ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem

Go down

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  Empty Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem

Post by Eroo 30/12/2024, 09:56

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  Screenshot-19535

„Neće biti potpuna obustava, ja vam kažem – neće biti makar smenili svakog direktora
u Srbiji, makar smenili sve ili podelili otkaze zato što je to protivzakonito“, rekao je Vuchić za TV Pink.

https://n1info.rs/vesti/Suljo-nece-biti-potpune-obustave-u-skolama-makar-smenili-svakog-direktora/

Ako bi nešto ovako izjavila naša predsjednica mislim
da bi bila prisilno psihijatrijski hospitalizirana. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  Empty Re: Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem

Post by Eroo 30/12/2024, 10:01

Vuchić je mimo ustava uveo autokratski presjednički sistem,
pa sad  "s pravom" traži da se poštuju zakoni.
Jebiga, sad im se ni semafori ne poštuju. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  Empty Re: Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem

Post by Eroo 30/12/2024, 10:12

Istakao je i " da su potezi studenata u blokadi kontradiktorni, jer su na njegove pozive na razgovor odgovorili da on nije nadležan, kao što su išli i do republičkog javnog tužilaštva i zatim odbili pozive na razgovor".

Baš su čudni...s njim neće da razgovaraju , a tžilaštvo 50+ dana MUK. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 10:47

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  Screenshot-19536

VIDEO:
https://n1info.rs/vesti/politikolog-o-nastupima-vucica-prevazilazi-normalno-ponasanje-drzavnika-mora-da-hrani-podrsku/

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 11:22

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 11:51

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 12:01

"Samo razmialite, koliko ljudi bi za vas glasalo da se sklonim s liste?"
Iako ih je nazvo ovcama, oni mu i dalje ploskaju.:^0

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/12/2024, 13:17

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  463900973_3358221847642471_458118241089109346_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=0b6b33&_nc_ohc=J1OxCueRVPMQ7kNvgFPGzwM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg4-1
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 15:58

Eroo wrote:

Ima muda, mora se priznati. ;) :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 30/12/2024, 16:34

Otkaze, zaposlis druge i problem resen.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 30/12/2024, 18:21

TV Pink privodi oca poginulog djeteta pod nadstrešnicom? :facepalm

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 31/12/2024, 07:50

Eroo wrote:TV Pink privodi oca poginulog djeteta pod nadstrešnicom?  :facepalm  

Tužna slika,pretužna...
Naoružaj se, jadni čovječe!

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 1/1/2025, 16:36

srpska posla.

nego procitah mislim na indexu neki clanak, pun amaterskih objekcija o slucaju, te opteretilo se nadstresnicu za ovoliko i onoliko..

onda nadjoh i neke nacrte te komisije, malo jasnije sad sve

uglavnom clanak je tendeciozan i veze nema sa strukom koja ovdje  mora dati zakljucak

kako o konkretno gradjevinskom tako o pravnom dijelu, sto je prekrseno i sto su uzroci rusenja, jer uzroka je nazalost vise

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vjestaci-nadstresnica-u-novom-sadu-bila-je-23-tone-teza-od-dozvoljenog/2629073.aspx

a, evo link, uglavnom iz srbije netko sugestivno docira nounarima indexa i sklapa se optuzujuca prica s promasenim argumentima

zasto promasenim, pa zato sto tih dodatnih 107 kg/m2 nikako ne bi smjelo kao takvo dovesti do urusavanja

izrazavanje ukupnog opteresenja u tonama daje kao neku pzbiljniju notu:)  uglavnom, glupo od koga god je

ovo je politicka prica, gurana preko kvazinovinara, od struke jos ni "s" ali dokumenti izlaze pa ce se doci do odgovora
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 1/1/2025, 18:23

dijagram wrote:

srpska posla.

nego procitah mislim na indexu neki clanak, pun amaterskih objekcija o slucaju, te opteretilo se nadstresnicu za ovoliko i onoliko..

onda nadjoh i neke nacrte te komisije, malo jasnije sad sve

uglavnom clanak je tendeciozan i veze nema sa strukom koja ovdje  mora dati zakljucak

kako o konkretno gradjevinskom tako o pravnom dijelu, sto je prekrseno i sto su uzroci rusenja, jer uzroka je nazalost vise

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vjestaci-nadstresnica-u-novom-sadu-bila-je-23-tone-teza-od-dozvoljenog/2629073.aspx

a, evo link, uglavnom iz srbije netko sugestivno docira nounarima indexa i sklapa se optuzujuca prica s promasenim argumentima

zasto promasenim, pa zato sto tih dodatnih 107 kg/m2 nikako ne bi smjelo kao takvo dovesti do urusavanja

izrazavanje ukupnog opteresenja u tonama daje kao neku pzbiljniju notu:)  uglavnom, glupo od koga god je

ovo je politicka prica, gurana preko kvazinovinara, od struke jos ni "s" ali dokumenti izlaze pa ce se doci do odgovora

Zanimljivo je kako se preskače ovaj detalj : "dilatacija" između desne i lijeve nadstrešnice.
Stručnjaku  s građevinskog nudim 5000 € da stoji ispod dok se budu micale željezne ptpore,
jer, pobogu, itako nisu bile  potrebne. Možda je "stručnjaku" ovo bilo komplicirano primijetiti.

Vuchić: Neće biti potpune obustave u školama, ja vam kažem  1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 1/1/2025, 20:05

Nasao nesto te dokumentacije, cak i statiku ali samo celiucne konstrukcije fasade, koja je ostakljena , te nove galerije unutar hola, te novog okna lifta , i slicno, sve unutra.

Nisam nasao osvrt na zatege iako ih u samom nacrtu tituliraju kao celicni stup fi 13 cm , ne znam oktud im to.

Ima i pogresaka u kotiranju, a dimenzije ploca nepoznate, za gornju krovnu pise samo betonska ljuska.

Nema debljine, a navedeni slojevi s dimenzijama, koliko cm vune, letve, zracnog prostora itd

Niti na plocama nadstresnica nije sve jasno definirano, pogotovo debljina betonskih ploca sto mi je

doista nevjerojatno, a ubise se ponavljajuci sloj plocica, sloj pijeska itd...

Kako god ponesto se skriva ali se da uociti masu dodataka, izmjena, islo se stihijski i sigurno se takvim

nacinom potkralo i dosta pogresaka.

Nema naravno nista o dilataciji, mislim da ce komisija sve zatrpati svim i svacim a ponesto bitno

mozda ipak skriti:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 2/1/2025, 09:02

dijagram wrote:Nasao nesto te dokumentacije, cak i statiku ali samo celiucne konstrukcije fasade, koja je ostakljena , te nove galerije unutar hola, te novog okna lifta , i slicno, sve unutra.

Nisam nasao osvrt na zatege iako ih u samom nacrtu tituliraju kao celicni stup fi 13 cm , ne znam oktud im to.

Ima i pogresaka u kotiranju, a dimenzije ploca nepoznate, za gornju krovnu pise samo betonska ljuska.

Nema debljine, a navedeni slojevi s dimenzijama, koliko cm vune, letve, zracnog prostora itd

Niti na plocama nadstresnica nije sve jasno definirano, pogotovo debljina betonskih ploca sto mi je

Kako god ponesto se skriva ali se da uociti masu dodataka, izmjena, islo se stihijski i sigurno se takvim

Nema naravno nista o dilataciji, mislim da ce komisija sve zatrpati svim i svacim a ponesto bitno

Ukratko, Vučina dobro čuva svoje ovce. Tu-i-tamo koju pojede, ako baš mora, ali to je to.

(Od Božića sam u postelji i ne pratim. Neka "lančana gripa", što li...Užas!)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 2/1/2025, 09:32

Eroo wrote:
dijagram wrote:Nasao nesto te dokumentacije, cak i statiku ali samo celiucne konstrukcije fasade, koja je ostakljena , te nove galerije unutar hola, te novog okna lifta , i slicno, sve unutra.

Ukratko,  Vučina dobro čuva svoje ovce. Tu-i-tamo koju pojede, ako baš mora, ali to je to.

(Od Božića sam u postelji i ne pratim. Neka "lančana gripa", što li...Užas!)
Polako, proci ce to, malo mirovanja.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics