Sirija nova Libija
Page 1 of 1
Sirija nova Libija
Molim predstavnike Galaktičke federacije da se drže ispod 15 upisa po stranici...
Hvala
Hvala
Mora si me prvo pitat jel mislim ja uopće da bi to mogla biti nova Libija pa da uopće išta i pišem na toj takvoj ( trenutno si ti otvorio tu tematiku ) temi.Hoholo Mudovski wrote:Molim predstavnike Galaktičke federacije da se drže ispod 15 upisa po stranici...
Hvala
Nisam baš sklon stavljanja znaka jednakosti među različitim državama jer ipak su ( one, te države ) različite ( različito podneblje, zemljopis, povijest, sastav stanovništva, susjedi, resursi itd ).
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Re: Sirija nova Libija
Znači na ovoj stranici još max 14.RayMabus wrote:Mora si me prvo pitat jel mislim ja uopće da bi to mogla biti nova Libija pa da uopće išta i pišem na toj takvoj ( trenutno si ti otvorio tu tematiku ) temi.Hoholo Mudovski wrote:Molim predstavnike Galaktičke federacije da se drže ispod 15 upisa po stranici...
Hvala
Nisam baš sklon stavljanja znaka jednakosti među različitim državama jer ipak su ( one, te države ) različite ( različito podneblje, zemljopis, povijest, sastav stanovništva, susjedi, resursi itd ).
Nema tu nikakve nove Libije kako se vi rusofili sad nadate.
Iran i Rusija su popušili a ovi Erdoganovi janičari i CIA talibani pobit će Alavite, Kurde, kršćane i ostale manjine i idemo dalje.
Bilo kuda, kalifat svuda.
Iran i Rusija su popušili a ovi Erdoganovi janičari i CIA talibani pobit će Alavite, Kurde, kršćane i ostale manjine i idemo dalje.
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tu nikakve nove Libije kako se vi rusofili sad nadate.
Šućur Alahu!
Hoholo Mudovski wrote:Znači na ovoj stranici još max 14.RayMabus wrote:Mora si me prvo pitat jel mislim ja uopće da bi to mogla biti nova Libija pa da uopće išta i pišem na toj takvoj ( trenutno si ti otvorio tu tematiku ) temi.Hoholo Mudovski wrote:Molim predstavnike Galaktičke federacije da se drže ispod 15 upisa po stranici...
Hvala
LOL!
Zloguki prorok- Posts : 8540
2023-08-31
Zloguki prorok- Posts : 8540
2023-08-31
Osnivač Al-Qaide imenovan sirijskom ministrom vanjskih poslova
Možda ministar prometa i veza bude normalan
Možda ministar prometa i veza bude normalan
CIAini uskoro preuzimaju teritorij od Pentagonovih.
A Turska uskoro dobija izvore nafte
A Turska uskoro dobija izvore nafte
Božićni duh u poboljšanoj Siriji.
Glavosječe ulaze u kršćanske domove da zajedno blaguju.
Glavosječe ulaze u kršćanske domove da zajedno blaguju.
[quote="Hoholo Mudovski"]Kurdi opet zajebani... Sretno u kalifatu
Zajebani su Kurdi, što jes jes...
Ne volim apstraktnu umjetnost. Što ova slika predstavlja?Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kurdi opet zajebani... Sretno u kalifatu
Siriju bez Rusa i Iranaca.Hoholo Mudovski wrote:Ne volim apstraktnu umjetnost. Što ova slika predstavlja?Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kurdi opet zajebani... Sretno u kalifatu
Ovi prvi su još tamo.Eroo wrote:Siriju bez Rusa i Iranaca.Hoholo Mudovski wrote:Ne volim apstraktnu umjetnost. Što ova slika predstavlja?Eroo wrote:Hoholo Mudovski wrote:Kurdi opet zajebani... Sretno u kalifatu
» Rusko-Turski summit u Sočiju: Na stolu Sirija, Libija, Afganistan, Kavkaz i Balkan
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Libija 40 +
» Libija plače za Gadafijem
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Libija 40 +
» Libija plače za Gadafijem
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
Page 1 of 1