uhljeb godine
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
uhljeb godine
PONOVO biramo uhljeba godine, onoga koji se dokazao u bahatom trošenju javnog novca. I ove godine konkurencija je žestoka jer, kako smo davno zaključili, uhljeba je u Hrvatskoj sve više, a građana sve manje.
Biramo nasljednika ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana, koji je prošle godine pobijedio zahvaljujući tome što u imovinskoj kartici nije prijavio milijune kuna dobiti tvrtke čiji je suvlasnik.
Pred vama su naši ovogodišnji kandidati, a na vama je da otvorena uma i čistog srca pristupite još jednom Indexovom izboru i pomognete nam odabrati laureata - onoga koji se istaknuo bahatim rasipanjem vašeg novca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izaberite-uhljeba-godine-ovo-su-kandidati/2625598.aspx
Biramo nasljednika ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana, koji je prošle godine pobijedio zahvaljujući tome što u imovinskoj kartici nije prijavio milijune kuna dobiti tvrtke čiji je suvlasnik.
Pred vama su naši ovogodišnji kandidati, a na vama je da otvorena uma i čistog srca pristupite još jednom Indexovom izboru i pomognete nam odabrati laureata - onoga koji se istaknuo bahatim rasipanjem vašeg novca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izaberite-uhljeba-godine-ovo-su-kandidati/2625598.aspx
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
Re: uhljeb godine
strasna je konkurencija ove godine , trenutno vodi vjestica koja ne zna gdje parkirala metlu dok jon caca gori
2014-04-12
Bartulica,Anna Dujić,Dubravka Šuica,Gordan Grlić Radman,Dabro,Šušnjar i još stotine...pa ti izaberi nemoguća misija
vili40-
2015-08-02
Uhljebi su najmanji problem ove države. Dapače sišu pare i ne diraju nikoga.
Ja bih predložio Sašu Cecija i institut Ruđera Bošković. Znači primaju godišnje pitaj Boga koliko milijuna kn troškova na plaće a sve što mi je ostalo sjećanje za vrijeme korone jest da su zagovarali lockdown i 4 doze cijepiva. Nikakva analiza, nikakvo rješenje, svađali se preko fejsa sa Bakićem i Laucem koji su zagovarali pragmatični švedski pristup.
Takvi su mi najgori uhljebi, lako što kradu, nego još oduzimaju moja ljudska prava. Nekada se na takve fašiste izvršavale fizičke...
aktivnosti..
Anyways Saša Ceci i Institut Ruđer Bošković
Ja bih predložio Sašu Cecija i institut Ruđera Bošković. Znači primaju godišnje pitaj Boga koliko milijuna kn troškova na plaće a sve što mi je ostalo sjećanje za vrijeme korone jest da su zagovarali lockdown i 4 doze cijepiva. Nikakva analiza, nikakvo rješenje, svađali se preko fejsa sa Bakićem i Laucem koji su zagovarali pragmatični švedski pristup.
Takvi su mi najgori uhljebi, lako što kradu, nego još oduzimaju moja ljudska prava. Nekada se na takve fašiste izvršavale fizičke...
aktivnosti..
Anyways Saša Ceci i Institut Ruđer Bošković
Zloguki prorok likes this post
da institut RB , svasta ... no dobro ti bi i skole ukinuo pa mi jasno
2014-04-12
A ne zašto ne? To što netko ima titulu doktora znanosti i pri tome gore deseci zaposlenih ništa ali baš ništa ne rade a primaju brutalne plaće, po čemu se oni razliku od nekog diplomiranog pravnika u ministarstvu demografije?
Nije "uhljeb" samo ono što Matiji Babiću smeta.
Nije "uhljeb" samo ono što Matiji Babiću smeta.
Definitivno... Ovo bi stavio i za desetljeće. Ne toliko zbog same okolnosti uhljebljenja, nego zbog izvanrednog stanja u kojem je jedna mlada perspektiva državna namještenica, stručnjak za PR imala nastup u živo koji se ticao drugih uhljeba iz njene obitelji...debotoijusto wrote:
HINA, još jednu uhljeb institucija koja ne smeta Matiji Babiću a treba je razjebati
Sto kaze Babic i Index???? Meni su samo oni mjerodavni. Kila jebenog mozga...
2014-04-14
Zapelo za oko nijednog iz woke ekipe.. a tu materijala issa ti.. ali dobro index
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Najveci uhljebi su dva debela prasca, dvije odrvatrne kreature.
Naravno, nasi vrli komunisticki gojenci,...tako si sami jedan drugom tepaju.
Ljigavi gojenac plenkovic i ljigavi gojenac milanovic.
Svi ostali su sitnije ribe na uhljeb popisu.
Naravno, nasi vrli komunisticki gojenci,...tako si sami jedan drugom tepaju.
Ljigavi gojenac plenkovic i ljigavi gojenac milanovic.
Svi ostali su sitnije ribe na uhljeb popisu.
dijagram-
2015-08-09
nagradno pitanje - koji se nehljeb postuje i slavi od strane ogromne vecine uhljeba, odnosno koji je nehljeb alfa i omega vecine uhljeba
a sto se tice u uhljeba u HR to su prvenstveno sve woke udruge koje osim sto su uhljebi su i neprijatelji Hrvatske tradicije i kulturnog identiteta
zatim komplet clanstvo partije mozemo na celu sa senfom
zatim komplet clanstvo partije mozemo na celu sa senfom
debotoijusto wrote:soros bog te jebo
ah da, i index novinari uz ostale isto takve
zatim HR filmska industrija
odjel za rodne studije na filozofskom faksu
ima toga bolan debo kolko hos
debotoijusto wrote:...i bozo petrov
samo se ti bona debo nemoj sekirat, rjesicemo se mi tih woke udruga
i uhlheba koji slave nehljeba
baš si dosadan,lijepo ti prcko objašnjava da uhljeb ne može biti pod jednim od uvjeta:a)ako si član HDZ-a b)ako si član bandićeve stranke c)ako si član neke od brojnih desničarskih stranka koji bez obzira na obzir ništa ne pridonose društvu osim svaki dan kokodaču woke-woke-woke-ke,krivci index,srbi i marsovcidebotoijusto wrote:...i bozo petrov
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gdje samo nalaze te tipove:Uhljeb godine kandidat za šefa SDP-a Zagreb
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» uhljeb
» đon.obraz@uhljeb.com
Page 1 of 2