ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'

Go down

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  Empty Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'

Post by vuksadinare 29/12/2024, 06:17

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-muska-i-trumpovih-pristasa-oko-viza-spreman-sam-zaratiti-zbog-ovog/2628250.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  Empty Re: Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'

Post by vuksadinare 29/12/2024, 06:19

Gdje biznis i lova počinje ljubav puca.. očekivano jedno sam pisao da je najslabija karika u lancu Trumpa upravo Musk.. i da bi sukob mogao početi upravo poslovnom terenu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  Empty Re: Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'

Post by vuksadinare 29/12/2024, 06:35

Ako ti se ne sviđa trumpova politika u onom djelu gdje škodi tvojim interesima odi kod putka on ce ti nabaviti hrpu indijaca, nepalaca, sjeverokoreanaca za tvoje poslove.. njemu ne smeta uvoz stranih radnika vojnika probisvjeta
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 29/12/2024, 07:03

E tu mi fili...... Poceo se prenositi Index. Znaci kolegino neumorno drukanje daje rezultate. Muhahahahaaaa
Koliko znam ovaj vid viza nikada nije dolazio u pitanje i jedan je od stupova progresa USA i nacina na koji isusuju ostatak od ljudi koji vrijede. Kao sta vidimo ljevicarski propagandni letak u DNRH otkriva "veliku" zajebanciju. Muhahahahaa Nadam se da cete se pretplatiti.... 
Pravi test ce doci sa Trumpovom borbom protiv elektrifikacije. Drill, baby drill, je ono gdje ce se Trump i Musk razici. Jedina moguca tocka sporenja. Sve opet ovisi o mohucnostima financiranja svemirskog programa i sufinanciranju i sl...... Tststststssss Kako ti ljevicari udu u mozak, lakse nego u Babicevu  guzu... MUhahahahahahahah

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 29/12/2024, 08:48

Musk je u pravu. U usa po glavi stanovnika puno manje ljudi studira inžinjerstvo nego u Kini, Eu, ili RH itd.

Bez uvoza pravih stručnjaka potonuti će.
Par tisuća ili desetak tisuća takvih godišnje je plus.
A protjeraš 20 milijuna low iq sirotinje.
Usput i Trump je stao na stranu Muska.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 29/12/2024, 08:56

index

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  Ft-njf11

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 29/12/2024, 09:01

Musk je totalno u pravu. Ne radi se o uvozu krezube nekvalificirane sirotinje nego visokog IQ genetskog materijala koji će poništiti negativne efekte Haićana i inih koji im lovaju i jedu kućne ljubimce, a koje je Soroš namijenio i u uvezao u Ameriku.
Znači radi se o popunjavanju rupa na tržištu rada jer je Amerikancima ispran mozak pa su sada većinom studenti humanističko transrodnih orijentacija, pa nema dovoljno ingeniera koji bi pokretali industriju.
Našu industriju pokreću uvezeni vozači volta 😂

Jako zanimljiv prikaz 

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 29/12/2024, 09:09

iduća generaciji dice tih ingeniera koji su došli zaraditi pare biti će republikanski glasači koji lipe plakate i jebu mater demokratima, a u prvoj generaciji su samo glasači  :chiefi

Sukob Muska i Trumpovih pristaša zbog viza:'Zbog ovog sam spreman zaratiti'  10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics