ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treći državni udar ovaj tjedan.

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 Empty Re: Treći državni udar ovaj tjedan.

Post by AssadNaPodmornici 9/12/2024, 14:10

pa odriču se jer su pičkice.
i ja bih i da sam na vlasti guzio. i ruse i rumunje. mlati gubu pasivnu .slava azovu i kanibalima ovi imaju muda osvojiti državu i pobuniti se

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 Empty Re: Treći državni udar ovaj tjedan.

Post by Zloguki prorok 9/12/2024, 14:31

AssadNaPodmornici wrote:pa odriču se jer su pičkice.
i ja bih i da sam na vlasti guzio. i ruse i rumunje. mlati gubu pasivnu .slava azovu i kanibalima ovi imaju muda osvojiti državu i pobuniti se
I Ero bi u pandemiji.
Vaš broj raste...
Ostani odgovoran

Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 10000111
Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/12/2024, 14:59

ne razumiš.
ero je na strani države i pendreka.
nekada udba i yugoslavija, pa danas pendrek zapadne elite, pa pendrek korone prije 2 godine itd. to je njemu ostalo valjda u genima  i mladosti. lik da je rođen u Rusiji bio bi najžešći Putinovac i trpao bi sve koji su protiv suludog rata u Ukrajini u zatvor na višegodišnje robije, a da je mlađi gurao bi ih kroz prozor. to je takav lik.  tebi na čast, nisi takav lik, ironično sličan si ovdje meni, samo sa razlikama nekim ipak..

azov, kanibali, RH 91, majdan, neredi u britaniji, prosvjedi protiv korone gdje sam sudjelovao i čak sam pokušao organizirati da budu ekstremniji, i da pređu u fizički obračun ali su ostali pozivali na molitvu(hahha) - to je moj đir.

ali isto tako neman milosti prema pasivnim ljudima?
guzi te država? uzima ti tvoja prava?  stojiš doma, dijeliš ljute statuse na fejsu i forumu, potpisuješ online peticiju? ne želiš na ulicu? odjebi neka te i mlati!
dođeš na ulicu i pozivaš na mirni prosvjed i molitvu? mlati pendrekom!

tko se god ne bori za sebe, nema ništa od ljutih statusa na fejsu , angry reactions, X retweetova i online peticija.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/12/2024, 15:03

ne slažem se sa politikom ovoga rumunjskog debila, ali sa druge strane ako je to većina rumunjske populacije neka tako bude. (mislim lik je tek dobio 20% u prvom krugu, od mogućih koji su izašli, dakle tek ima nekih 10% podrške sigurne za svoje ideje).

međutim i tih 10% podrške su stotine tisuća pa i milijun -dva glasača. ako njih 10% nije spremni izaći na ulicu da se bore za njegove ideje a da izađu i skupi se njih par stotina tisuća ispred kuća ustanih sudaca, usrali bi se u gaće od straha i sutra bi povukli odluku -, onda kurčina, neka ih Erini udbaši mlate pendrecima.

evo googla sam lik je dobio 2,120,401 glasova.
dakle neka samo izađe 10% njegovih glasača na ulicu i krenu u prosvjedoviati ispred državnih institucija, i dođu doma ispred ustanovnih sudaca koji su poništili rezultate izbora(nije bitno jel opravdano ili neopravdano) , sutra bi se ustavni suci usrali i "predomislili".
tako vam to djeluje.

mlati stoku pasivnu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 11/12/2024, 10:09

Čekaju se izbori i dalje, do pobjede Sorošćadi. 

Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 Braveh10

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 12/12/2024, 19:17

Kao što se moglo naslutiti, Soroš na braniku EU
Protiv Orka suspendirao demokraciju. 
Slava Geroem

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 13/12/2024, 18:30

Mecena pomaže Ukrajinskom bratu na funkciji predsjednika. 

Admiral je ovo davno najavio, Poljaci se nešto nećkaju, ali sletiti će i kod njih, a možda i njihov opet padne

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 13/12/2024, 18:35

Da se zaustavi cijeli ovaj cirkus, sve što Putin treba jest sljedeće - pristati na Trumpov mirovni prijedlog koji će mu omogućit da izađe iz rata , barem neporažen ako nije pobjedio.

i sva ova bol i patnja staje.

Što se bude više opirao a pogotovo ako naljuti Trumpa najeba je

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 13/12/2024, 18:39

AssadNaPodmornici wrote:Da se zaustavi cijeli ovaj cirkus, sve što Putin treba jest sljedeće - pristati na Trumpov mirovni prijedlog koji će mu omogućit da izađe iz rata , barem neporažen ako nije pobjedio.

i sva ova bol i patnja staje.

Što se bude više opirao a pogotovo ako naljuti Trumpa najeba je
Pa možda Trump vrati demokraciju u Rumunjsku. Kabala se previše zaigrala...

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 09:04

https://x.com/ArmchairW/status/1867784370653737025?t=Uq0qL8oJPCjX9I0ZRAsNXQ&s=19

pogledajmo neke nedavne događaje.

Gruzija - prilično popularna proeuropska vlada donosi ublaženu verziju zakona o registraciji američkih stranih agenata i dobiva ponovni izbor na platformi, uh, (provjerava bilješke) da ne ide u rat s Ruskom federacijom.   sankcije padaju, nato sponzorira pokušaj obojene revolucije, a predsjednica - koja je, kao bivši francuski diplomat, toliko kompromitirana da čak nije ni počinila izdaju - otvoreno je pokušala potaknuti državni udar i sada pokušava skvotirati u svom uredu nakon  ističe joj mandat.

Moldavija - nepopularni lokalni predsjednik, koji je prorežimska osoba, otvoreno namješta izbore kako bi ostao na vlasti osiguravajući da samo favorizirane skupine moldavskih iseljenika mogu glasati u odsutnosti.

rumunjska - blago anti-nato predsjednički kandidat dobro prolazi u prvom krugu glasovanja.   vrhovni sud poništava izbore na temelju smiješnih optužbi za rusko uplitanje, s pro-nato sadašnjim predsjednikom koji ostaje na vlasti sve dok izbori ne budu dovoljno namješteni kako bi se osigurao povratak pohlepnog režima.

južna koreja - demokratska borba, ali, opet, prozapadni predsjednik nameće izvanredno stanje i naređuje vojnicima na ulice Seula u neuspjelom pokušaju samopuča.   on nekako ostaje na mjestu usprkos pokušaju da se postavi kao diktator.

uk - nakon što su torijevci zaradili mržnju javnosti dugim nizom moronskih politika koje je odobrio režim, laburisti su ih svrgnuli u klizištu - i nastavili sa svim tim politikama, u mnogim slučajevima protiv izričitih izbornih obećanja.

francuska - macron od vlastite stranke formira još jednu neprovedivu manjinsku vladu u parlamentu jer apsolutno ne može podnijeti političku oporbu kojoj su građani Francuske zapravo napunili parlament kao protutežu njemu.

mi - lame duck Bidenova administracija daje sve od sebe kako bi iskoristila dugo američko predsjedničko prijelazno razdoblje, tri i pol mjeseca, da zatruje bunar za Trumpa.   neke od tih radnji došle su s rizikom koji nije jednak nuli od početka nuklearnog rata.

...... 
Jesu ove stvari bile nešto što se samo događalo daleko od nas, Afrika J Amerika ili sad ima Internet pa možemo vidjeti?

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/12/2024, 09:18

Puno fantazije i paralelne stvarnosti. 
1)u Gruziji ukradeni izbori, nisu legitimni. To nisu bili izbori to je bilo ruganje. Pa normalno da će prosvjedovati,, kada kradu, trebaju prosvjedovati dok ne sruše državu. 
2)Moldavija, sve uredno. U Rusiji su plaćali tamo ljude da glasuju za pro Rusa i opet im nije bilo dovoljno. Čak i da je svaki izašao ne bi bilo dovoljno razlika pre velika. Kupovali su glasove Rusi i unutar same Moldavije i opet izgubili izbore.
3)u UK ljevičari sprovode točno ono što su obećali niti više niti manje. 
4)francuska sve uredno, ja navijam za la pen, to što su liberali i ljevica ušli u koaliciju da ostanu na vlasti je normalno i evo pala vlada. Sve ide svojim tijekom
5)usa. Nikada blaža tranzicija. U 2016 je bilo gusto u 2020 je skoro izbio građanski rat. Sada jbt svi jedva čekaju Trumpa i obični ljudi i manije pa i većina elite, sve ide glatko
6)rumunjska, iskreno pro Ruskom kandidatu su napravili medvjeđu uslugu, lik će osvojiti puno više glasova nego prije.
7) tamo su ti državni vojni udari normalna stvar i svaki ali svaki kandidat je pro usa. Južna Koreja mrzi komuniste, Ruske, kineske, Korejske komuniste sve jedno.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 09:39

AssadNaPodmornici wrote:Puno fantazije i paralelne stvarnosti. 
1)u Gruziji ukradeni izbori, nisu legitimni. To nisu bili izbori to je bilo ruganje. Pa normalno da će prosvjedovati,, kada kradu, trebaju prosvjedovati dok ne sruše državu. 
2)Moldavija, sve uredno. U Rusiji su plaćali tamo ljude da glasuju za pro Rusa i opet im nije bilo dovoljno. Čak i da je svaki izašao ne bi bilo dovoljno razlika pre velika. Kupovali su glasove Rusi i unutar same Moldavije i opet izgubili izbore.
3)u UK ljevičari sprovode točno ono što su obećali niti više niti manje. 
4)francuska sve uredno, ja navijam za la pen, to što su liberali i ljevica ušli u koaliciju da ostanu na vlasti je normalno i evo pala vlada. Sve ide svojim tijekom
5)usa. Nikada blaža tranzicija. U 2016 je bilo gusto u 2020 je skoro izbio građanski rat. Sada jbt svi jedva čekaju Trumpa i obični ljudi i manije pa i većina elite, sve ide glatko
6)rumunjska, iskreno pro Ruskom kandidatu su napravili medvjeđu uslugu, lik će osvojiti puno više glasova nego prije.
7) tamo su ti državni vojni udari normalna stvar i svaki ali svaki kandidat je pro usa. Južna Koreja mrzi komuniste, Ruske, kineske, Korejske komuniste sve jedno.
1. Jel tako trebao Trump u Americi nakon očigledne krađe izbora koji su trajali 7 dana? Najveći otpori opozicije u zemlji su protiv ublažene verzije američkog zakona. 
2. Rusi plaćali da Moldavci izlaze na izbore, Predmnijevam u Rubljama... Činjenica je da su domaći glasali za svog, a manjina kod kuće i dio dijaspore za Soroševog te da drugom djelu dijaspore nije omogućeno glasanje. Pošteno
3. UK premijer je komunist s članskom iskaznicom. Pušta kriminalce iz zatvora, a kažnjava status na društvenim mrežama i kulacima zatvara farme. To svakako nije obećao. 
4 Djedojeb se očajnički održava. Dovoljno 
5. Građanski rat treba Gruziji, ali ne USu nakon krađe. 
6 dakle, napravili su mu uslugu zato što nije pobjedio jer bi dobio olovo možda. 
7. Us ambasador istjeran iz 2 zemlje u kojima je slično mutio, tjedan dana prije nisu htjeli slati vojnike protiv imaginarnih sjeverokoreanaca u Ukrajini, a niti oružje jer i jedno i drugo treba njima samim protiv pravih sjeverokoreanaca. Mislim, ako su mogli fabricirati sjevernokorejance, mogumogu bilo što. Ne kažem da sutra neće doći i oni, ali službeno već jesu. 

Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 20241069

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/12/2024, 10:02

S obzirom da u svakoj zapadnoj zemlji u detalje znaš za svaku izbornu neregularnost, što je pohvalno, čudno mi je kako nisi gledao X videa na dan izbora u Gruziji koji je to cirkus bio.
To nisu bili izbori, to je bila najočitija krađa i namještaljka. 
Sukladno tome dužnost svakog građanina je rušenje države. 

Što se tiče ostalih pravila u Moldaviji su jasna pravila od uvik. 
Izbori 100% uredni, dapače Rusi sa izravnim kupovanjem glasova su ti koji krše zakone a jedini su kmečali. Jbt pa izgubili su uredno po pravilima iako su pokušali kupiti izbore. 
UK, pa građani su izabrali woke ljevičare isto bi se dogodilo da sutra izaberemo možemo ne znam što je tu čudno. 
Sprovode točno ono što je njihova ideologija. Demokracija savršena. Koreju si isfantazira neke Pro zapadne i pro Ruse. 
Da ti samo kažem. Rusija je van prostora bivšeg SSSR 0 bodova. U J Koreji svi tamo pro Usa i vlast i oporba. To su njihovi unutarnji državni udari, odi na wiki i pročitaj koliko često imaju takve udare. To što si ti stvorio paralelnu stvarnost da je u J Koreji udar radi Rusije i Ukrajine ne znači da opet tvoja paralelna stvarnost je realnost. Nije. Boli njih kurčina za Rusiju i Ukrajinu. Ne vrti se cijeli svijet oko Moskve i Kijeva.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 10:25

AssadNaPodmornici wrote:S obzirom da u svakoj zapadnoj zemlji u detalje znaš za svaku izbornu neregularnost, što je pohvalno, čudno mi je kako nisi gledao X videa na dan izbora u Gruziji koji je to cirkus bio.
To nisu bili izbori, to je bila najočitija krađa i namještaljka. 
Sukladno tome dužnost svakog građanina je rušenje države. 

Što se tiče ostalih pravila u Moldaviji su jasna pravila od uvik. 
Izbori 100% uredni, dapače Rusi sa izravnim kupovanjem glasova su ti koji krše zakone a jedini su kmečali. Jbt pa izgubili su uredno po pravilima iako su pokušali kupiti izbore. 
UK, pa građani su izabrali woke ljevičare isto bi se dogodilo da sutra izaberemo možemo ne znam što je tu čudno. 
Sprovode točno ono što je njihova ideologija. Demokracija savršena. Koreju si isfantazira neke Pro zapadne i pro Ruse. 
Da ti samo kažem. Rusija je van prostora bivšeg SSSR 0 bodova. U J Koreji svi tamo pro Usa i vlast i oporba. To su njihovi unutarnji državni udari, odi na wiki i pročitaj koliko često imaju takve udare. To što si ti stvorio paralelnu stvarnost da je u J Koreji udar radi Rusije i Ukrajine ne znači da opet tvoja paralelna stvarnost je realnost. Nije. Boli njih kurčina za Rusiju i Ukrajinu. Ne vrti se cijeli svijet oko Moskve i Kijeva.
Boli me Qurac za jednu Moldaviju i Gruziju. 
Činjenica je da je pobjedu u Moldaviji odnila dijaspora, a dozvolili su dijaspori glasanje na Zapadu, a na istoku ograničilo i to je veliš sve OK. 
U Gruziji su problemi počeli kada su prepisali američki zakon i još ga ublažile kojim bi vidili tko odakle dobija novac. A i Gruzijcina se nešto ne ide ratovati. Kabalistička opozicija je izgubila, a 30% prosvjednike uhićenih na prosvjedima su bili stranci. Baš autentično. 
U Koreji je lik nakon državnog udara ostao na vlasti. 
U Rumunjskoj Soroš sletio na aerodrom i pola sata poslije ukinuli demokraciju. 

