Primorac
Page 1 of 1
Primorac
https://www.index.hr/vijesti/clanak/primorac-objavio-video-u-kojem-mu-muskarac-nosi-kisobran/2623760.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
Pazi ovo nosi mu netko kišobran a on ruke u džepove kao neka pičkica.
Ja nikada ne bih dopustio da mi recimo netko sa strane nisi kišobran, lik ne vidi u tome problem, iskreno ne pratim našu politiku, vjerojatno neću niti izaći na izbore ali brate ne bih nikada da glas kandidatu kome netko drugi mora nositi kišobran..
Pazi ovo nosi mu netko kišobran a on ruke u džepove kao neka pičkica.
Ja nikada ne bih dopustio da mi recimo netko sa strane nisi kišobran, lik ne vidi u tome problem, iskreno ne pratim našu politiku, vjerojatno neću niti izaći na izbore ali brate ne bih nikada da glas kandidatu kome netko drugi mora nositi kišobran..
Re: Primorac
"Koprivničko-križevačka županija mjesto je u kojem se osjećam kao da pripadam jer su ljudi ovoga kraja uljuđeni, kulturni, radišni, mudri i uvijek žele dobro. To je naša domovina - Hrvatska", napisao je u opisu videa.
koji je to mamlaz,plenki stvarno ima njuh za izabrati najbolje ako u svom bazenu i ostao koji ima osobine o kojima mamlaz priča
koji je to mamlaz,plenki stvarno ima njuh za izabrati najbolje ako u svom bazenu i ostao koji ima osobine o kojima mamlaz priča
vili40-
2015-08-02
od psihopata bi se to i očekivalo...
nego ne znam šta bi ovom dečku koji nosi kišobran...
za života će biti predmet sprdnje...
nego ne znam šta bi ovom dečku koji nosi kišobran...
za života će biti predmet sprdnje...
T.- Posts : 17680
2014-04-14
mamlazu nosi drugi mamlaz kišobran i pazi da se budućem predsjeniku ne bi pokvarila frizura ali zato njemu pada i to mu naravno ne pada teško
vili40-
2015-08-02
Primorac je danas pak obišao prvu nogometnu loptu u Gradskom muzeju Županja te popio kavu s gradonačelnikom i građanima
dragance iz republike sumske obisao mijur
dragance iz republike sumske obisao mijur
debotoijusto- Posts : 32097
2014-04-12
Similar topics
» psihopat a nije primorac
» Primorac u Dnevniku HTV-a: Moramo pomiriti različitosti
» cekamo da dragovoljac general primorac preuzme vlast
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
» Dragan Primorac se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem
» Primorac u Dnevniku HTV-a: Moramo pomiriti različitosti
» cekamo da dragovoljac general primorac preuzme vlast
» Prof. Dragan Primorac : " U svom filmu" (VIDEO)
» Dragan Primorac se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem
Page 1 of 1