ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU Empty JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 20:21

Napad automobilom izveden je na božićnom sajmu u Magdeburgu u Njemačkoj.

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU 25aa Dojavljuje se da ima mrtvih i ozlijeđenih.

KONAČNO. cheers :cro :freddie :10

Trpaj još. lol! lol! lol! lol! lol!

Čist tekst od Elona #Musk : "Samo #AfD može spasiti Njemačku!"

Jasne riječi šefa #Twitter : “Samo AfD može spasiti Njemačku”, piše Elon Musk u tvitu. Milijuni ljudi su to već odavno prepoznali – a broj se stalno povećava!

Ako i ti želiš spasiti Njemačku, pridruži se i odmah ispuni pristupnicu!
JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU GfO_D3EXAAA8Zne?format=png&name=small
JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU GfQZXUnWUAA1Qm3?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU Empty Re: JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 20:24

Izvještaji o najmanje 11 poginulih i više od 60 ozlijeđenih, nakon što je automobil punom brzinom uletio u Božićni sajam u istočnonjemačkom gradu Magdeburgu, a policija istražuje incident kao teroristički napad.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 20:44

Baš ih fino poklalo. Ne staje on. Gazi on i dalje po njima. Nema stajanja ( dakle teroristički napad a ne otkazale kočnice il tako nešto ).

U nastavku prikazujem video nadzorne kamere koji prikazuje napad jer mislim da svi moraju vidjeti što se ovdje događa.

Njemačka je potpuno izgubila kontrolu nad javnom sigurnošću.

Ako ste preosjetljivi, kliknite na. No, video s krupnim planovima žrtava ne prikazujem iz poštovanja prema njima i njihovim obiteljima.

Pa đe baš sad pred izbore ? Pa đeš sad to ? Što nisi poslije izbora nego baš sad našo to raditi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 20:49

Europa treba nekog Führera
JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU GfRD2dfWIAAL9zo?format=jpg&name=large

ĐENERAL DOLAZI.

LP od GF5.

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU OIP
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 20 Dec - 20:51

komsic se zaletio BMW ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 20:58

debotoijusto wrote:komsic se zaletio BMW ?
Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo ( napad Rusije na Ukrajinu ) da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:07

Reemigracija, milijuni reemigracija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:24

Welt sada izvještava o 11 smrtnih slučajeva

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:28

Teroristički napadač iz #Magdeburg je muškarac iz Saudijske Arabije rođen 1974. godine.

Eto sad možete i na izbore koji su vam:

23. veljače 2025

Savezni izbori u Njemačkoj 2025. – Wikipedija

I pozdravite Komšića a sve vas zajedno pozdravlja:

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 20 Dec - 21:31

znaci nije komsic
muskardin je iz SA a to saveznik zapada i organizator mundijala gdje zasigurno bude i njemacka igrala
cudni su puti gospodn
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:33

debotoijusto wrote:znaci nije komsic
muskardin je iz SA a to saveznik zapada i organizator mundijala gdje zasigurno bude i njemacka igrala
cudni su puti gospodn
Ne shvačaš dragi.

Ja sam nešto kao demon ( demoni su anđeoska hijerarhija a ja sam inkarniranii dio anđela Prijestolnika ).

Koljem ti te šta podržavaju preglasavanje Hrvata i rade meni islamski vilajet poviše glave.

AJ BOG
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:33

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo ( napad Rusije na Ukrajinu ) da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:35

RayMabus wrote:Teroristički napadač iz #Magdeburg je muškarac iz Saudijske Arabije rođen 1974. godine.

Eto sad možete i na izbore koji su vam:

23. veljače 2025

Savezni izbori u Njemačkoj 2025. – Wikipedija

I pozdravite Komšića a sve vas zajedno pozdravlja:

Ni Šveđanin, ni Mađar, ni Talijan. Kukavički počinitelj smrtonosnog napada na njemački božićni sajam je musliman iz Saudijske Arabije. Stoga nije iznenađenje, ali to ga ne čini manje strašnim. Vrijeme je za masovnu reemigraciju!

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 21:51

RayMabusJa san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo ( napad Rusije na Ukrajinu ) da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo ( napad Rusije na Ukrajinu ) da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 22:22

Političari su događaje nazvali napadom, a reagovao je i kancelar Olaf Scholz koji napisao da izvještaji iz Magdeburga sugerišu nešto loše.

"Izvještaji iz Magdeburga sugeriraju nešto loše. Moje su misli sa žrtvama i njihovim obiteljima. Stojimo uz vas i uz građane Magdeburga. Zahvaljujem predanim spasiocima u ovim tjeskobnim satima", napisao je Scholz.

Bild: Najmanje 11 mrtvih na božićnom sajmu u Magdeburgu

Da. Tebi ( Šolz ) se piše nešto loše.

Stao si generalu galaksije na žulj.

Sad ću te objesiti.

I cijelu tvoju škvadru koja podržava Komšića.

JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU 65696abef91e3d316adcee2a47f0f66b
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 22:54

Nakon večerašnjeg tragičnog terorističkog napada u #Germany , mogli bismo vidjeti političke pomake koji bi mogli koristiti osobama poput Alice Weidel, čelnice AfD-a. Njezin put do kancelarke čini se sve mogućim.
JEBO VAM KOMŠIĆ MAJKU GfRgV58WcAAifYX?format=jpg&name=900x900

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 20 Dec - 23:05

lezbijka sto ima patinanu curu i dicu iz epruvete ?

jebote prototip ciljane skupine sorosa za financirat ka orban onomad  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 20 Dec - 23:10

Brige me.

Sad su na 20 posto podrške a nakon ovog napada bit će i 25 posto.

Teško će oni vladat sami tako da nije to bitno nego da ojačaju jer su izbori za dva mjeseca u Njemačkoj.

A izbori su u Demokraciji kao što znamo svako četiri godine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 20 Dec - 23:11

"Uhitili smo počinitelja, to je muškarac iz Saudijske Arabije, liječnik koji je u Njemačkoj od 2006.", rekao je Reiner Haseloff, premijer Saske-Anhalt, novinarima na mjestu događaja.
"Prema onome što trenutno znamo, napadač je djelovao sam, tako da ne mislimo da postoji daljnja opasnost za grad", dodao je. Saudijac nije ranije bio naveden kao islamist ili opasna osoba.
Bild navodi da muškarac radi u klinici u Magdeburgu.

ono kad zajebancija o doktorima i inzenjerima ubode u 3 punta
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 20 Dec - 23:14

AMERIČKI predsjednik Elon Musk pozvao je njemačkog kancelara Olafa Scholza da "odmah podnese ostavku" nakon napada na božićnom sajmu u Magdeburgu.

"Nesposobna budala", napisao je američki milijarder u objavi na X-u.

ae
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics