ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU - Page 2 Empty Re: JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU

Post by debotoijusto 20/12/2024, 23:14

AMERIČKI predsjednik Elon Musk pozvao je njemačkog kancelara Olafa Scholza da "odmah podnese ostavku" nakon napada na božićnom sajmu u Magdeburgu.

"Nesposobna budala", napisao je američki milijarder u objavi na X-u.

ae

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/12/2024, 23:16

Nek fino sad uživaju u Božičnim praznicima.

Izbori su im 23.02.2025 pa kakav narod takva vlast.

Šta izaberu to dobiju.

I idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/12/2024, 23:33

Trebaš znati da su u njemačkom parlamentu sredinom 2022 godine donijeli rezoluciju da se Hrvatska nema šta miješati u BiH jer oni žele Komšića i da iako su tu rezoluciju dali na glasanje Zeleni i Liberali i podržali ih i SPD dakle lijevica također ju je podržao CDU dakle desni centar.

Ja sam ti zlopamtilo znaš. Nikad ne zaboravljam. Ako sam te naumio priklati to ću i napraviti kad tad. A njih sam naumio sve priklat kao šta vidiš iz priloženog nakon onog eu sastanka 20.02.2022 godine kad su mi rekli da odjebem i da će oni Komšia i da je to dakle njihova trajna agenda ( jer je to već četvrti put dakle nije slučajnost nego je to njihova trajna agenda pa kad je tako ima i riješenje za to a to je metak u glavu i čao bao ).

Sad će CDU izgubiti podršku jer Merkel je ove trpala a te glasove će dobiti krajnja desnica.

Trenutno se podrška CDU kreće oko 31 posto a AfD oko 20 posto i sad kad 5% umjerenih glasa za AfD to znači da će ovo biti rezultat: CDU: 26% a AfD 25%.

Ispitivanje javnog mnijenja za savezne izbore u Njemačkoj 2025. – Wikipedija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/12/2024, 23:42

Vdidiš ovoga Lindera koji im je bio ministar ekonomije i predložio tu rezoluciju u njemačkom parlamentu ( stranka Liberali ).

E on će sad popušiti nakon ovog napada i vjerovatno neće preći izborni prag jer se i sad vrti na oko pet posto a sad teško da će prijeći pet s.

To je kapitalistički privjesak koji se sliže s bilo kime tko je na vlasti.

Zato će on najvjerovatnije pa pa tj neće mu strnka ni preći izborni prag.

Najdirektniji odgovor na Muskov tweet došao je od Christiana Lindnera, čelnika pro-poslovnih Slobodnih demokrata (FDP), kojeg je Scholz smijenio s mjesta ministra finansija zbog dubokih neslaganja oko fiskalnog upravljanja.

"Elone, pokrenuo sam političku debatu inspiriranu idejama tebe i Milei. Dok je kontrola migracija ključna za Njemačku, AfD se protivi slobodi, poslovanju i krajnje je desna ekstremistička stranka. Nemojte žuriti sa zaključcima izdaleka. Upoznajmo se i pokazat ću vam što FDP predstavlja. CL", napisao je Lindner.

Njemačka bijesna nakon što je Elon Musk podržao ekstremno desničarski AfD

Musk, kojeg je Donald Trump imenovao za jednog od voditelja komisije čiji je cilj smanjenje savezne vlade SAD-a, napisao je na svojoj platformi X: "Samo AfD može spasiti Njemačku".

On je podijelio snimak njemačke desničarske influenserice Naomi Seibt koja je kritikovala Friedricha Merza, čelnika konzervativnih demokršćana koji ima najveće šanse da postane sljedeći njemački kancelar te hvalila Javiera Mileija, libertarijanskog predsjednika Argentine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/12/2024, 23:44

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU - Page 2 GfPpzV7XYAA2UDp?format=jpg&name=900x900
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 00:27

Baš ih je fino pomelo, 11 mrtvih preko 60 ranjenih i sad se moraju tresti za božične i novogodišnje praznike i iduća dva mjeseca im je kamapanja za izbore u Njemačkoj.

CDU je mislio uhvatiti 31 posto glasova a sad će uhvatit nekakvih 24 posto šta je neko njihovo biračko tijelo koje glasa za njih ma šta god ovi izvodili.

Međutim ovih 7 posto ostali nisu i sad će glasati za AfD koji je sad na oko 20 posto podrške.

