ukralo ?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ukralo ?
"Danas se izglasava proračun za 2025. godinu. On je rađen u tajnosti i u njemu se nalazi hrpa nelogičnosti, no jedna stavka je uznemirujuća! To je planirana prodaja gradskog zemljišta na kojem se nalazi kampus Rimca za iznos od samo 10 milijuna eura.
No kako su te parcele opterećene pravom građenja, postavlja se pitanje hoće li biti ijedan zainteresirani kupac osim firme Rimac Technology?" pita se Deak na početku statusa.
"Trenutni ugovor o pravu građenja podrazumijeva da, ukoliko investitor ne dovrši kampus, ne pokrene proizvodnju ili odustane od projekta, to zemljište skupa s nekretninom pripadne Gradu.
Ako se pak investicija dovrši, nakon 69 godina to zemljište vraća se u gradsko vlasništvo. I u jednom i u drugom slučaju bez naknade investitoru za nekretninu na njemu. To je jako dobar dogovor za građane", dodaje.
"Međutim, po novome bi to zemljište, koje je 2021. godine vrijedilo, prema procjeni, blizu 11 milijuna eura, a na kojem se u međuvremenu izgradio možda najveći poslovni objekt u Hrvatskoj vrijedan 150 - 200 milijuna eura, bilo prodano investitoru za samo 10 milijuna eura.
Time bi se grad odrekao svih prethodnih uvjeta i prava", dodaje.
Nije stvar politiziranja. Ja sam vam rekao kako se ne namjeravam kandidirati za gradonačelnika, ali ne želim dopustiti da nakon što Zurovec izgubi izbore, ili možda završi u pritvoru, moram s pognutom glavom izvršiti primopredaju novoj gradskoj vlasti.
Ovo je naš grad. Mi nismo taoci jednog lokalnog šerifa i njegovih osobnih političkih ambicija. Sveta Nedelja je na karti Hrvatske kao primjer ekonomskog uspjeha i u ovim trenucima odlučujemo hoćemo li nastaviti u tom smjeru ili ćemo postati još jedan 'grad slučaj'", piše Deak.
"U nastavku se nalazi lista vaših susjeda, gradskih vijećnika, koji su digli ruke za rebalans proračuna prije dva mjeseca. Neki od njih su u međuvremenu dobili poslove u vrtiću, neki očekuju nove traktore, neki novac kroz udruge.
Oni danas odlučuju o proračunu! Ako ih znate, kontaktirajte ih i pitajte ih jesu li u ovo uključeni i hoće li dizati ruke na štetu svih nas?
Namjeravaju li se ponovno kandidirati ili će jednostavno kapitalizirati preostalih par mjeseci svojega mandata i praviti se kao da nisu napravili najveću štetu u povijesti grada? Zovite ih, glasanje je danas!
U komentarima mu se javio Mate Rimac.
"Znači, ti bi, Gabrijele, htio da zato što smo uložili 150 milijuna eura u Kampus i stvorili tisuće radnih mjesta u vašem gradu, da nas se sada odere i na zemljištu jer eto, već nam je tvornica na njemu pa da nas se ucijeni?
Je*eno dobra poruka za druge investitore. Pretpostavljam onda da ne želiš da grad zaradi na prodaji zemlje (tržišna cijena i javni natječaj), nego ispoštovati ugovor da je dalje u najmu?
Koliko vidim, igraš na kartu da ne ispunimo možda neki uvjet (iako smo veliku većinu već ispunili i premašili) pa da nam se otme cijela investicija. Dobar plan, krasan. Sretno s tim. Meni je i jedno i drugo OK. Ma, OK mi je i otići iz ovog grada ako tako želite, nema beda. Samo se izjasnite što želite", napisao je Rimac.
Onda se opet javio.
