ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'

Go down

Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'  Empty Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'

Post by vuksadinare 31/12/2024, 11:13

https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-kad-sam-bio-student-da-su-nam-dolazili-neki-iz-zagreba-mi-bismo-ih-najurili/2628924.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'  Empty Re: Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'

Post by vuksadinare 31/12/2024, 11:15

... ja se sjecam da smo mi tebe i kompiće jurili oko poljuda, na rivi i u perkovica te kninu.. a bilo je jurilice i po begešu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'  Empty Re: Vuchic:'Kad sam bio student da su nam dolazili neki iz Zagreba mi bi ih najurili.'

Post by RayMabus 31/12/2024, 11:22

Koji moron ovaj lik iz Srbije a na čelu iste već dugi niz godina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics