ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AFD

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

AFD Empty AFD

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 15:03

Eto dogodilo se i to... 
Kada mješaš vodu u kiselinu dobiješ reakciju

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

AFD Empty Re: AFD

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 15:07

Izbjeglička kriza, industrijska, sigurnosna, ekonomska, energetska,... 
Doveli su do ovoga... 
Nekadašnji div u doba Kolla, Schrodera sada je nakupina beskičmenjaka koji uništavaju stečevinu.
ALI kad te netko udari nogom u guzicu progura te malo naprid. 
Vidit ćemo kako će AFD pokušati popravljati uništeno...

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 25 Dec - 15:09

Ne bi me čudilo da ih zabrane uoči izbora

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 15:12

AssadNaPodmornici wrote:Ne bi me čudilo da ih zabrane uoči izbora
Njemačka nije egzotična kao Rumunjska pa da Soroš mora tamo avionom. 
U Njemačkoj ima svoju mrežu i može sve priko telefona. 

Ali fino oslikava društveno uređenje u kojem se nalazimo. Liberalna diktatura

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 15:14

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 25 Dec - 15:38

Nista od njih dok ne predju 50% .

Do tad ce koalirati sve zivo samo da im ne dopuste vladati.

Vec vidjeno.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

abraham likes this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 25 Dec - 15:55

Hoholo Mudovski wrote:

Ja tebi i drugima sto puta govorim.
Nitko ti nije ništa dužan u životu osigurati. Niti posao, niti ženu niti slobodu.
Nijemci ako izađu na ulicu kontra zabrane, neće im nitko ništa zabraniti. Ako budu dijelili ljute statuse na fejsu, x, itd neće ništa postići, još će ih uhapsiti.
U životu imaš točno za ono za što si se spreman boriti. U suprotnom si tuđa ovca za klanje. Poput Rusa primjer

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 17:51

AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:

Nitko ti nije ništa dužan u životu osigurati. Niti posao, niti ženu niti slobodu.
Nijemci ako izađu na ulicu kontra zabrane, neće im nitko ništa zabraniti. Ako budu dijelili ljute statuse na fejsu, x, itd neće ništa postići, još će ih uhapsiti.
U životu imaš točno za ono za što si se spreman boriti. U suprotnom si tuđa ovca za klanje. Poput Rusa primjer
 ... u Njemačkoj u kojoj su etnički Njemci uskoro manjina ovi AFDovih oko 23% uz svu negativnu hajku u medijima izgleda ogromno, u usporedbi sa recimo 16% podrške našmrkanom uz svu pozitivnu medijsku kampanju...

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by kic Wed 25 Dec - 18:01

ponovit će se kao u Francuskoj, svi drugi će se udružit samo da ovi ne formiraju većinu..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 25 Dec - 18:30

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:

... u Njemačkoj u kojoj su etnički Njemci uskoro manjina ovi AFDovih oko 23% uz svu negativnu hajku u medijima izgleda ogromno, u usporedbi sa recimo 16% podrške našmrkanom uz svu pozitivnu medijsku kampanju...

Jbt šta te taj Zelenski muči.
Njega uvališ u svaku temu kao Longi komšića.
Zelenski je za razliku od Putina legalno izabran predsjednik.
UA je država u ratnom stanju i ponaša se točno po ustavu.
I sam je rekao da želi okončati rat što prije i da će odmah propisati izbore.
Navodni protu kandidat je Zaluzni, on je po anektama popularniji i lik ti još 3x više mrzi Rusiju i još se više zalaže za totalni rat vs Rusije.

Da ne skrećem sa teme.
Afd i bilo koje druge slobode, nitko vam to u životu ne daje. Za našu slobodu ovdje u RH imao si forumaše koji su proljevali krv. Da nije toga bio ili bi bio protjeran, pobijeni, ili bi ti Adem Vuchiqi bio šef države a krstio bi se sa tri prsta.
. Međutim to što su branitelji izborili, oni su izborili za jednu generaciju. Svaka generacija ima svoje sukobe.

Ako Nijemci žele slobodne izbore i ako AFD ima milijune ili desetke milijune fanova i ako im netko prijeti da će im ukinuti slobodu glasa kao u Rusiji ili Iranu onda trebaju izaći na ulicu. Jednostavno.

Što se tiče da samo Nijemci glasuju za AFD nije istina. Ja bih se kladio da većina Hrvata, Srba i drugih istočnih Europljana pa čak i dobar dio Turaka će glasovati za Afd bez problema.