"Sada čitam ponovno i ne mogu doći sebi. ‘Možda najveći poslovni objekt u Hrvatskoj vrijedan 150 - 200 milijuna eura, bio bi prodan investitoru za samo 10 milijuna eura.’ Da, izgrađen s NAŠIH 150 milijuna eura! I sad bi ti, da tu svoju investiciju opet otkupim? Da još jednom platim 150 milijuna eura? Jer ćeš mi inače oteti to što sam izgradio?" pita Rimac.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-fokusa-tesko-optuzio-zurovca-i-matu-rimca-stavka-u-proracunu-je-uznemirujuca/2625459.aspx
No kako su te parcele opterećene pravom građenja, postavlja se pitanje hoće li biti ijedan zainteresirani kupac osim firme Rimac Technology?" pita se Deak na početku statusa.
"Trenutni ugovor o pravu građenja podrazumijeva da, ukoliko investitor ne dovrši kampus, ne pokrene proizvodnju ili odustane od projekta, to zemljište skupa s nekretninom pripadne Gradu.
Ako se pak investicija dovrši, nakon 69 godina to zemljište vraća se u gradsko vlasništvo. I u jednom i u drugom slučaju bez naknade investitoru za nekretninu na njemu. To je jako dobar dogovor za građane", dodaje.
"Međutim, po novome bi to zemljište, koje je 2021. godine vrijedilo, prema procjeni, blizu 11 milijuna eura, a na kojem se u međuvremenu izgradio možda najveći poslovni objekt u Hrvatskoj vrijedan 150 - 200 milijuna eura, bilo prodano investitoru za samo 10 milijuna eura.
Time bi se grad odrekao svih prethodnih uvjeta i prava", dodaje.
Nije stvar politiziranja. Ja sam vam rekao kako se ne namjeravam kandidirati za gradonačelnika, ali ne želim dopustiti da nakon što Zurovec izgubi izbore, ili možda završi u pritvoru, moram s pognutom glavom izvršiti primopredaju novoj gradskoj vlasti.
Ovo je naš grad. Mi nismo taoci jednog lokalnog šerifa i njegovih osobnih političkih ambicija. Sveta Nedelja je na karti Hrvatske kao primjer ekonomskog uspjeha i u ovim trenucima odlučujemo hoćemo li nastaviti u tom smjeru ili ćemo postati još jedan 'grad slučaj'", piše Deak.
"U nastavku se nalazi lista vaših susjeda, gradskih vijećnika, koji su digli ruke za rebalans proračuna prije dva mjeseca. Neki od njih su u međuvremenu dobili poslove u vrtiću, neki očekuju nove traktore, neki novac kroz udruge.
Oni danas odlučuju o proračunu! Ako ih znate, kontaktirajte ih i pitajte ih jesu li u ovo uključeni i hoće li dizati ruke na štetu svih nas?
Namjeravaju li se ponovno kandidirati ili će jednostavno kapitalizirati preostalih par mjeseci svojega mandata i praviti se kao da nisu napravili najveću štetu u povijesti grada? Zovite ih, glasanje je danas!
U komentarima mu se javio Mate Rimac.
"Znači, ti bi, Gabrijele, htio da zato što smo uložili 150 milijuna eura u Kampus i stvorili tisuće radnih mjesta u vašem gradu, da nas se sada odere i na zemljištu jer eto, već nam je tvornica na njemu pa da nas se ucijeni?
Je*eno dobra poruka za druge investitore. Pretpostavljam onda da ne želiš da grad zaradi na prodaji zemlje (tržišna cijena i javni natječaj), nego ispoštovati ugovor da je dalje u najmu?
Koliko vidim, igraš na kartu da ne ispunimo možda neki uvjet (iako smo veliku većinu već ispunili i premašili) pa da nam se otme cijela investicija. Dobar plan, krasan. Sretno s tim. Meni je i jedno i drugo OK. Ma, OK mi je i otići iz ovog grada ako tako želite, nema beda. Samo se izjasnite što želite", napisao je Rimac.
Onda se opet javio.
"Sada čitam ponovno i ne mogu doći sebi. ‘Možda najveći poslovni objekt u Hrvatskoj vrijedan 150 - 200 milijuna eura, bio bi prodan investitoru za samo 10 milijuna eura.’ Da, izgrađen s NAŠIH 150 milijuna eura! I sad bi ti, da tu svoju investiciju opet otkupim? Da još jednom platim 150 milijuna eura? Jer ćeš mi inače oteti to što sam izgradio?" pita Rimac.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sef-fokusa-tesko-optuzio-zurovca-i-matu-rimca-stavka-u-proracunu-je-uznemirujuca/2625459.aspx
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
Re: ukralo ?
hrvatski musk prijeti odlaskom ubosnu ako novac poreznih obveznika + besplatno zemljiste ne bude sluzbeno njegovo jer on zaposlio par stotina patinanih i proizveo 6 automobila , rekli bi zlobnici
s druge strane podrzavatelji muska izbosne misle da najbolje poduzetnike vlasti zajebavaju i reketare
s druge strane podrzavatelji muska izbosne misle da najbolje poduzetnike vlasti zajebavaju i reketare
2014-04-12
Očito se ovaj iz fokusa sjetio da nije bio tamo gdje je trebao biti pa sad mati poruka 'a di sam ja tute'
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Naime, teren u Kerestincu od oko 200 tisuća kvadrata, koji se nalazi u blizini dvorca Erdödy, grad Sveta Nedjelja na namještenom natječaju dao je u zakup Mati Rimcu 2021. godine, a godišnja naknada iznosila je samo 20 tisuća kuna. Natječaj je bio namješten jer je odgovarao samo jednom ponuditelju, Mati Rimcu, s kojim su se gradske vlasti prethodno dogovorile.vuksadinare wrote:Očito se ovaj iz fokusa sjetio da nije bio tamo gdje je trebao biti pa sad mati poruka 'a di sam ja tute'
Rimac je po ugovoru sa Svetom Nedjeljom imao obvezu izgraditi do kraja svoj kampus, a ako to ne napravi, sve što je do tada izgradio na toj gradskoj parceli trebalo je biti vraćeno gradu. U travnju ove godine postalo je jasno da Rimac nije ispunio uvjete iz natječaja, no zemljište i ono što je dosad izgradio nisu vraćeni Gradu, već je Rimac zatražio i dobio odgodu, i to na četiri godine.
Rimac sada želi kupiti to zemljište od grada Svete Nedelje za 10 milijuna eura, a gradonačelnik Dario Zurovec mu je, čini se, spreman izaći u susret. Ta parcela prije pet godina bila je procijenjena na oko 82 milijuna kuna (10.8 milijuna eura). U slučaju da Rimac zaista kupi tu gradsku parcelu po toj cijeni, više ne bi bio obvezan ispuniti aktualni ugovor sa Svetom Nedeljom.
Naglasimo još jednom - u tom ugovoru stoji da, ako ne uspije odraditi projekt do kraja, zemljište sa svim što je izgrađeno mora vratiti gradu. Da je Rimac zaista u strahu od tog scenarija, priznao je i sam u raspravi sa zamjenikom gradonačelnika Zurovca, naglasivši kako želi zaštititi do sada uloženo.
treba mu vlast dozvolit novu verziju ugovora ipak je on nas covik
ovi iz fokusa je kurvin sin koji se drzi ugovora ka pijan plota a tamo nas covik
2014-04-12
dao sam glas fokusu na zadnjim izborima , samo da se zna , zbog stava opcenito nacina kako vode vlast tamo gdje vladaju i ovog ugovora isto koji super za gradjane a motivirajuci za poduzetnika
ovo kokosarenje s nasim covikon izbosne veliki im minus
2014-04-12
Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
Jedna mala crtica. Koenigsegg-u se zapalio pogon. Koliko se sjecam bila je noc ali cijelo selo se sjatilo da pomogne i gasi. Rimcu bi jos Kekini i Debo bezinom poljevali. Kojim bezinom, kerozinom.
Bilo kako bilo , dobro je vama jako dobro..
