Sve đamije u oblake lete
Page 1 of 1
Sve đamije u oblake lete
SDA: Hrvati i Srbi su podstanari u BiH i treba ih izbaciti da mi obnovimo Osmanijsko carstvo
by RayMabus Sun 15 Sep - 22:17Bošnjački političar Džafer Alić, istaknuti član Stranke demokratske akcije, inače najveće, najsnažnije i najutjecajnije bošnjačke stranke izgovorio je ono što se odavna zna, ali još nije tako jasno, izravno izrečeno, a to je njegova izjava kako u “Bošnjaci vlasnici Bosne i Hercegovine, a svi ostali podstanari iza kojih oni (Bošnjaci ) stalno moraju mesti i čistiti”!
Podstanari su Hrvati, Srbi i ostali!
Iako je ova izjava izazvala zgražanje kod međunarodnih predstavnika u BiH, osobno držim kako je ovo jako dobro, jer je jedan ostrašćeni, ali nedovoljno pametan muslimanski političar rekao ono što praktično cijela bošnjačko-muslimanska politička elita ne samo misli, nego u tom pravcu i djeluje!
Zahtjevi za njegovom smjenom sa mjesta predsjednika skupštini Hercegovačko-neretvanske županije (kantona) su bespotrebni.
Njegovom smjenom SDA i bošnjačko-muslimanske stranke bi pred međunarodnom javnošću barem nakratko zameli tragove, a nama je interes kako bi se potpuno razotkrili u svojoj politici koja misli kako je vrijeme obnavljati Osmanlijsko carstvo!
Gosp. Džafer Alić samo je javno izrekao ono što svi znamo! Bahatost i oholost muslimansko-bošnjačkih lidera pokazuje se u punom “sjaju”, ali “ničija nije do zore svijetlila”.
https://www.maxportal.hr/kolumne/dapic-uvredljiva-je-opasna-ali-i-korisna-izjava-sda-a-politicara-dzafera-alica/
“Jedna izjava koju nije trebao dati i ne liči na njega. S obzirom na to kakve su frustracije pretrpjeli hercegovački Bošnjaci ili Bošnjaci u Srednjoj Bosni, nije za opravdati, ali možemo imati neko razumijevanje da im se ‘otme’ takva neprihvatljiva izjava. Ali, to nije trebao kazati”, prokomentirao je predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović nedavni „biser“ predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona i stranačkog kolege Džafera Alića o “stanodavcima“ i “podstanarima“ u Bosni i Hercegovini.
“Ja mislim da smo mi vlasnici ove zemlje i da imamo neugodne podstanare, iza kojih uvijek moramo uvijek čistiti, mesti, popravljati, izrađivati, graditi, nadograđivati. I ne bih se složio s tim, uopšte se ne osjećam tako, naravno da taj dio može biti za razmišljanja, ali ja bih to tako postavio. Ne bih nikada dozvolio da je nešto važnije u Bosni i Hercegovini od mene, odnosno ni na koji način ne bih dozvolio da je neko drugi voli više od mene”, ’emotivno’ je odgovorio Alić na pitanje novinara „da li smo možda mi podstanari u svojoj zemlji?“
https://balkans.aljazeera.net/opinions/2024/9/15/dzaferovi-podstanari-govor-mrznje-ili-govor
Last edited by RayMabus on 30/12/2024, 08:44; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Re: Sve đamije u oblake lete
Tenk izraelske vojske gađao je minaret džamije u Gazi.
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Similar topics
» Sve đamije u oblake lete
» Mianmar Sve đamije u oblake lete
» Sve đamije u oblake leteeeee
» Lete štuke lete avijoni EU i Azija su pred ratom
» Napadnute četiri đamije u Engleskoj
» Mianmar Sve đamije u oblake lete
» Sve đamije u oblake leteeeee
» Lete štuke lete avijoni EU i Azija su pred ratom
» Napadnute četiri đamije u Engleskoj