Sve ove nabrojene krize osim možda UK i Fr imaju zajednički nazivnik. 

Ali ok pratimo dalje, bit će toga još.

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/12/2024, 13:45

u gruziji su problemi jer imaju nelegalnu diktatorsku vlast. 
većina stanovništva je protiv diktature, jer nisu im uopće dali glas. 
ukradeni su izbori, znam da je teško izać iz komfrot zone, odi na X i gledaj malo kakvi su tamo izbori bili.

opet u moldaviji jasna su pravila. pa evo i kod nas ti dijaspora ima pravo glasa na predsjedničkim izborima. jednostavno takvo je pravilo u moldaviji. 
u po pravilima su dobili izbore, unatoč tome što je ruska filijala doslovno desetke milijuna $ podijelila stotinama tisuća ljudi da slikaju svoj glas i pokažu sliku na mobitelu , i sada kmeče da eto "ovi vanka koje nisu mogli potplatiti su odlučili izbore" - nemoj me jebati. 
jbt rusi su htjeli ukrasti izbore i onda kmeče jer nije uspjelo, da "nisu fer pravila". 

nešto si pričao da je moldavcima u rusiji onemogućeno. 
nije to istina. izvadi statistiku koliko je moldavaca u rusiji izšalo a koliko u italiji i rumunjskoj. a i tamo su im davali pare .

a čak da su i svi izašli, opet razlika je bila prevelika. 

južna koreja rekao sam, tamo boli kurac bilo koga za rusiju, oni imaju svako malo vojne udare, rusija je njima neka daleka nepoznata vukojebina i boli ih kita za nju.

od svega što si nabroja, jedino gdje neregularne izbore si imao u gruziji a to zaobilaziš kao vrag tamjan iako sam možeš vidjeti na X milijun videa kakav je tamo bio cirkus. 

meni osobno , a nisam istraživa je ovo u rumunjskoj sumnjivo. 
ukratko rumunjsko tužiteljstvo je poništilo izbore jer za lika je na tik toku odrađena kampanja(plaćena od rusa ofc) u iznosu od par desetaka milijuna $ a lik je prijavio 0 troškova. 

međutim istina kada tik-tok u zapadnoj europi provodi isto tako pro ljevičarsku (anti trump recimo) kampanju onda se nitko ne uzbuđuje, tako da je ovo po meni "široko tumačenje" zakona. 

nije lika zabranilo nego ponišilo izbore, i onda još gore liku je zbog toga čak i skočila popularnost , 

u Rusiji bi kliznuo kroz prozor isti taj kandidat(to ti ne smeta).

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 13:57

‼🇬🇪🇷🇺 Bivši ruski nogometni prvak izabran za predsjednika Gruzije;  Protivi se “zapadnim marionetama”, “ukrajinizaciji Gruzije” i “ratu s Rusijom”

•Gruzijsko središnje izborno povjerenstvo proglasilo je pobjedu Mikheila Kavelashvilija, kandidata vladajuće stranke Gruzijski san, na predsjedničkim izborima.

•Kavelashvili je dobio 224 glasa od 300 elektora.  Izborni kolegij od 300 članova jednako je sastavljen od parlamentarnih zastupnika i regionalnih zastupnika.

• Sadašnja predsjednica, Salome Zourabichvili, odbila je priznati izborne rezultate, izjavivši da će sebe nastaviti vidjeti kao “predsjednicu Gruzije” i da neće odustati od svog položaja.

•Kavelashvili, bivši nogometaš, osvojio je rusko nogometno prvenstvo 1995. sa Spartak-Alanijom.

•U 2016. postao je zamjenik Gruzijskog sna, ali je napustio stranku 2022. kako bi osnovao organizaciju People's Power.