Da i Musk je mogao uspjeti u JAR. Jest al kada bi se zajebavali. Jebali bi mu vladajuci i svi (citaj kmoce) mater. Tako je i u DNRH. Isti mentalitet.
Kila jebenog mozga i dobro je vama jos uvijek , jako dobro..
Jedna mala crtica. Koenigsegg-u se zapalio pogon. Koliko se sjecam bila je noc ali cijelo selo se sjatilo da pomogne i gasi. Rimcu bi jos Kekini i Debo bezinom poljevali. Kojim bezinom, kerozinom.
Da i Musk je mogao uspjeti u JAR. Jest al kada bi se zajebavali. Jebali bi mu vladajuci i svi (citaj kmoce) mater. Tako je i u DNRH. Isti mentalitet.
2014-04-14
Najglasnija u tim kritikama bila je tada zastupnica Radničke fronte Katarina Peović, koja je u prosincu 2021. godine tvrdila da je riječ o pogodovanju, kao i da na prvom mjestu treba biti interes lokalne zajednice, a ne privatni interes.
Mate Rimac njenu je kritiku nazvao javnim linčem, naglasivši da njegova tvrtka ima pravo građenja na toj gradskoj čestici uz uvjet da pokrene izgradnju u roku od 12 mjeseci, završi projekt u roku od 36 mjeseci, odnosno do travnja ove godine, kao i da zaposli 729 novih radnika, od kojih 547 mora biti visoko obrazovanih.
"Ako ne ispunimo uvjete, sve što smo napravili ide u vlasništvo Grada", napisao je Mate Rimac u prosincu 2021. godine. No, Rimac nije ispunio uvjete natječaja. Priznao je da je završeno tek 77 posto kampusa
Gradonačelnik Zurovec i Rimac u travnju ove godine potpisali su Dodatak ugovora o zakupu gradskog zemljišta u kojem stoji kako Rimac zaista nije ispunio sve obveze, no da grad Sveta Nedelja, u "duhu dobrog gospodarstvenika", produžuje rok na 48 mjeseci, uz mogućnost automatskog produljenja za dodatnih 12 mjeseci.
U slučaju da Rimac investiciju dovrši, na što se obvezao ugovorom, nakon 69 godina to zemljište vraća se u gradsko vlasništvo, i to bez naknade investitoru za nekretninu na njemu. No, danas se dogodio obrat.
deak +
katarina +
rimac , ocekujem posjet primorca ovih dana u sklopu kampanje
Mate Rimac njenu je kritiku nazvao javnim linčem, naglasivši da njegova tvrtka ima pravo građenja na toj gradskoj čestici uz uvjet da pokrene izgradnju u roku od 12 mjeseci, završi projekt u roku od 36 mjeseci, odnosno do travnja ove godine, kao i da zaposli 729 novih radnika, od kojih 547 mora biti visoko obrazovanih.
"Ako ne ispunimo uvjete, sve što smo napravili ide u vlasništvo Grada", napisao je Mate Rimac u prosincu 2021. godine. No, Rimac nije ispunio uvjete natječaja. Priznao je da je završeno tek 77 posto kampusa
Gradonačelnik Zurovec i Rimac u travnju ove godine potpisali su Dodatak ugovora o zakupu gradskog zemljišta u kojem stoji kako Rimac zaista nije ispunio sve obveze, no da grad Sveta Nedelja, u "duhu dobrog gospodarstvenika", produžuje rok na 48 mjeseci, uz mogućnost automatskog produljenja za dodatnih 12 mjeseci.
U slučaju da Rimac investiciju dovrši, na što se obvezao ugovorom, nakon 69 godina to zemljište vraća se u gradsko vlasništvo, i to bez naknade investitoru za nekretninu na njemu. No, danas se dogodio obrat.
deak +
katarina +
rimac , ocekujem posjet primorca ovih dana u sklopu kampanje
2014-04-12
Kolega, kako vidim nas covik iz Bosne se uvijek nabija Rimcu a i drugima, anamao njinima, jelte. Nosonji su roditelji iz Bosne a nosonja je purger. Nitko ni ne povlaci tu " manu" sa nosonjine strane. Bilo kako bilo ali kolega , osjacete li nekada sram. Tko ste vi??? Koja su vasa dostignuca??? Koliko vi ljudi ili obitelji zaposljavate??? Koje su strane publikacija pisale o vama??? Prenosile vijesti iz vasih poslovnih ili drugih uspjeha??? Na kojem ste domacem ili stranom sveucilistu drzali tribinu, predavanje??? Koliko je ljudi zaposlila Peovicka??? Koliko pak osim sljedbe, nosonja ili Kekinka?debotoijusto wrote:dao sam glas fokusu na zadnjim izborima , samo da se zna , zbog stava opcenito nacina kako vode vlast tamo gdje vladaju i ovog ugovora isto koji super za gradjane a motivirajuci za poduzetnika
2014-04-14
abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
meni je poduzetnicka primca rimca super no reda mora biti
ako ne moze ispuniti ugovor i ne zeli se pridrzavati istog neka ide poslovati ubosnu gdje ima svoje ljude i pravila
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/stanovnici-sela-iz-livna-obrusili-se-na-rimca-zbog-investicije-evo-sto-je-on-porucio-20240506
2014-04-12
Sanjam o danu kada će Rimac u katran i perije.
Falš je kao potpore brodogradnji. Ali brodogradnja je proizvodile brodove, a ovaj jednoroge na baterije
Falš je kao potpore brodogradnji. Ali brodogradnja je proizvodile brodove, a ovaj jednoroge na baterije
abraham wrote:Kolega, kako vidim nas covik iz Bosne se uvijek nabija Rimcu a i drugima, anamao njinima, jelte. Nosonji su roditelji iz Bosne a nosonja je purger. Nitko ni ne povlaci tu " manu" sa nosonjine strane. Bilo kako bilo ali kolega , osjacete li nekada sram. Tko ste vi??? Koja su vasa dostignuca??? Koliko vi ljudi ili obitelji zaposljavate??? Koje su strane publikacija pisale o vama??? Prenosile vijesti iz vasih poslovnih ili drugih uspjeha??? Na kojem ste domacem ili stranom sveucilistu drzali tribinu, predavanje??? Koliko je ljudi zaposlila Peovicka??? Koliko pak osim sljedbe, nosonja ili Kekinka?debotoijusto wrote:dao sam glas fokusu na zadnjim izborima , samo da se zna , zbog stava opcenito nacina kako vode vlast tamo gdje vladaju i ovog ugovora isto koji super za gradjane a motivirajuci za poduzetnika
purger je stanje duha , rukoljub milostiva kak ste kaj i parkiranje izmedju dvije crte tako sam i ja purger s govornom manom
nepostivanje ugovora nije purger nega izbosne jbg. kolega tako stvari stoje
2014-04-12
Konkretno, malo znam sto se radilo u Bosni i kako su se na njega zalijepili kao usi ili pijavice. Sada su ga odjebali i bukvalno ne rade nista, Jedu govna i sanjare.debotoijusto wrote:abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
ako ne moze ispuniti ugovor i ne zeli se pridrzavati istog neka ide poslovati ubosnu gdje ima svoje ljude i pravila
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/stanovnici-sela-iz-livna-obrusili-se-na-rimca-zbog-investicije-evo-sto-je-on-porucio-20240506
Za neipunjenje uvjeta, je npr kriva i pandemija i nabavni putovi i sl. To ne treba njemu uzimati kao olakotnu okolnost jer je Bosanski lopov , sin lopova i sl. Najzelasonije da mu prigovaraju ljudi sa rezlultatom nula, nistica, zero, nada. Krvopije, uhljebi i takovi. Ponavljam koliko ljudi vi konkretno zaposljavate??? Koliko Peovicka??? Za koliko obitelji ste preuzeli odgovornost.
Zadnje, napit cu se ko svinja onog dana kada odseli iz DNRH. Mislim da taj dan nije daleko a onda ce Peovicka, Nosonja, i takova ekipa tamo moci jogirati tamo. Kopati nos, vaditi smece iz pupka i razmisljati o anusnoj trudnoci, jelte...
2014-04-14
abraham wrote:Konkretno, malo znam sto se radilo u Bosni i kako su se na njega zalijepili kao usi ili pijavice. Sada su ga odjebali i bukvalno ne rade nista, Jedu govna i sanjare.debotoijusto wrote:abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
Za neipunjenje uvjeta, je npr kriva i pandemija i nabavni putovi i sl. To ne treba njemu uzimati kao olakotnu okolnost jer je Bosanski lopov , sin lopova i sl. Najzelasonije da mu prigovaraju ljudi sa rezlultatom nula, nistica, zero, nada. Krvopije, uhljebi i takovi. Ponavljam koliko ljudi vi konkretno zaposljavate??? Koliko Peovicka??? Za koliko obitelji ste preuzeli odgovornost.
Zadnje, napit cu se ko svinja onog dana kada odseli iz DNRH. Mislim da taj dan nije daleko a onda ce Peovicka, Nosonja, i takova ekipa tamo moci jogirati tamo. Kopati nos, vaditi smece iz pupka i razmisljati o anusnoj trudnoci, jelte...
pandemija je uzeta u obzir kolega produzili su ugovor sto se gore jasno navodi
2014-04-12
Gdje je problem??? Uspjeh??? Nije DNRH kao ni tamni vilajet spreman da prizna i prihvati da je netko bolji, da zna vise, da vidi dalje. Neeee, vracaj ga u kaljuzu, valjaj se ovdje sa nama krmcima i rokci.... To je bit. Ostalo su sareni papirici, glasna glazbe, bljeskalice i cupkanjke nozicama. Tovari su vjesali Luku Modrica i???? Nista, oni su gdje su bili a Luka je na Olimpu. tipicna DNRH.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretno, malo znam sto se radilo u Bosni i kako su se na njega zalijepili kao usi ili pijavice. Sada su ga odjebali i bukvalno ne rade nista, Jedu govna i sanjare.debotoijusto wrote:abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
2014-04-14
Rimac je nakon toga nastavljao odgovarati na komentare drugih ljudi.
- Želite prodat zemljište? Raspišite natječaj i vidite tko će se javiti i što ponuditi. Ne želite prodat zemljište? Isto fine. Ali nemoj mene uvlačit u svoja jeftina prepucavanja. Meni je potpuno svejedno. Žele prodati? Ok, bit će javni natječaj i javit će se ljudi. Neka prodaju najboljem ponuđaču. Ne žele prodati? Ok, sadašnji ugovor ostaje na snazi. Meni je doslovno svejedno. Svejedno mi je i ako me s kopljima žele istjerati iz grada. Neka se samo međusobno dogovore i jave nam što žele, umjesto ovakvih prozivki najvećem investitoru i poslodavcu od strane dogradonačelnika.Poslali smo pismo namjere Gradu da želimo otkupiti zemljište. Na temelju toga Grad se može odlučiti pokrenuti javni natječaj ili ne pokrenuti. Mi bismo preferirali biti vlasnici zemljišta na kojem nam je investicija od 500 milijuna eura (zgrada + proizvodne linije), ali ako Grad smatra da im to nije u interesu, fair game. Meni je i jedno i drugo u redu. Neka se samo izjasne službenim kanalima i odgovore profesionalno na pismo namjere. Ovo to svakako nije - poručio je Rimac.
sad je vec 500 milijuna € u igri
a ono nitko ga ne tjera nego samo treba postivati ugovor
- Želite prodat zemljište? Raspišite natječaj i vidite tko će se javiti i što ponuditi. Ne želite prodat zemljište? Isto fine. Ali nemoj mene uvlačit u svoja jeftina prepucavanja. Meni je potpuno svejedno. Žele prodati? Ok, bit će javni natječaj i javit će se ljudi. Neka prodaju najboljem ponuđaču. Ne žele prodati? Ok, sadašnji ugovor ostaje na snazi. Meni je doslovno svejedno. Svejedno mi je i ako me s kopljima žele istjerati iz grada. Neka se samo međusobno dogovore i jave nam što žele, umjesto ovakvih prozivki najvećem investitoru i poslodavcu od strane dogradonačelnika.Poslali smo pismo namjere Gradu da želimo otkupiti zemljište. Na temelju toga Grad se može odlučiti pokrenuti javni natječaj ili ne pokrenuti. Mi bismo preferirali biti vlasnici zemljišta na kojem nam je investicija od 500 milijuna eura (zgrada + proizvodne linije), ali ako Grad smatra da im to nije u interesu, fair game. Meni je i jedno i drugo u redu. Neka se samo izjasne službenim kanalima i odgovore profesionalno na pismo namjere. Ovo to svakako nije - poručio je Rimac.
sad je vec 500 milijuna € u igri
a ono nitko ga ne tjera nego samo treba postivati ugovor
2014-04-12
postivati ugovor ?abraham wrote:Gdje je problem??? Uspjeh??? Nije DNRH kao ni tamni vilajet spreman da prizna i prihvati da je netko bolji, da zna vise, da vidi dalje. Neeee, vracaj ga u kaljuzu, valjaj se ovdje sa nama krmcima i rokci.... To je bit. Ostalo su sareni papirici, glasna glazbe, bljeskalice i cupkanjke nozicama. Tovari su vjesali Luku Modrica i???? Nista, oni su gdje su bili a Luka je na Olimpu. tipicna DNRH.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretno, malo znam sto se radilo u Bosni i kako su se na njega zalijepili kao usi ili pijavice. Sada su ga odjebali i bukvalno ne rade nista, Jedu govna i sanjare.debotoijusto wrote:abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:postivati ugovor ?abraham wrote:Gdje je problem??? Uspjeh??? Nije DNRH kao ni tamni vilajet spreman da prizna i prihvati da je netko bolji, da zna vise, da vidi dalje. Neeee, vracaj ga u kaljuzu, valjaj se ovdje sa nama krmcima i rokci.... To je bit. Ostalo su sareni papirici, glasna glazbe, bljeskalice i cupkanjke nozicama. Tovari su vjesali Luku Modrica i???? Nista, oni su gdje su bili a Luka je na Olimpu. tipicna DNRH.debotoijusto wrote:abraham wrote:Konkretno, malo znam sto se radilo u Bosni i kako su se na njega zalijepili kao usi ili pijavice. Sada su ga odjebali i bukvalno ne rade nista, Jedu govna i sanjare.debotoijusto wrote:abraham wrote:Nebitno o cemu se radi al jebem ti mater bosansku glupu. Ne treba DNRH tebe vec Nou i ljubicaste jednoroge i ukradenu djecu iz Konga. Ti si bosanski govnar , sin lopova i nis korist. Idi od kuda si dosao.
ke ?
Druže Debo, u Rvackoj postoje volovi i Jupiteri.
Jedno sam siguran, nisam jedan od Jupitera.
Jesam li vol .... vjerojatno jesam.
Jebat ga.
svratih vidjeti jel turudic pokrenuo izvide i osmotre oko ovog zemljista i pogodovanja mati ?
nista ? dobro je vama dobro
nista ? dobro je vama dobro
2014-04-12
2014-04-14
Debbbboooo javi se. Koji su zakljuci??? Zurovac korumpiran??? Do gradonacelnik narodni tribun i spasitelj opcine??? Pejovicaka, napredna i dobrocinitelj iste opcine. Rimac trn u oku, nazadnjak, lopov sin lopova i onaj tko je opcinu unazadio??? Puno pitanja a sto bi se reklo treba se drzati regula. Kako u Svetoj Nedjelji tako u i Bujama, pomislila bi sobarica iz alzira na privremenom radu u Francuskim alpama. Muhahahahaha Kila moza....
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2