Pederska đukela Bosanac iz (NE) Možemo pozvao Brisel da spasi Kmekin:'Heljp Brisel ustaše i Kata šmajser prete nejaći Kmekin'
Page 1 of 1
Pederska đukela Bosanac iz (NE) Možemo pozvao Brisel da spasi Kmekin:'Heljp Brisel ustaše i Kata šmajser prete nejaći Kmekin'
https://www.maxportal.hr/vijesti/bosanac-iz-mozemo-pozvao-eu-parlament-da-zastiti-ivanu-kekin-od-cega/
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Pederska đukela Bosanac iz (NE) Možemo pozvao Brisel da spasi Kmekin:'Heljp Brisel ustaše i Kata šmajser prete nejaći Kmekin'
Pederski kmečavac..
2015-09-08
Re: Pederska đukela Bosanac iz (NE) Možemo pozvao Brisel da spasi Kmekin:'Heljp Brisel ustaše i Kata šmajser prete nejaći Kmekin'
vučino već ti je odavno prošlo vrijeme da potražiš doktora jer je bolest sve žešća.
vili40-
2015-08-02
Kolega je zabrazdio ali ima moju podrsku. Neka ih drzi na oku.. Kolega, Vucina, samo nastavite sa svojim radom.
2014-04-14
uvijek su mi na optičkom nišanuabraham wrote:Kolega je zabrazdio ali ima moju podrsku. Neka ih drzi na oku.. Kolega, Vucina, samo nastavite sa svojim radom.
2015-09-08
vuksadinare wrote:uvijek su mi na optičkom nišanuabraham wrote:Kolega je zabrazdio ali ima moju podrsku. Neka ih drzi na oku.. Kolega, Vucina, samo nastavite sa svojim radom.
Valjda ciljniku misliš.
Similar topics
» Kata šmajser bez dlake na jeziku o Zokiju:'Pa on je najgori premijerski kandidat. Maltretirao je radnike.'
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ustaše protjerale 800 iljada nejači iz Hrvatske
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Ustaše protjerale 800 iljada nejači iz Hrvatske
» bosanac u sloveniji a nisu partizani i ustase
» Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
Page 1 of 1