Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'
Page 1 of 1
Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'
https://net.hr/danas/vijesti/ivana-kekin-reagirala-je-na-izjave-marije-selak-raspudic-o-susretu-njezina-muza-s-nikicom-jelavicem-2a5532aa-b8c7-11ef-8e0e-829ff0affdfc
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'
Sačekuši?...oli se Milutina spremali se ucmekati
2015-09-08
Re: Ne'š ti mog Milu i mene zajebavati. Kekin poslala oštru poruku Raspudićima:'Kako vas nije sram'
Možda je nikica htio kupi.. pardon usvojiti kongoansku nejač a zna tko je glavni tu.. a milutin glumio vezu
2015-09-08
to je najprije od svega...vuksadinare wrote:Možda je nikica htio kupi.. pardon usvojiti kongoansku nejač a zna tko je glavni tu.. a milutin glumio vezu
T.- Posts : 17680
2014-04-14
https://narod.hr/hrvatska/licemjerje-mozemo-i-medija-tretman-bartulice-u-ferrariju-i-kekina-s-jelavicem
2015-09-08
... Besna ivana i sandra.. nego mile zove Amsterdam a javio se joca veli mile a ja mislio da sam dobio amsterdam
2015-09-08
Similar topics
» Komšić uputio oštru poruku belgijskom parlamentu i kralju
» Čović uputio oštru poruku: Partnerstvo i koalicija sa SDA više ne postoji
» Vesna Kljajić uputila oštru poruku onima koji se naslađuju katastrofom u Zadru
» Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
» Čović uputio oštru poruku: Partnerstvo i koalicija sa SDA više ne postoji
» Vesna Kljajić uputila oštru poruku onima koji se naslađuju katastrofom u Zadru
» Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
Page 1 of 1