izbori 2024
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: izbori 2024
https://www.telegram.hr/komentari/ustav-nam-je-krivo-napisan-a-pozicija-predsjednika-shizofrena-i-nemoguca-on-je-zamjena-za-umirovljenog-monarha-kralj-bez-kraljevstva/
popu pop bobu bob
popu pop bobu bob
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
AssadNaPodmornici- Posts : 22823
2018-06-14
valjda prekosutraAssadNaPodmornici wrote:sutra lipo ne izlazim
dijagram-
2015-08-09
DNEVNIK NOVE TV objavio je zadnju anketu uoči predsjedničkih izbora koji se održavaju u nedjelju.
Da se danas održavaju predsjednički izbori, za aktualnog predsjednika Zorana Milanovića u prvom bi krugu glasovalo 37.2 posto ispitanika koji kažu da planiraju izaći na birališta u nedjelju, 29. prosinca. Za HDZ-ovog kandidata Dragana Primorca glas bi dalo 20.4 posto ispitanih. Marija Selak Raspudić i Ivana Kekin vrte se oko 10 posto podrške, u ovom trenutku blagu prednost ipak ima Marija Selak Raspudić.
Da se danas održavaju predsjednički izbori, za aktualnog predsjednika Zorana Milanovića u prvom bi krugu glasovalo 37.2 posto ispitanika koji kažu da planiraju izaći na birališta u nedjelju, 29. prosinca. Za HDZ-ovog kandidata Dragana Primorca glas bi dalo 20.4 posto ispitanih. Marija Selak Raspudić i Ivana Kekin vrte se oko 10 posto podrške, u ovom trenutku blagu prednost ipak ima Marija Selak Raspudić.
2014-04-12
Da, jos jedan dokaz da je Primorac Mandzurijski kandidat. Bobuljicavi ga je prozvao ad hominem, da je krao u korist majke. Dakle uvukao je njegovu majku. Gle cuda, ovaj mu nije apsolutno odgovorio iako je cijela bobuljicava obitelj u najmanju ruku kontrovezna. Sve us pomoc utjecaja vlasti koju je bobuljicavi obnasao. Mislim da se nitko na to ne pozove. Bobuljicavi pljuje i optuzuje koristeci i obitelji protukandidata. Nitko da mu spomene brata i oca??? Jebeno cudno.
Jedino je npr Jelavic jebao Kekine. Jos ce ih jebat i na kraju ce oni uvuci rogove i ispricat se i platiti odstetu. Zasto???Sve i da je Jelavic kriminalac to se ne moze koristiti jer nije na odsluzenju kazne niti je pod nekom istragom, dakle tehnicki gledano cist kao suza i sve sta se o njemu prica su glasine, objede i utuzivo. Boli me kiki i za Jelavica i Kekine ali krsenje tog principa dovodi cijeli sustav u krizu. Mozes bez dokaza blatiti bilo koga i nikome nista. Osim toga Jelavic nije javna licnost, ne obnasa duznost i cijela prica dobija sasma drugu konotaciju...
Jedino je npr Jelavic jebao Kekine. Jos ce ih jebat i na kraju ce oni uvuci rogove i ispricat se i platiti odstetu. Zasto???Sve i da je Jelavic kriminalac to se ne moze koristiti jer nije na odsluzenju kazne niti je pod nekom istragom, dakle tehnicki gledano cist kao suza i sve sta se o njemu prica su glasine, objede i utuzivo. Boli me kiki i za Jelavica i Kekine ali krsenje tog principa dovodi cijeli sustav u krizu. Mozes bez dokaza blatiti bilo koga i nikome nista. Osim toga Jelavic nije javna licnost, ne obnasa duznost i cijela prica dobija sasma drugu konotaciju...
2014-04-14
dijagram wrote:valjda prekosutraAssadNaPodmornici wrote:sutra lipo ne izlazim
Da.
Sutra lipo ne izlazim :)
Nije me niti briga, samo da ona ona iz Možemo ne budu bude na vlasti, taman mi treba neka woke glupača koja je za vegetarijansku hranu, zamjenu stanovništva i želi priznati palestine.
A onda će biti debelo ispod.
Primorac mi je isto ljigav.
Bulj je simpatičan ali ne da mi se izlaziti na izbore ako izađem biti će za toga seljačinu
prava pitanja za buduceg predsjednika drzave koja novinari trebaju (a ne smiju) postavit:
- jesu li za diversity equity i inclusion
- jesu li za odrzivi razvoj i net zero
- jesu li za ukidanje kesa
- koliko ima spolova
- je li dzender odvojen od spola
ima jos puno al ovo za pocetak
- jesu li za diversity equity i inclusion
- jesu li za odrzivi razvoj i net zero
- jesu li za ukidanje kesa
- koliko ima spolova
- je li dzender odvojen od spola
ima jos puno al ovo za pocetak
Zloguki prorok likes this post
Zloguki prorok- Posts : 8540
2023-08-31
obavio , 2x kekin jednom premiere govedina puretina
2014-04-12
ipak sam izaša, i dao glas seljačini bulju. bilo mi usput.. mislio sam poništit glas, ali nisam imao mobitel za slikati kitu(nacrtanu), pa eto bulj
Zoran Milanović 51.5%
Dragan Primorac 19.29%
Marija Selak Raspudić 8.84%
Ivana Kekin 8.33%
Miro Bulj 3.48%
Tomislav Jonjić 3.99%
Branka Lozo 2.56%
Niko Tokić Kartelo 0.80%
izlazne
Dragan Primorac 19.29%
Marija Selak Raspudić 8.84%
Ivana Kekin 8.33%
Miro Bulj 3.48%
Tomislav Jonjić 3.99%
Branka Lozo 2.56%
Niko Tokić Kartelo 0.80%
izlazne
2014-04-12
Daj Bože da ostane ovako pa da nas poštede patnje sučeljavanja i kampanje drugog kruga.
PREDSJEDNIČKI kandidat Niko Tokić Kartelo nakon objave izlaznih anketa dao je izjavu za Novu TV u kojoj je naveo kako odustaje od politike.
Kako je naveo za Novu TV, odustat će od politike i "zadovoljstvo tražiti u nečem drugome".
"Nisam očekivao da ću postati zvijezda, ali kako sam obećao, ugasit ću sve društvene mreže sad nakon ovoga jer nisam napravio rezultat. Zadnji sam. I to je neko mjesto, da se nisam kandidirao, ne bih bio ni zadnji", rekao je Tokić Kartelo.
Upitan o tome što mu mama kaže, naveo je kako mamu nije vidio. "Danas je bila malo gužva oko ove pripreme", rekao je.
Dnevnik Nove TV priopćio je kako je u njegovom stožeru po objavi izlaznih anketa bilo više novinara nego uzvanika.
slucajni kandidat u epizodi mama razocarao sam te
Kako je naveo za Novu TV, odustat će od politike i "zadovoljstvo tražiti u nečem drugome".
"Nisam očekivao da ću postati zvijezda, ali kako sam obećao, ugasit ću sve društvene mreže sad nakon ovoga jer nisam napravio rezultat. Zadnji sam. I to je neko mjesto, da se nisam kandidirao, ne bih bio ni zadnji", rekao je Tokić Kartelo.
Upitan o tome što mu mama kaže, naveo je kako mamu nije vidio. "Danas je bila malo gužva oko ove pripreme", rekao je.
Dnevnik Nove TV priopćio je kako je u njegovom stožeru po objavi izlaznih anketa bilo više novinara nego uzvanika.
slucajni kandidat u epizodi mama razocarao sam te
2014-04-12
Iz DIP-a su stigli prvi službeni rezultati predsjedničkih izbora. Obrađeno je više od 50 posto biračkih mjesta, a Zoran Milanović je trenutačno na 50,11 posto. Na drugom mjestu je Dragan Primorac s 22,33 posto, treća je Marija Selak-Raspudić (8,11), a četvrta Ivana Kekin (7,28).
Tomislav Jonjić je uzeo točno 4 posto, Miro Bulj je iza njega s 3,76 posto, Branka Lozo ima 2,35 posto, a na začelju je Niko Tokić Kartelo s 0,87 posto.
ovako nekako ostane , na zalost igledan drugi krug
Tomislav Jonjić je uzeo točno 4 posto, Miro Bulj je iza njega s 3,76 posto, Branka Lozo ima 2,35 posto, a na začelju je Niko Tokić Kartelo s 0,87 posto.
ovako nekako ostane , na zalost igledan drugi krug
2014-04-12
amo rec gotovo , drugi krug nemam namjeru pratit/izlazit
dobitnici
milanovic razbio a nije ustao prije 10
selakica dobar rezultat za buduce aktivnosti
jonjic odlican rezultat
zadovoljili
kekin odrzala ocekivanja , dobar rezultat zagreb istra
pusiona
psiho debakl no reci ce da nije
vjerujem da svi u stozeru psiha molili boga da ne bude drugog kruga i samaranja mrtvog magarca
bulj podbacio
dobitnici
milanovic razbio a nije ustao prije 10
selakica dobar rezultat za buduce aktivnosti
jonjic odlican rezultat
zadovoljili
kekin odrzala ocekivanja , dobar rezultat zagreb istra
pusiona
psiho debakl no reci ce da nije
vjerujem da svi u stozeru psiha molili boga da ne bude drugog kruga i samaranja mrtvog magarca
bulj podbacio
2014-04-12
Hoholo Mudovski wrote:Daj Bože da ostane ovako pa da nas poštede patnje sučeljavanja i kampanje drugog kruga.
Ma plitak potok...čak ni Apis tu ne može ništa... Filipović će laprdati gluposti i domoljubne floskule koje ne puše više ni najretardiraniji, Zoki će odzijevati cilu kampanju i čekati da mu drugi mandat padne u naručje. Nema tu nikakve borbe ni sučeljavanja. Zoki bi bio idiot da uopće ulazi u kampanju i gubi nepotrebno energiju na gluposti. Filipović ima karizmu pljesnive Viledine krpe. Ne može taj ni pripadnike vlastite stranke animirati.
darth_vader-
2014-04-17
jedva čekam drugi krug i poništit izbore.
iako da moran birati, Primorac mi je teška ljiga..
mislim da nekom zdravom muškracu, koji hoda kao peško ruke u kaputiću a onaj mladi HDZovac mu drži kišobran..
ja mogu biti ovakav-onakav ali isusami to ne bi dozvolio u životu.. prije bi si osika kitu nego da glas takvom liku.
iako čujem da je primorac kao osoba skroz dobra.. ali dojam mu je katastrofa.
iako da moran birati, Primorac mi je teška ljiga..
mislim da nekom zdravom muškracu, koji hoda kao peško ruke u kaputiću a onaj mladi HDZovac mu drži kišobran..
ja mogu biti ovakav-onakav ali isusami to ne bi dozvolio u životu.. prije bi si osika kitu nego da glas takvom liku.
iako čujem da je primorac kao osoba skroz dobra.. ali dojam mu je katastrofa.
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Parlamentarni izbori 2024
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Parlamentarni izbori u Francuskoj 2024
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 6 of 8