'Voli Isusa i vjernik je ali oni(wokisti) ga žele kazniti zbog toga
Page 1 of 1
'Voli Isusa i vjernik je ali oni(wokisti) ga žele kazniti zbog toga
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/premiership/kapetan-crystal-palacea-voli-isusa-i-nije-ga-briga-za-kazne-na-upozorenja-saveza-se-oglusio-15529230?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR01yNex6UyH8A4RnzBtb_RMFHjU4Eht9DoHgYoZ8caCSrsBViRgTj2vH7Q_aem_drQy6BqWDoTSnd6c4-tAEg
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: 'Voli Isusa i vjernik je ali oni(wokisti) ga žele kazniti zbog toga
Vuče u oboru crkvenih dvora tvog djetinjstva viđoh danas čađave da bauštele...
Pitam čovika koje tu bio u blizini jel ja ovo dobro vidim, a on meni da ih ima oho ho...
A ja njemu, di su ona vrimena kada su organizirali križarski ratove
Pitam čovika koje tu bio u blizini jel ja ovo dobro vidim, a on meni da ih ima oho ho...
A ja njemu, di su ona vrimena kada su organizirali križarski ratove
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» kazniti , kazniti i novcano , u konacnici deportirati i snimiti dokumentarac o deportaciji koji prikazivati po skolama
» Djapic ogorcen na Srbe iz Bobote zbog masovne grobnice:'Znali ste da je skrivena jos ispod smetlista a sutjeli ste.Bog ce vas kazniti'
» Je*aću mu majku zbog toga posle emisije
Page 1 of 1