Neće Debo ljevičar glasat za Zekanovića bez obzira na ovaj napad maloprije večeras nego će glasati umjerena desnica koja nije stranačko biračko tijelo a bila je neodlučna dal da da glas krajnjoj desnici ili desnom centru a nakon ovog sad napada neće glasati za umjerene desnice nego krajnje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 00:54

Sretan Božić dragi Nijemci i ostali Europljani ....izbori su vam uskoro i zato pazite za koga ćete glasati da vam se ovako šta više ne ponovi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 01:12

Saudi Accounts sada tvrdi da je razlog zbog kojeg je pobjegao iz Saudijske Arabije 2006. to što je bio optužen za silovanje, te da je saudijska vlada tražila da ga Njemačka izruči, ali su oni odbili; s tim da je 2016. postao njemački državljanin.
JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU - Page 2 GfR-KkZXQAA2SzZ?format=jpg&name=large
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 01:19

Sirijci uzvikuju "Allahu Akbar" i tvrde "Osvojili smo Essen" u Njemačkoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 01:22

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU - Page 2 GfRNokDWsAA9GLc?format=jpg&name=900x900
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 21/12/2024, 08:48

Taleb al-Abdulmohsen rođen je u saudijskom gradu Hofufu, a u Njemačku je došao 2006. godine tijekom specijalizacije iz psihoterapije. Kasnije je zatražio azil zbog prijetnji smrću nakon što je napustio islam, a status političkog izbjeglice dodijeljen mu je 2016. godine. Živio je u Bernburgu i bio je poznat kao stručnjak za psihijatriju i psihoterapiju.

Kao piše Daily Mail, njegova prošlost obilježena je aktivizmom usmjerenim na pomoć bivšim muslimanima, posebno ženama, u bijegu iz Saudijske Arabije. Vodio je web-stranicu wearesaudis.net, posvećenu informiranju o "rutama bijega" za ljude koji su željeli napustiti Saudijsku Arabiju. U intervjuu za Frankfurter Rundschau 2019. godine izjavio je kako većinu njegovih klijenata čine žene kojima je azil jedini način da pobjegnu od ovisnosti o muškim skrbnicima.

jegove objave na društvenim mrežama ukazuju na snažne antiislamske stavove. U svojim objavama kritizirao je islam i izražavao podršku njemačkoj desničarskoj stranci AfD, kao i Elonu Musku te desničarima poput Tommyja Robinsona i teoretičara zavjere Alexa Jonesa.
Retvitao je sadržaje poput grafičkih videozapisa, uključujući kamenovanje žena, te komentare poput: "Možete li pronaći išta pozitivno o islamu?"
Pet dana prije napada dao je intervju za desničarsku platformu RAIR Foundation, u kojem je tvrdio kako Njemačka favorizira sirijske izbjeglice, uključujući islamiste, dok odbija saudijske apostate koji bježe od šerijatskih smrtnih kazni. U tom intervjuu naveo je da "samo 70% saudijskih građana dobiva azil, dok je ta brojka za sirijske građane 99.8%".
"Ako sirijski državljanin podnese zahtjev za azil u Njemačkoj, šanse da mu se odobri azil su 99.8%. No ako saudijski državljanin podnese zahtjev za azil u Njemačkoj, ta je šansa samo 70%, a osobno znam da su mnogi odbijeni bivši muslimani.
Njemačka pozdravlja Sirijce - uključujući mnoge islamiste - dok istovremeno odbija saudijske otpadnike, ljude koji istinski bježe od šerijatskih smrtnih kazni", rekao je.

U videozapisima objavljenima satima prije napada, Al-Abdulmohsen je tvrdio da njemačke vlasti otvaraju njegovu poštu i kradu predmete, uključujući USB stickove. "Njemački građani su odgovorni za progon kojem sam izložen. Njemačka nacija kriminalno progoni kritičare islama", rekao je u jednom videu.
Njegovi stavovi na društvenim mrežama također uključuju podršku ekstremno desnim političarima i aktivistima. Retvitao je izjave poput: "Ljevičari su ludi. Trebamo AfD kako bismo zaštitili policiju od njih" te "Tiranija se temelji na pokornosti kukavica. Biram biti hrabar".

ovi je sjeba sefa i stanicu
i @ray dobije menzes kad se probudi i vidi da uzalud upisao 128 upisa svrsavanja na afd s podsisanim brcicima
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham 21/12/2024, 09:37

Eto, vidis, gdje ce suza vec na oko. Covo antiislamist , samo se zajebao. Ono petak je pogodio ali umjesto da se upuca pred salafije pred obliznjom dzamijom on se upuca u ljude, zene i djecu sta su pili kuhano vino, jeli kolace i veselili se dobroj atmosferi. Mislim ako ovo nije logicno ja ne znam sto je. Kila jebenog mozga

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 13:20

debotoijusto wrote:
ovi je sjeba sefa i stanicu
i @ray dobije menzes kad se probudi i vidi da uzalud upisao 128 upisa svrsavanja na afd s podsisanim brcicima
To ti misliš. :coffee

Ljudi se boje a ne razumiju razlike između muajga i mujaga. Oni samo znaju da ih je muajga potracao i usrao im Božić i Novu godinu a da ga je njemačka prošla vlada primila iako je Saudijska Arabija tražila njegovo izručenje.