Ali ako netko ti prijeti da će ti oduzeti slobode jednostavno trebaš reagirati.
Nema vam od ljutih statusa ništa.

Kada idući korona fašist bude prijetio da će oduzimati slobode onda ih treba fizički napadati na ulici i tući.
Trebaš se boriti za svoja prava.

I ti i Nijemci i tko hoće. I Ukrajinci ako Zelenski bude nešto sra ali neće, liku je isto dosta rata ne bi me čudilo da za par mjeseci ako Bog da kada završi rat da kaže da se neće niti kandidirati.
To je demokracija

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 25 Dec - 19:25

kic wrote:
ponovit će se kao u Francuskoj, svi drugi će se udružit samo da ovi ne formiraju većinu..
Tako je kic, zato i kazem, koliko god izgledalo jako, ovo je ustvari jos uvijek premalo za zaokret.

Slicno je to i kod nas, recimo oko 25 % u idealnoj situaciji bilo bi spremno suverenisticki se postaviti prema problemu migranata.

Malo, nevjerojatno da odavno barem 70% nije za nesto takvo, jer samo tako se moze rijesiti problem.

Samo su dvije mogucnosti, ili ce se problem rijesiti ili nece, ako hoce jasno je kako se treba rijesiti, a sve drugo znaci da se nece nista rijesiti.

Za sad je nazalost premalo ljudi koji su svjesni ovog sto govorim, otuda tek skromnih 25 maksuimalno 30%.

Nedovoljno, premalo iako iznimno korisno da se pokaze put rjesenju problema, ali ako se ne primi jos dodatnih 30%, nista od svega.

Bit ce pusiona press.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 20:05

AssadNaPodmornici wrote:

Jbt šta te taj Zelenski muči.
Njega uvališ u svaku temu kao Longi komšića.
Ti si prvi krenuo s ratom u Ukrajini, a ne ja. Ja sam samo odgovorio. A čak mogu i naći poveznicu s rastom AFDa i ratom u Ukrajini, a to je otpor daljnjoj potpori tom ratu koji najviše šteti Njemačkoj, osim ako se ne radi o samo jednom članu AFD s ovih prostora koji će se složiti s tobom...  :clown

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok Wed 25 Dec - 20:20

Francuzi su predsjednički sustav. 
Njemačka je čudan parlamentarni u kojemu birači imaju dva glasa.
AfD stalno raste, a rast će i dalje... 

AFD 20241174

AFD 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Dec - 20:52

dijagram wrote:Nista od njih dok ne predju 50% .

Vec vidjeno.
Naravno.

Al do tada je lijepo gledati kako se vladajućoj političkoj kasti gujice znoje.

AFD OIP.c8CrAocZR6dlOHhbXzPFygHaEJ?w=272&h=180&c=7&r=0&o=5&pid=1

Baš uživam. Kafica.  :coffee  :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Wed 25 Dec - 21:05

dijagram wrote:Nista od njih dok ne predju 50% .

Vec vidjeno
U Svedskoj se sedam parlamentarnih staranaka ujedinilo protiv SD. (svedski demokrat). No nakon jednog mandata su izbili kao druga najjaca stranka u drzavi. Opet je otpor bio toliko jak da im se nije dozvolilo da udu u vladu vec podrzavaju , zvanicno, manjisku vladu. Dobili su mjesta drzavnih tajnika i sl. Tako ulaze u strukture vlasti i uce posao.  Na iducim izborima idu na fotelje i bit ce jako zanimljivo. 
Strasna je sprega politike, medija i opinion makera u pranju mozga. Sav javni servis tj drzavna tv i radio plus sve vodece novine, koje dobijaju izdasnje subvencije drugaju za ljevicare. Vise se ne trude niti prikriti to. Mislim da ce biti zanimljivo na iducim izborima.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Dec - 21:11

Ovo je razlog zašto oni neće biti dio vlade ( podržavaju rusku invaziju na Europu, vire iz Putinovog šupka itd ):

Ukrajina će izgubiti rat s Rusijom"

Njemački eurozastupnik Hans Neuhoff iz Alternative za Njemačku (AfD) oštro je kritizirao slijepu podršku Zapada Ukrajini u EU parlamentu. "Vaša vlastita propaganda je poput mirisa vašeg vlastitog tijela. Ne primjećujete ga jer ste se zauvijek navikli na njega", rekao je političar. Svatko tko kaže da želi podržavati Ukrajinu "dok ne pobijedi" "obmanjuje europsku javnost".

Zapravo, Ukrajina je vojno stjerana u kut i izgubit će od Rusije. Pravi uzrok ukrajinskog sukoba političar vidi u širenju NATO-a na istok do rusko-ukrajinske granice. "Svatko tko to negira, falsificira povijest."

Ali će zato biti konstruktivna oporba pa ćemo jebavati ove Komšičevce po Njemačkoj u zdrav mozak iduće četiri godine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Wed 25 Dec - 21:15

Ukoliko neces revolucijom na vlast jedini ili vjerojatno jedini put je kako radi SD u Svedskoj. Korak po korak. Grade strukture stranke, Uzimaju dio kolaca polako. Sa svakim zastupnikom u parlamentu dobijaju vise novca, vecu "vidljivost" , mogucnost iznosenja ideja koje onda daju rezultat na nizim razinama, zupanijama, opcinama i sl. Dakle tako nekako ako mislis parlamentarnim putom. Uvbijek postoji  i opcija ulice, revolucije i sl ali to je zadnji izlaz.  
Nesta slicno je pokusao DP u DNRH ali se zbog unutarnjih interesa (novac) raspao i i ispao privjesak. Ono sta je Most radio je teski kretenluk i moje je misljenje da ce na iducim izborima tesko , bez Raspudica, uci u parlament. Zato sav cirkus oko potkapacitiranog Bulja. Pogresna taktika. Nisu dopustili preuzimanje od Raspudica (sta im je bio cilj od pocetka) i sada se treba vaditi iz govana i idiotskih odluka. Mi smo vlast a bit cemo oprba toj istoj vlasti. Kretenluk zesci.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Dec - 21:19

Tako je.

Usput rečeno i ta desnica u Švedskoj ti je postala dio vlade tek nakon šta su ti ljevičari u Švedskoj meni na onom eu sastanku 20.02.2022 godine rekli da odjebem i da će oni Komšića i četvrti put pa kad je tako onda to nije slučajnost nego njihova trajna agenda pa imam ja riješenje i za to pa u tom slučaju slijedi metak u glavu ( moć jednostavnosti: koga nema taj ne postoji a Putin je nakon tri dana odma napa Ukrajinu ):

Tako je sine, oni će malo četiri godine konstruktivne oporbe al neće na vlast jer su za Putina a za te četiri godine Rusija će cici krep pa za četiri godine kasnije više neće ni biti bitno šta su za Putina jer će Ruzija biti sjebana do daske do tada.

Ruski motociklisti naletjeli na magnetnu minu kod Pokrovska.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Thu 26 Dec - 6:06

Da dodam. Mislim da su SD treci mandatni period u parlamentu. Sada su vidljivi i njihove ideje se sve cesce usvajaju. Primjera radi Socijldemokrati sada drobe sta su ovi govorili prije desetak godina. Uveden je drugaciji ton u raspravama. Nema vise Taboo tema. Raspravlja se o stvarima koje se nisu prije mogle zamisliti. Tako lijevi zele povratiti povjerenje. Problem je da su socijaldemokrati prosli tjedan u svom programskom radu ponovo istakli borbu protiv kapitala kao neprijatelja??????? Nemam pojma koji je to manevar ali je tako. Govorim o stranci koja je na vlasti 80% vremena od kada je demokracija u Svedskoj. Problem su i dvije ekstremno lijeve stranke, Lijevi i Zeleni. To veze sa mozgom nema ali mlade zene su za njih.Mediji uglavnom voze njihov dir. Uvoz jos muslimana, gender i sl... Bivsi seljaci koji pokusavaju biti liberali i stvarni liberali, kako sada stoji ce izletjeti iz parlamenta. Stvari se mijenjaju ali premalo i prelagano. Slucaj Trump je nemoguc i sok terapija i na dobro i na zlo su iskljucene. Lagano propadanje, nijekanje i generalno zaglupljivanje. Kila mozga. 
Da nitko u Svedskoj nije za kepeca, niti jedna politicka stranka. Mislim cak ni AFD pandan AFS, vanparlamentarna desna stranka...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham Thu 26 Dec - 6:24

Daklem problem Njemacke a i Eu generalno na saljiv nacin, no brutalno istinito. Cijela EU a Njemacka osobito jos uvijek ide na neku inerciju ali sve lagano usporava i slabi, da ne kazem rastace se. Na tijelu je masa krpelja, usi i svakovih krvopija. ITD, itd, itd

AFD 470894037_17929289240979120_6893449606115119053_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296_tt6&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=bcJm8bJYbGMQ7kNvgEl64wr&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.farn1-2

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top