•Ova je organizacija bila odgovorna za pokretanje kontroverznog zakona o stranim agentima 2023. godine, koji je zategao odnose između Gruzije i Zapada i potaknuo nagađanja o prelasku Gruzije na bliže veze s Rusijom.

•Na parlamentarnim izborima u listopadu 2024. Kavelašvili se natjecao na listi Gruzijskog sna i osvojio zastupnički mandat.

•Oštar je kritičar oporbe, optužujući njezine prosvjede da su "zapadno inspirirani" pokušaji "ukrajinizacije Gruzije" i uvlačenja zemlje u sukob s Rusijom.

Požurite konji bijeli evo sviće dan
Treći državni udar ovaj tjedan.  - Page 2 20241238

Last edited by Hoholo Mudovski on 14/12/2024, 14:04; edited 1 time in total

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 13:59

Rumunji sumnjivo. 
Pola sata nakon što je Sorošev avion sletio ukinulo izbore. 

Neću sada citirati uvaženog kolegu iz Švedistana jer je već previše apsurda

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/12/2024, 14:23

nije on dobio nikakve izbore u gruziji jer tamo nije bilo izbora. 
nije bilo promatrača, mlatili su promatrače iz opozicije, trpali šakama glasove u izborne kutije, nije bilo nadzora kod brojanja glasova jer je drugoj strani bilo onemogućeno. 
tamo kao kod nas izbori na nekim lokacijama 2000tih , gdje nisi ti kao oporba mogao doći na brojanje glasova, pa si gledao kako tvoji kandidati imaju 5.5% , tipa prelaze izborni prag, a odjednom nagli preokret.  iskreno da sam u gruziji ja bih se sada tukao sa policijom na ulici.  dapače neprirodna je reakcija da stojiš pasivno i gledaš što ti ovi izvode. 
fala Bogu toga više nema, barem nigdje u Europi od Lisabona eto do Moldavije pa čak i Ukrajine

to što se tebi ne sviđa pravilo u moldaviji gdje i ovi vanka i unutar moldavije imaju jednako pravo glasa, pa onda rusi koji imaju u moldaviji svoje baze su dijelili desetke milijuna $ lovu da im ljudi mobitelom pokažu glas i onda isti rusi koji su pokušali tako ukrasti izbore kmeče da "nije fer jer jednako vrijede glasovi moldavaca u italiji, njemačkoj, i onih u moldaviji".. tako je pravilo kako je.  

u gruziji su izbora nije bilo sa druge strane bio je cirkus .

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/12/2024, 14:31

ukratko od svega što si nabroja, ništa nije "ukralo" , osim gruzije, rusije, bjelorusije, a njih izbjegavaš kao vrag tamjan :) 

meni osobno je tvoga nabrojanog jedino rumunjska , smatram da su njihovi suci uzeli malo previše slobode, što je najgore dapače imaju dobar argument. na tik toku su rusi odradili desetke milijuna $ plaćene kampanje za svoga igrača a ovaj nije to prijavio. 

međutim kada isti tik tok za soroševe kandidate odradi kampanju, onda se ti suci ne bune.. to je bio problem u američkim izborima 2020, kada su sve društvene mreže radile kampanju za bidena
pa jtrump  zaprijetio da će ih sve potrpati u zatvor 2024, pa su bili mirni kao bubice, pa si jedino imao X koji je radio kampanju za Trumpa. 

slušam malo ljevičarske podcaste kako kmeče, kako je X gurao za Trumpa kampanju, shadowbana demokratske ideje a poticao republikance.. sa te strane se su to polu regularnosti na zapadu, ali ovo sa rusijom, gruzijom bjelorusijom je cirkus, 

tamo nema izbora.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 14/12/2024, 18:15

Klasična priča. Orban najbolje objasnio

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Zloguki prorok 16/12/2024, 08:11

Izlaze iz svakog šahta

Zloguki prorok
Zloguki prorok

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics