Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'
Page 1 of 1
Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-kad-sam-bio-student-da-su-nam-dolazili-neki-iz-zagreba-mi-bismo-ih-najurili/2628924.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'
... ja se sjecam da smo mi tebe i kompiće jurili oko poljuda, na rivi i u perkovica te kninu.. a bilo je jurilice i po begešu
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'
Koji moron ovaj lik iz Srbije a na čelu iste već dugi niz godina.
RayMabus- Posts : 187104
2014-04-11
Similar topics
» Neki opozicionari svesno rade za interese (proustaškog?) Zagreba
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Student iz Srbije za "Euronews": Srbi su proterivali Albance
» Studentica Kolinda branila Todorića, evo što joj je objasnio kolega student
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Student iz Srbije za "Euronews": Srbi su proterivali Albance
» Studentica Kolinda branila Todorića, evo što joj je objasnio kolega student
Page 1 of 1