Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'
Page 1 of 1
Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-muska-i-trumpovih-pristasa-oko-viza-spreman-sam-zaratiti-zbog-ovog/2628250.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'
Gdje biznis i lova počinje ljubav puca.. očekivano jedno sam pisao da je najslabija karika u lancu Trumpa upravo Musk.. i da bi sukob mogao početi upravo poslovnom terenu
2015-09-08
Ako ti se ne sviđa trumpova politika u onom djelu gdje škodi tvojim interesima odi kod putka on ce ti nabaviti hrpu indijaca, nepalaca, sjeverokoreanaca za tvoje poslove.. njemu ne smeta uvoz stranih radnika vojnika probisvjeta
2015-09-08
E tu mi fili...... Poceo se prenositi Index. Znaci kolegino neumorno drukanje daje rezultate. Muhahahahaaaa
Koliko znam ovaj vid viza nikada nije dolazio u pitanje i jedan je od stupova progresa USA i nacina na koji isusuju ostatak od ljudi koji vrijede. Kao sta vidimo ljevicarski propagandni letak u DNRH otkriva "veliku" zajebanciju. Muhahahahaa Nadam se da cete se pretplatiti....
Pravi test ce doci sa Trumpovom borbom protiv elektrifikacije. Drill, baby drill, je ono gdje ce se Trump i Musk razici. Jedina moguca tocka sporenja. Sve opet ovisi o mohucnostima financiranja svemirskog programa i sufinanciranju i sl...... Tststststssss Kako ti ljevicari udu u mozak, lakse nego u Babicevu guzu... MUhahahahahahahah
Koliko znam ovaj vid viza nikada nije dolazio u pitanje i jedan je od stupova progresa USA i nacina na koji isusuju ostatak od ljudi koji vrijede. Kao sta vidimo ljevicarski propagandni letak u DNRH otkriva "veliku" zajebanciju. Muhahahahaa Nadam se da cete se pretplatiti....
Pravi test ce doci sa Trumpovom borbom protiv elektrifikacije. Drill, baby drill, je ono gdje ce se Trump i Musk razici. Jedina moguca tocka sporenja. Sve opet ovisi o mohucnostima financiranja svemirskog programa i sufinanciranju i sl...... Tststststssss Kako ti ljevicari udu u mozak, lakse nego u Babicevu guzu... MUhahahahahahahah
2014-04-14
Musk je u pravu. U usa po glavi stanovnika puno manje ljudi studira inžinjerstvo nego u Kini, Eu, ili RH itd.
Bez uvoza pravih stručnjaka potonuti će.
Par tisuća ili desetak tisuća takvih godišnje je plus.
A protjeraš 20 milijuna low iq sirotinje.
Usput i Trump je stao na stranu Muska.
Bez uvoza pravih stručnjaka potonuti će.
Par tisuća ili desetak tisuća takvih godišnje je plus.
A protjeraš 20 milijuna low iq sirotinje.
Usput i Trump je stao na stranu Muska.
Musk je totalno u pravu. Ne radi se o uvozu krezube nekvalificirane sirotinje nego visokog IQ genetskog materijala koji će poništiti negativne efekte Haićana i inih koji im lovaju i jedu kućne ljubimce, a koje je Soroš namijenio i u uvezao u Ameriku.
Znači radi se o popunjavanju rupa na tržištu rada jer je Amerikancima ispran mozak pa su sada većinom studenti humanističko transrodnih orijentacija, pa nema dovoljno ingeniera koji bi pokretali industriju.
Našu industriju pokreću uvezeni vozači volta
Jako zanimljiv prikaz
Znači radi se o popunjavanju rupa na tržištu rada jer je Amerikancima ispran mozak pa su sada većinom studenti humanističko transrodnih orijentacija, pa nema dovoljno ingeniera koji bi pokretali industriju.
Našu industriju pokreću uvezeni vozači volta
Jako zanimljiv prikaz
iduća generaciji dice tih ingeniera koji su došli zaraditi pare biti će republikanski glasači koji lipe plakate i jebu mater demokratima, a u prvoj generaciji su samo glasači
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Hoće li zbog Kurda zaratiti NATO-ove članice SAD i Turska
» Transrodna kći Eleona Muska odlazi iz SAD-a zbog pobjede Trumpa
» Sukob u SDP-u sve vise eskalira zbog - zena
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
» Hoće li zbog Kurda zaratiti NATO-ove članice SAD i Turska
» Transrodna kći Eleona Muska odlazi iz SAD-a zbog pobjede Trumpa
» Sukob u SDP-u sve vise eskalira zbog - zena
» Penava-Bujanec-Sukob na desnici,zbog Srba
Page 1 of 1