Zoki bijesan na Sarajevske unitariste i briselsku-američke gubernatore:'A gdje su tu Hrvati i njihova prava i interesi?'
Page 1 of 1
Zoki bijesan na Sarajevske unitariste i briselsku-američke gubernatore:'A gdje su tu Hrvati i njihova prava i interesi?'
https://kamenjar.com/o-hrvatima-u-bosni-i-hercegovini-napokon-se-oglasio-i-zoran-milanovic/
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Zoki bijesan na Sarajevske unitariste i briselsku-američke gubernatore:'A gdje su tu Hrvati i njihova prava i interesi?'
.. oduzet komšičevcima i sarajstancima putovnice i stvar rješenja što je predložila i zovko.. pa nek putuju sa sarajevskom putovnicom
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Similar topics
» DODIK NAJAVIO POVRATAK DAYTONU: Ranija hrvatska politika je napustila Hrvate u BiH, a visoki predstavnici su derogirali njihova prava
» Gdje je nestao Zoki?
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
» Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Gdje je nestao Zoki?
» Kecmanovć: Bošnjaci stalno strepe da Srbi i Hrvati – a to se, dakako, odnosi i na one iz Srbije i Hrvatske – kidišu na ona četiri njihova kantona.
» Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
Page 1 of 1