Dragi falio si ceo fudbal a ta vaša propaganda koju sad neuspješno širite vam neće pomoći jer su izbori blizu a cilj je postignut.

Sroljo pričaš s nekim tko ima psihologiju u malom prstu.

Ja sam doktor nauka za tebe kad je psihologija ( rad ljudskog uma ) u pitanju.

Dobro jutro sroljo.  :coffee :cro
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 14:09

Ja inače ne navijam za AfD da dođe na vlast tako da izgleda da Debo nije shvatija neke moje upise sinoć.

Sredinom 2022 su oni izglasali rezoluciju u njemačkom parlamenu da se Hrvatska ne ma šta miješati u njihove poslove dok oni instaliraju Komšića.

Tu rezoluciju su na prijedlog dali Liberali i Zeleni a podržali SPD te CDU.

Sad CDU ima 31 posto podrške a na prošlm izborima je dobio 24 posto i tih 24 posto je njihovo odano biračko tijelo i sad ovaj napad ide na to da su oni to trpali a raja se boji i ova razlika između 31 posto i 24 posto je 7 posto i to sad ide AfD.

Dakle kažnjavam CDU ( umjerena desnica ) jer je podržao tu rezoluciju u njemačkom parlamentu 2022 protiv mene ( ja sam đeneral vasione, doslovno, inkarnirani dio anđela Prijestolnika ) a nagrađujem AfD koji nije podržao u rezoluciju 2022 godine.

Istovremeno Liberali će sad teško preči izborni prag i njih ako Bog da kažnjavam nestankom s političke scene.

Generalno bi dobili vladu CDU-SPD-ZELENI s time da CDU ne bi imao 31 posto nego samo oko 25 posto.

15 posto SPD i i oko 10 do 14 posto Zeleni i onda s ovih 25 posto od CDU oni sastavljaju vladu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 16:48

Saudijska Arabija je nedavno tri puta upozorila njemačke vlasti na potencijalnu opasnost koju predstavlja saudijski državljanin koji je izveo jučerašnji smrtonosni napad na božićni sajam, piše njemački list Der Spiegel.

Reuters citira izvor koji također kaže da je Njemačka upozorena na Taleba al-Abdulmohsena zbog ekstremističkih stavova koje je objavljivao na društvenim mrežama.

Saudijska Arabija tri puta upozorila njemačke vlasti na Taleba al-Abdulmohsena prije napada u Magdeburgu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/12/2024, 21:11

Njemačka je na pragu vanrednih izbora poslije pada vlade Olafa Scholza, koji će biti održani za dva mjeseca. Na te izbore će utjecati napad na božićnom sajmu u Magdeburgu, u kojem je ubijeno pet ljudi, a više od 200 je povrijeđeno.

Napad će voditi vodu na mlin Alternative za Njemačku (AfD), stranke koja je radikalno antiuseljenička i koja neprestano kritizira savezne vlasti zbog loše migrantske politike, kaže Božo Kovačević.

“Mi sad znamo da je počinitelj napada simpatizer stranke AfD, ali neovisno o tom njegovom političkom opredjeljenju, on je useljenik iz Saudijske Arabije”.

Gost vijesti Al Jazeere je Božo Kovačević, vanjskopolitički komentator.

Kovačević: Napad na sajmu u Magdeburgu ide u prilog desničarskom AfD-u | Njemačka Vijesti | Al Jazeera
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 22/12/2024, 09:16

Bilo kako bilo Poljska, nema islamistickih napada, Madarska, nema islamistickih napada, Slovacka, nema, ......... Nema islama u vecoj skali, nema ni terorizma. Simple as fuck .

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 22/12/2024, 09:43

woke islamist dakle, kao i woke alkaida u Sirji-
samo trpati

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU - Page 2 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Službenik 22/12/2024, 09:54

Hoholo Mudovski wrote:Transwoke islamist dakle, kao i transwoke alkaida u Sirji-
samo trpati

Mislim da bi ovako bilo malo potpunije.

Iako bi se još puno toga dalo dodati.

😏

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2