Pandemija malih zelenih...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pandemija malih zelenih...
debotoijusto wrote:znaci tu su... samo da ne budu woke dvospolci ateisti kolega @prcek ce dobit menzes
cekaj malo pedere , zar se ti nisi poifalio da im treba izdat dokumente di cete im vi (progresivci) upisat sto su. Jesi naravno, i sad bi ti svoja govna lopato na moju stranu ograde
uostalom kako cemo znat sto su dok im ti i slicni ne pretocite vizuelu pojavu u pisanu-dokument formu po metodi socijalno konstruiramo sve po 12 kuna, i ja to procitam
prckov- Posts : 34767
2014-04-19
Charlie Kirk, konzervativni politički aktivist i bliski suradnik novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, izazvao je pomutnju na društvenim mrežama tvrdnjom da nedavna masovna viđenja dronova širom SAD-a nisu slučajna, već dio vladine zavjere. Kirk je na društvenoj mreži X povezao ta viđenja s kontroverznom teorijom zavjere poznatom kao “Projekt Blue Beam”.
“Projekt Blue Beam” je teorija zavjere koja datira iz 1990-ih i tvrdi da globalne elite planiraju koristiti naprednu tehnologiju za lažiranje nebeskih fenomena kako bi kontrolirale svjetsku populaciju. U novije vrijeme ova je suluda teorija ponovno dobila na popularnosti, potaknuta tvrdnjama da bi američka vlada mogla lažirati “invaziju izvanzemaljaca” kao izgovor za uvođenje strožih mjera kontrole.
https://www.telegram.hr/vijesti/trumpov-insajder-siri-teoriju-zavjere-iz-90-ih-i-tvrdi-da-su-dronovi-iznad-sad-a-zapravo-dio-tajnog-vladinog-projekta-blue-beam-gotovi-smo/
eto
“Projekt Blue Beam” je teorija zavjere koja datira iz 1990-ih i tvrdi da globalne elite planiraju koristiti naprednu tehnologiju za lažiranje nebeskih fenomena kako bi kontrolirale svjetsku populaciju. U novije vrijeme ova je suluda teorija ponovno dobila na popularnosti, potaknuta tvrdnjama da bi američka vlada mogla lažirati “invaziju izvanzemaljaca” kao izgovor za uvođenje strožih mjera kontrole.
https://www.telegram.hr/vijesti/trumpov-insajder-siri-teoriju-zavjere-iz-90-ih-i-tvrdi-da-su-dronovi-iznad-sad-a-zapravo-dio-tajnog-vladinog-projekta-blue-beam-gotovi-smo/
eto
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
debotoijusto wrote:Charlie Kirk, konzervativni politički aktivist i bliski suradnik novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa, izazvao je pomutnju na društvenim mrežama tvrdnjom da nedavna masovna viđenja dronova širom SAD-a nisu slučajna, već dio vladine zavjere. Kirk je na društvenoj mreži X povezao ta viđenja s kontroverznom teorijom zavjere poznatom kao “Projekt Blue Beam”.
eto
kako ce pomislit da je to blue beam projekt kad fino pise u novinama da je to teorija urote
ma vidi se da je on obicni fasist, hitler, rasist i nacist
spijunski dronovi ukopani na mjestu iznad milijunsko grada osvjetljeni kao derbi hajduka i dinama ? nesto propustam ?
2014-04-12
davno bilo na vijestima ovdje kod mene neki mali mulac letio mali dron blizu aerodroma pa mu policija dosla na vrata dok si reko teorija urote
al u americi cijao i efbijao nemaju pojma sta ogromno i u velikom broju leti okolo, al nekim cudom znaju da nije opasno
kako to znaju, e to je tajna za teoriju urote hahaha
al u americi cijao i efbijao nemaju pojma sta ogromno i u velikom broju leti okolo, al nekim cudom znaju da nije opasno
kako to znaju, e to je tajna za teoriju urote hahaha
debotoijusto wrote:spijunski dronovi ukopani na mjestu iznad milijunsko grada osvjetljeni kao derbi hajduka i dinama ? nesto propustam ?
ma pusti ba debo, vidis da je hitler
Ništa. NLO vole letati kod naših saveznika.debotoijusto wrote:spijunski dronovi ukopani na mjestu iznad milijunsko grada osvjetljeni kao derbi hajduka i dinama ? nesto propustam ?
Čuj ovo, zračna obrana nemoćna. Pa kupite u Rusa s 400.
Stručnjaci iz obavještajnih zajednica Amerike i Velike Britanije tvrde da je ruski predsjednik Vladimir Putin redatelj ovih provokacija. Bivši britanski obavještajac Philip Ingram rekao je da spomenuti incidenti s dronovima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama nose sva obilježja aktivnosti koje provodi Glavna uprava Glavnog stožera Oružanih snaga Ruske Federacije (GRU).
daklen rusi
vako , iranci rusi mali zeleni duboka drzava ... nastavi niz
daklen rusi
2014-04-12
Zloguki prorok- Posts : 8540
2023-08-31
Redoslijeddebotoijusto wrote:Stručnjaci iz obavještajnih zajednica Amerike i Velike Britanije tvrde da je ruski predsjednik Vladimir Putin redatelj ovih provokacija. Bivši britanski obavještajac Philip Ingram rekao je da spomenuti incidenti s dronovima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama nose sva obilježja aktivnosti koje provodi Glavna uprava Glavnog stožera Oružanih snaga Ruske Federacije (GRU).
daklen rusi
-duboka država
-kina
-Rusija
-iran
-mali zeleni
-sjeverna Koreja
debotoijusto wrote:Stručnjaci iz obavještajnih zajednica Amerike i Velike Britanije tvrde da je ruski predsjednik Vladimir Putin redatelj ovih provokacija. Bivši britanski obavještajac Philip Ingram rekao je da spomenuti incidenti s dronovima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama nose sva obilježja aktivnosti koje provodi Glavna uprava Glavnog stožera Oružanih snaga Ruske Federacije (GRU).
daklen rusi
vid sto se smrdljiva komunjara pravi budala
ne, ide vako:Hoholo Mudovski wrote:Redoslijeddebotoijusto wrote:Stručnjaci iz obavještajnih zajednica Amerike i Velike Britanije tvrde da je ruski predsjednik Vladimir Putin redatelj ovih provokacija. Bivši britanski obavještajac Philip Ingram rekao je da spomenuti incidenti s dronovima u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama nose sva obilježja aktivnosti koje provodi Glavna uprava Glavnog stožera Oružanih snaga Ruske Federacije (GRU).
daklen rusi
-duboka država
-kina
-Rusija
-iran
-mali zeleni
-sjeverna Koreja
- duboka drzava
- prazno
- prazno
- prazno
- prazno
- letu stuke
Zloguki prorok likes this post
Aj ovako.
Nemam pojma niti me baš briga što se događa vidim mudovski prati.
Možeš li mi dati neke svoje hipoteze što se događa
Nemam pojma ni ja, službeno ni Amerika.AssadNaPodmornici wrote:Aj ovako.
Dakle duboka država ili vanzemaljci - tj. duboka država odvlači pažnju da su vanzemaljci.
Možda priprema za novu krizu...
Zanimljivo. Negdje su baš jadni specijalni efekti sa žaruljama u boji, a negdje prizori izgledaju moćno.
Pratim dalje
Hoholo Mudovski wrote:Nemam pojma ni ja, službeno ni Amerika.AssadNaPodmornici wrote:Aj ovako.
Dakle duboka država ili vanzemaljci - tj. duboka država odvlači pažnju da su vanzemaljci.
Možda priprema za novu krizu...
Zanimljivo. Negdje su baš jadni specijalni efekti sa žaruljama u boji, a negdje prizori izgledaju moćno.
Pratim dalje
meni inače prijatelj, uspješan prijatelj, lik radi za strane kapitaliste, amerikance , i u kontaktu je sa tim kapitalistima, pazi lik nije u kontaktu sa ekipom iz "birtije" nego sa milijunašima i to više njih, za koje radi, odrađuje burzovne investicije.
on i ti njegovi kapitalisti, - maloprije bio sa njime smatraju isto što i ti
kombinacija deep state + vanzemaljaca.
Je je, izvanzemljani u razlicitim dronovskim prometalima.
Jebe im se, imaju vise marki, kao mi automobila pa nas namjerno zbunjuju.
Jucer iznumimo dron i evo odmah ovih s dronovima:)
Da barem govore o dobrim starim letecim tanjurima, ili NLO -ima.
Ni pet ni sest, izvanzemaljski dron.
No dobro, uoce li kakve u brzim gumenim camcima, zna se tko ih salje:)
Jebe im se, imaju vise marki, kao mi automobila pa nas namjerno zbunjuju.
Jucer iznumimo dron i evo odmah ovih s dronovima:)
Da barem govore o dobrim starim letecim tanjurima, ili NLO -ima.
Ni pet ni sest, izvanzemaljski dron.
No dobro, uoce li kakve u brzim gumenim camcima, zna se tko ih salje:)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Njemačka: Nagli rast zelenih
» Velika šutnja malih Hrvata
» Vojni imperijalizam njemačkih Zelenih
» Pandemija sinkope
» Njemačka: Nagli rast zelenih
» Velika šutnja malih Hrvata
» Vojni imperijalizam njemačkih Zelenih
» Pandemija sinkope
Page 2 of 3