Milanović popizdio zbog obitelji Zec:'Ima i gorih slučajeva od obitelji Zec! Jeste li čuli o pobijenih 50 staraca u Promini nakon akcije' Maslenica'?
Page 1 of 1
Milanović popizdio zbog obitelji Zec:'Ima i gorih slučajeva od obitelji Zec! Jeste li čuli o pobijenih 50 staraca u Promini nakon akcije' Maslenica'?
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/milanovic-bilo-je-i-groznijih-prica-od-obitelji-zec-a-o-njima-se-suti-evo-jedne/
vuksadinare- Posts : 100664
2015-09-08
Re: Milanović popizdio zbog obitelji Zec:'Ima i gorih slučajeva od obitelji Zec! Jeste li čuli o pobijenih 50 staraca u Promini nakon akcije' Maslenica'?
Eh da je jedan slučaj.. a gdje zvjerski ubijena hrvatska obitelj Čengić u Erveniku pa ona obitelj u Petrinji.,pa pobijeni svi mještani zaselaka Kostrići, pa Bačin.. ne bi dalje
2015-09-08
Re: Milanović popizdio zbog obitelji Zec:'Ima i gorih slučajeva od obitelji Zec! Jeste li čuli o pobijenih 50 staraca u Promini nakon akcije' Maslenica'?
A što je i koga to pupovac obišao?.. nije bio u širokoj kuli, Erveniku, Bačin u, Kostrići a a ovčari da ne govorim.. bi ga Adem Vuchiqi za jajca objesio
2015-09-08
Ovako se skupljaju bodovi pred izbore. Sad u jesen svog politickog zivota se sjetio pametovati. Gdje si bio do sada???? Muzla se korist iz tragedije ove obitelji i sam je sudjelovao u tome. Sada se sjetio??? Niti plana, niti programa niti rezultata ukrtako nista, nula, zero, nada.......Trolanje onih kojima zica drzi usi i ne putu je da zahrda. Ne bi me cudilo da gostuje kod Bujanca. Muhahahahaa kila mozga....
2014-04-14
al fora mi je kad je prozvao Pupovca kak on nije bio na stratištima Hrvata.. a on bio u Jasenovcu i varivodama.. kladim se da pupovac crkaje od smijeha na ovo jer zna da on nije duzan ici na o caru u Kostriće, Bačin ili Ervanik a milanovic i drugi moraju u Jasenovac jer im je naređeno.. i zato da ih ne opletu lijevo liberalni yu medijiabraham wrote:Ovako se skupljaju bodovi pred izbore. Sad u jesen svog politickog zivota se sjetio pametovati. Gdje si bio do sada???? Muzla se korist iz tragedije ove obitelji i sam je sudjelovao u tome. Sada se sjetio??? Niti plana, niti programa niti rezultata ukrtako nista, nula, zero, nada.......Trolanje onih kojima zica drzi usi i ne putu je da zahrda. Ne bi me cudilo da gostuje kod Bujanca. Muhahahahaa kila mozga....
2015-09-08
abraham wrote:Ovako se skupljaju bodovi pred izbore. Sad u jesen svog politickog zivota se sjetio pametovati. Gdje si bio do sada???? Muzla se korist iz tragedije ove obitelji i sam je sudjelovao u tome. Sada se sjetio??? Niti plana, niti programa niti rezultata ukrtako nista, nula, zero, nada.......Trolanje onih kojima zica drzi usi i ne putu je da zahrda. Ne bi me cudilo da gostuje kod Bujanca. Muhahahahaa kila mozga....
prodaje pricu... ovo samo @vukdinarski moze popusit i oni jedan sto je umro prije 20 godin
debotoijusto- Posts : 32164
2014-04-12
nikakvo pušenje.. nebitno je sad jel to u predizborne svrhe ili ne.. jedina dobra stvar sto je konacno netko s vrha olabavio malo jaja da progovori o ovom slučaju kao slučaju od kojeg se gradi mit kao jednoj verziji 'malog jasenovca' i 'genocida nad nejači'.. da postoji i neka druga stresna koja je pretrpjela na desetke slučajeva i gorih od zec.. ali da te zrtve ocito nisu na istoj razini sa slučaj zec ili da su moze bitno zasluzili to iz osvete zbog Jasenovca.. sto me ne bi cudilo.. odavno govorim da se hrvatske zrtve ne tretiraju na istoj razini kao srpske ili neke druge.. da tu nema politickog profita ili bodova u cetnickim ili yu lijevo liberalnim medijima i da ti pupovac kliče bravo time ti bodovi rastudebotoijusto wrote:abraham wrote:Ovako se skupljaju bodovi pred izbore. Sad u jesen svog politickog zivota se sjetio pametovati. Gdje si bio do sada???? Muzla se korist iz tragedije ove obitelji i sam je sudjelovao u tome. Sada se sjetio??? Niti plana, niti programa niti rezultata ukrtako nista, nula, zero, nada.......Trolanje onih kojima zica drzi usi i ne putu je da zahrda. Ne bi me cudilo da gostuje kod Bujanca. Muhahahahaa kila mozga....
prodaje pricu... ovo samo @vukdinarski moze popusit i oni jedan sto je umro prije 20 godin
2015-09-08
Primorac: Učinit ću sve što je u mojoj moći da Alojzije Stepinac postane svetac
https://www.index.hr/vijesti/clanak/primorac-bez-duse-i-srca-covjek-je-samo-pola-covjeka/2622900.aspx
Nadan Barić
prije 7 sati
opa, HDZ je izvadio tešku artiljeriju.. "stepinac" "svetac" valjda kao kontrast crvenom milanoviću
Sva sreća pa u hrvatskoj nema dovoljno priprostih vjerskih fanatika da bi bilo dovoljno za pobjedu
ali hvale vrijedan taktički pokušaj HDZ-a.
Svinje ste, ali niste nesposobni u političkom laktarenju.
[size=14]Branko Kockica
[size=12]prije 8 sati
Ovo izgledakao kad ludnica na Rabu ima dane otvorenih vrata
[size=14]Wartburg 2T
[size=12]prije 8 sati
Nemogu tebi Dragane pomoci svi svetci zajedno udruženi,da ti pamet prosvijetle.
Uzalud ti trud![/size][/size][/size][/size]
https://www.index.hr/vijesti/clanak/primorac-bez-duse-i-srca-covjek-je-samo-pola-covjeka/2622900.aspx
Nadan Barić
prije 7 sati
opa, HDZ je izvadio tešku artiljeriju.. "stepinac" "svetac" valjda kao kontrast crvenom milanoviću
Sva sreća pa u hrvatskoj nema dovoljno priprostih vjerskih fanatika da bi bilo dovoljno za pobjedu
ali hvale vrijedan taktički pokušaj HDZ-a.
Svinje ste, ali niste nesposobni u političkom laktarenju.
[size=14]Branko Kockica
[size=12]prije 8 sati
Ovo izgledakao kad ludnica na Rabu ima dane otvorenih vrata
[size=14]Wartburg 2T
[size=12]prije 8 sati
Nemogu tebi Dragane pomoci svi svetci zajedno udruženi,da ti pamet prosvijetle.
Uzalud ti trud![/size][/size][/size][/size]
vili40-
2015-08-02
Moje je misljenje da bi izbor bobuljicavog gada bio zesci zajeb. Naime nakon jos jednopg mandata on ide u mirovinu. Nema ambicije, znanja, radnog kapciteta ukratko nista osim kenjanja za uporabu za IQ velicine najtoplijeg dana u Splitu ikada.... HHmmmm.Dakle moci ce srati neograniceno, nestati ce granica kojih se jos uvijek pridrzava. Ne vidim kako bi to koristilo ikome osim njemu samome. Koliko vidim nema mehanizama da ga se smijeni(predsjednika/cu opcenito). Dakle moze otputiti sve kocnice. Pogubno , posto mu je sgo daleko veci od inteligencije. Nazalost i biracima. Tako se mogu ocekivati nova sranja i to jos i gora. Moje misljenje. Cak bi glasao i za Bulja prije nego za bobuljicavog. Definitivno najgori kandidat kojeg DNRH moze ponuditi. Cak i Kekin je bolje rjesenje, makar ima toplo dupe, jelte....
2014-04-14
ajme kakav ljigavac, prisapnulo mu da to nije lose izjaviti vec nakon 30 godina:)
da mu kazu pojedi govno i ostat ces na vlasti trazio bi i repete
no demokracija je, mudri narod nece dati legendarne komunisticke gojence s vlasti do smrti
strava
da mu kazu pojedi govno i ostat ces na vlasti trazio bi i repete
no demokracija je, mudri narod nece dati legendarne komunisticke gojence s vlasti do smrti
strava
dijagram-
2015-08-09
naravno, smijeniti smece bilo kojim kandidatom, nevazno, moze i milorad pupovac, birao bih njegaabraham wrote:Moje je misljenje da bi izbor bobuljicavog gada bio zesci zajeb. Naime nakon jos jednopg mandata on ide u mirovinu. Nema ambicije, znanja, radnog kapciteta ukratko nista osim kenjanja za uporabu za IQ velicine najtoplijeg dana u Splitu ikada.... HHmmmm.Dakle moci ce srati neograniceno, nestati ce granica kojih se jos uvijek pridrzava. Ne vidim kako bi to koristilo ikome osim njemu samome. Koliko vidim nema mehanizama da ga se smijeni(predsjednika/cu opcenito). Dakle moze otputiti sve kocnice. Pogubno , posto mu je sgo daleko veci od inteligencije. Nazalost i biracima. Tako se mogu ocekivati nova sranja i to jos i gora. Moje misljenje. Cak bi glasao i za Bulja prije nego za bobuljicavog. Definitivno najgori kandidat kojeg DNRH moze ponuditi. Cak i Kekin je bolje rjesenje, makar ima toplo dupe, jelte....
isto je s drugim gojencem, ali uzalud, izabrat ce vecina, a ja sam u veeelikoj manjini sa svojim stajalistem
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Milanović napustio obilježavanje vojne operacije Maslenica zbog pozdrava Za dom spremni
» Jeste culi za ESG
» Branitelji ogorceni na Plenkovica jer bez Ukrajine nije mogao ni na obljetnici akcije Maslenica
» JESTE LI ČULI ZA SVETU KORONU?
» Puhovski ustaša:'Deseci tisuća nevino pobijenih je nakon Bleiburga.Sramotno je to da ljevica ne komemorira'
» Jeste culi za ESG
» Branitelji ogorceni na Plenkovica jer bez Ukrajine nije mogao ni na obljetnici akcije Maslenica
» JESTE LI ČULI ZA SVETU KORONU?
» Puhovski ustaša:'Deseci tisuća nevino pobijenih je nakon Bleiburga.Sramotno je to da ljevica ne komemorira'
Page 1 of 1