDU kapitulira pred migrantskim nasiljem.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics