uhljeb godine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: uhljeb godine
baš si dosadan,lijepo ti prcko objašnjava da uhljeb ne može biti pod jednim od uvjeta:a)ako si član HDZ-a b)ako si član bandićeve stranke c)ako si član neke od brojnih desničarskih stranka koji bez obzira na obzir ništa ne pridonose društvu osim svaki dan kokodaču woke-woke-woke-ke,krivci index,srbi i marsovcidebotoijusto wrote:...i bozo petrov
vili40- Posts : 11164
2015-08-02
vili40 wrote:baš si dosadan,lijepo ti prcko objašnjava da uhljeb ne može biti pod jednim od uvjeta:a)ako si član HDZ-a b)ako si član bandićeve stranke c)ako si član neke od brojnih desničarskih stranka koji bez obzira na obzir ništa ne pridonose društvu osim svaki dan kokodaču woke-woke-woke-ke,krivci index,srbi i marsovcidebotoijusto wrote:...i bozo petrov
debo bona evo imas i guznu muvu
vili40 wrote:baš si dosadan,lijepo ti prcko objašnjava da uhljeb ne može biti pod jednim od uvjeta:a)ako si član HDZ-a b)ako si član bandićeve stranke c)ako si član neke od brojnih desničarskih stranka koji bez obzira na obzir ništa ne pridonose društvu osim svaki dan kokodaču woke-woke-woke-ke,krivci index,srbi i marsovcidebotoijusto wrote:...i bozo petrov
kolega do podne mrzi sebe od podne i sve ostale
kad odraste bude dobar HDZ-ovac od njega
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
debotoijusto wrote:vili40 wrote:baš si dosadan,lijepo ti prcko objašnjava da uhljeb ne može biti pod jednim od uvjeta:a)ako si član HDZ-a b)ako si član bandićeve stranke c)ako si član neke od brojnih desničarskih stranka koji bez obzira na obzir ništa ne pridonose društvu osim svaki dan kokodaču woke-woke-woke-ke,krivci index,srbi i marsovcidebotoijusto wrote:...i bozo petrov
kolega do podne mrzi sebe od podne i sve ostale
kad odraste bude dobar HDZ-ovac od njega
samo se ti nemoj sekirat
ovim leftardima ne smijes ni istinu rec, odma se naljute. Odma idu ti mrzis, ti si fasist, seksit, homofob itd. Ja samo navodim cinjenicu da su najveci uhljebi oni koji su em uhljebi em neprijatelji hrvatske tradicije i kulture iako zive na racun hrvatskih gradana, em slave najveceg nehljeba u povjesti. Ja razumijem da bi oni da budu kosmopoliti, ono opancima se prikazale cipele u kosmopolitizmu, samo koji su to kulturni korjeni kosmopolitizma, iz cijeg ono nehljepskog supka crpe te korjene
vidim da imas problem... jesi probao ugasit pa ponovo upalit ? nije pomoglo ? a korisnicka sluzba ? nista ? a da si nadjes neki zivot ?prckov wrote:ovim leftardima ne smijes ni istinu rec, odma se naljute. Odma idu ti mrzis, ti si fasist, seksit, homofob itd. Ja samo navodim cinjenicu da su najveci uhljebi oni koji su em uhljebi em neprijatelji hrvatske tradicije i kulture iako zive na racun hrvatskih gradana, em slave najveceg nehljeba u povjesti. Ja razumijem da bi oni da budu kosmopoliti, ono opancima se prikazale cipele u kosmopolitizmu, samo koji su to kulturni korjeni kosmopolitizma, iz cijeg ono nehljepskog supka crpe te korjene
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
pa lijepo pišem kolegi debi da su jedino hadezeovci,bandićevci i ostale desne prikrpe pravi istinski domoljubi i najvrijedniji i najnapredniji dio ove svinute nam malo lijepe naše.Treba samo vidjeti od kud mukotrpno počinju na lokalnom nivou,poderat će se od posla a još im i u ruke tutnu VIM čistim,ribam i poliram.Tek se od tamo vinu u nebesa na državnu razinu i tamo pokažu svo iskustvo i znanje,poštenje i radinost prije svega.Nema tu trt mrt,sve se stječe poštenjem i teškim radom dok ovi leftardi samo kradu i uništavaju,mute sa podzemljem i bar jednom godišnje promijene spol.prckov wrote:ovim leftardima ne smijes ni istinu rec, odma se naljute. Odma idu ti mrzis, ti si fasist, seksit, homofob itd. Ja samo navodim cinjenicu da su najveci uhljebi oni koji su em uhljebi em neprijatelji hrvatske tradicije i kulture iako zive na racun hrvatskih gradana, em slave najveceg nehljeba u povjesti. Ja razumijem da bi oni da budu kosmopoliti, ono opancima se prikazale cipele u kosmopolitizmu, samo koji su to kulturni korjeni kosmopolitizma, iz cijeg ono nehljepskog supka crpe te korjene
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:vidim da imas problem... jesi probao ugasit pa ponovo upalit ? nije pomoglo ? a korisnicka sluzba ? nista ? a da si nadjes neki zivot ?prckov wrote:ovim leftardima ne smijes ni istinu rec, odma se naljute. Odma idu ti mrzis, ti si fasist, seksit, homofob itd. Ja samo navodim cinjenicu da su najveci uhljebi oni koji su em uhljebi em neprijatelji hrvatske tradicije i kulture iako zive na racun hrvatskih gradana, em slave najveceg nehljeba u povjesti. Ja razumijem da bi oni da budu kosmopoliti, ono opancima se prikazale cipele u kosmopolitizmu, samo koji su to kulturni korjeni kosmopolitizma, iz cijeg ono nehljepskog supka crpe te korjene
debo ba, nemoj napusen dolazit na forum, vidis da iskaces iz sina
nego nije to tema, tema su uhljebi pa ne znam u cemu je problem kad pisem o uhljebima, sto si se tolko usplahirio
vili40 wrote:pa lijepo pišem kolegi debi da su jedino hadezeovci,bandićevci i ostale desne prikrpe pravi istinski domoljubi i najvrijedniji i najnapredniji dio ove svinute nam malo lijepe naše.Treba samo vidjeti od kud mukotrpno počinju na lokalnom nivou,poderat će se od posla a još im i u ruke tutnu VIM čistim,ribam i poliram.Tek se od tamo vinu u nebesa na državnu razinu i tamo pokažu svo iskustvo i znanje,poštenje i radinost prije svega.Nema tu trt mrt,sve se stječe poštenjem i teškim radom dok ovi leftardi samo kradu i uništavaju,mute sa podzemljem i bar jednom godišnje promijene spol.prckov wrote:ovim leftardima ne smijes ni istinu rec, odma se naljute. Odma idu ti mrzis, ti si fasist, seksit, homofob itd. Ja samo navodim cinjenicu da su najveci uhljebi oni koji su em uhljebi em neprijatelji hrvatske tradicije i kulture iako zive na racun hrvatskih gradana, em slave najveceg nehljeba u povjesti. Ja razumijem da bi oni da budu kosmopoliti, ono opancima se prikazale cipele u kosmopolitizmu, samo koji su to kulturni korjeni kosmopolitizma, iz cijeg ono nehljepskog supka crpe te korjene
moj kondukter tebi jos nije jasno da nema (bitne) razlike izmedu hdz-a, sdp-a ili mozemo, zelenih i slicno
al kako bi to uopce mogo znat
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje samo nalaze te tipove:Uhljeb godine kandidat za šefa SDP-a Zagreb
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
Page 2 of 2