ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'

Go down

Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'  Empty Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'

Post by vuksadinare 12/12/2024, 22:17

https://net.hr/danas/vijesti/ivana-kekin-reagirala-je-na-izjave-marije-selak-raspudic-o-susretu-njezina-muza-s-nikicom-jelavicem-2a5532aa-b8c7-11ef-8e0e-829ff0affdfc
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'  Empty Re: Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'

Post by vuksadinare 12/12/2024, 22:21

Sačekuši?...oli se Milutina spremali se ucmekati :cleanteeth
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'  Empty Re: Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'

Post by vuksadinare 12/12/2024, 22:30

Možda je nikica htio kupi.. pardon usvojiti kongoansku nejač a zna tko je glavni tu.. a milutin glumio vezu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. 12/12/2024, 22:47

vuksadinare wrote:Možda je nikica htio kupi.. pardon usvojiti kongoansku nejač a zna tko je glavni tu.. a milutin glumio vezu
to je najprije od svega... :tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/12/2024, 22:50

https://narod.hr/hrvatska/licemjerje-mozemo-i-medija-tretman-bartulice-u-ferrariju-i-kekina-s-jelavicem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/12/2024, 22:51

... Besna ivana i sandra.. nego mile zove Amsterdam a javio se joca veli mile a ja mislio da sam dobio amsterdam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics