Treći državni udar ovaj tjedan.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Treći državni udar ovaj tjedan.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/romanian-court-annuls-vote-declares-presidential-election-do-over-after-far-right-pro
Putin pozorno prati rumunjske izbore i komentira ih uz ogorčen smijeh.
Putin:
“Vlastima se nije svidio jedan kandidat pa su odlučili ponovno prebrojati glasove. To se događa u Rumunjskoj.”
Putin:
“Vlastima se nije svidio jedan kandidat pa su odlučili ponovno prebrojati glasove. To se događa u Rumunjskoj.”
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Poštenije je bilo u J KorejiRayMabus wrote:Putin pozorno prati rumunjske izbore i komentira ih uz ogorčen smijeh.
[size=41]Putin:
“Vlastima se nije svidio jedan kandidat pa su odlučili ponovno prebrojati glasove. To se događa u Rumunjskoj.”[/size]
[size=41]
[/size]
Putinu otvaraju još jednu frontu. Samo neka potpiše sporazum što će mu Trump ponuditi, i patnji Rusije će biti kraj.. U suprotnom čeka je bolna i spora smrt
AssadNaPodmornici wrote:Putinu otvaraju još jednu frontu. Samo neka potpiše sporazum što će mu Trump ponuditi, i patnji Rusije će biti kraj.. U suprotnom čeka je bolna i spora smrt
Bolna i spora smrt demokracije.
2023-08-31
Ova priča postaje sve bolja. Kabala nema kandidata od šesta sposobnog dobiti izbore.
Slava Geroem. Rat je mir, a sloboda ropstvo.
Očito svi necjepljeni građani nisu izišli na izbore jer razlika bi trebala biti veća
2023-08-31
Samo neka Rumunji dijele ljute statuse po fejsbooku i sve biti uredu.
Sasvim sigurno otkazalo, zabranilo i isključilo je bolje nego zaključalo, zatvorilo kada je demokracija u EU pitanju, ali nije daleko od toga...
Slava Geroem
Slava Geroem
samo ljuti statusi na fejsu i forumu i Xu i sve bude super. vlast vas bude slušala.
ljuti statusi i plenki/DP neće uvesti milijun afro-azijata i porez na nekretnine.
ljuti statusi i rumunjska država bude priznala izbore.
ljuti statusi i Putin bude prestao slati Ruse u smrt.
kako da ne.
nema vam ljutih statusa ništa. dapače još vas i hapse radi toga u Rusiji/Britaniji.
ljuti statusi i plenki/DP neće uvesti milijun afro-azijata i porez na nekretnine.
ljuti statusi i rumunjska država bude priznala izbore.
ljuti statusi i Putin bude prestao slati Ruse u smrt.
kako da ne.
nema vam ljutih statusa ništa. dapače još vas i hapse radi toga u Rusiji/Britaniji.
Dobre su ove trzavice oko Rumunjske ciganije a kladim se da dobar dio ovih sta raspravljaju pojma nemaju kako je u Rumunjskoj, predsjednicki sustav sa vecim ovlastima predsjednika ili pak vecim ovlastima parlamenta-premijera. recimo prouciti to za pocetak.
Naime vidimo masu nerealnih obecanja, predsjednickih kandidata u DNRH i kada bi netko sa strane pogledao bi rekao da je predsjednik jako vazan a u biti nije. Mislim bobuljicavi je izvukao maksimum-maksimuma i malo vise i opet je kurac u mrzloj vodi. Tu je samo da ne zivi na minimalcu koliko je zaradivao u vlastitoj firmi. Dakle poceti od pocetka..
Naime vidimo masu nerealnih obecanja, predsjednickih kandidata u DNRH i kada bi netko sa strane pogledao bi rekao da je predsjednik jako vazan a u biti nije. Mislim bobuljicavi je izvukao maksimum-maksimuma i malo vise i opet je kurac u mrzloj vodi. Tu je samo da ne zivi na minimalcu koliko je zaradivao u vlastitoj firmi. Dakle poceti od pocetka..
2014-04-14
Rumunjska nije spremna za demokraciju i za vladavinu prava najbolje je suspendirati i da Soroš postavi privremenu upravu.
Ne znam jel mi veselija ova vijest ili pozdravljanje od Kaje Kalas woke Alkaidinog preuzimanja Vlasti u Siriji
Ne znam jel mi veselija ova vijest ili pozdravljanje od Kaje Kalas woke Alkaidinog preuzimanja Vlasti u Siriji
2023-08-31
ljuti statusi po fesjbooku, i ljuti komentari na Xu i forumima i vlast se bude predomislila.. i u Rumunjskoj, i Rusiji, i Britaniji i Hrvatskoj.. kako da ne. neka vas guze još i jače ..
i onda kmečite na Ukrajince i ove islamiste , ovi imaju muda napraviti pobunu, izaći na ulicu i mlatiti se sa vlasti i osvojiti državu.. a vi sa ljutim statusima kme kme ,
i onda kmečite na Ukrajince i ove islamiste , ovi imaju muda napraviti pobunu, izaći na ulicu i mlatiti se sa vlasti i osvojiti državu.. a vi sa ljutim statusima kme kme ,
Staljinizam je dobar kome ga je Bog dao.AssadNaPodmornici wrote:ljuti statusi po fesjbooku, i ljuti komentari na Xu i forumima i vlast se bude predomislila.. i u Rumunjskoj, i Rusiji, i Britaniji i Hrvatskoj.. kako da ne. neka vas guze još i jače ..
U prošlom izvanrednom stanju ljudi su se odricali slobode zbog sigurnosti baka imdjediva
, a danas se odriču vlastite slobode zbog slobode u Ukrajini.
Pratimo dalje.
Dok je ovaca biti će i vune
pa odriču se jer su pičkice.
i ja bih i da sam na vlasti guzio. i ruse i rumunje. mlati gubu pasivnu .slava azovu i kanibalima ovi imaju muda osvojiti državu i pobuniti se
i ja bih i da sam na vlasti guzio. i ruse i rumunje. mlati gubu pasivnu .slava azovu i kanibalima ovi imaju muda osvojiti državu i pobuniti se
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Državni udar u Nigeru
» Stiže državni udar u Venezueli
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
» Stiže državni udar u Venezueli
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» SAD: krenio državni udar protiv Trumpa!?!
» Udar na državni proračun od 3,5 milijardi kuna
Page 1 of 3