Bitcoin probio 100k.
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bitcoin probio 100k.
Korekcija se nastavlja, eth je izgubio 20%, bitcoin nešto manje od 15%. Sve je u crvenom, nadam se da ste uzimali profite gdje ih je bilo.
Piglet- Posts : 1610
2016-02-24
Ja sam bio gorljivi HODL-er prije, ali naučio sam lekciju. Nema goreg osjećaja nego kad nemaš likvidnosti u razdoblju velikog straha i niskih cijena.
Sad većinom uzimam profite, eth sam prodao na 3900, sad samo prodajem staking rewardse i pomalo day tradinga. Kolebanje je tržišta, teško je procijeniti na koju stranu će ići. Prošle godine je bilo slično pa sam masovno popušio jer sam bio optimist.
Sad većinom uzimam profite, eth sam prodao na 3900, sad samo prodajem staking rewardse i pomalo day tradinga. Kolebanje je tržišta, teško je procijeniti na koju stranu će ići. Prošle godine je bilo slično pa sam masovno popušio jer sam bio optimist.
2016-02-24
Inače, one priče kako će Rusija prihvatiti kriptovalute se pokazala neistinom, danas je ruska CB najavila da će zabraniti kripto za domaća plaćanja i omogućiti ih samo firmama za izbjegavanja sankcija i međunarodne transfere.
Razlog je jednostavan - dogodio bi im se isti scenarij kao u Turskoj gdje su ljudi masovno prodavali liru i ulagali u kriptovalute jer je domaća valuta rapidno gubila na vrijednosti, slično kad rublja zadnjih par mjeseci.
Razlog je jednostavan - dogodio bi im se isti scenarij kao u Turskoj gdje su ljudi masovno prodavali liru i ulagali u kriptovalute jer je domaća valuta rapidno gubila na vrijednosti, slično kad rublja zadnjih par mjeseci.
2016-02-24
AssadNaPodmornici likes this post
Fear and greed index nakon dva mjeseca opet u neutralnoj zoni.
![Bitcoin probio 100k. - Page 5 Cmc](https://i.postimg.cc/76n9rjpf/cmc.png)
Oprezno koračamo...
![Bitcoin probio 100k. - Page 5 Cmc](https://i.postimg.cc/76n9rjpf/cmc.png)
Oprezno koračamo...
2016-02-24
Dakle Ruska kabala ne dopušta Rusima da čuvaju svoju imovinu kako žele nego ih prisiljava da svoju imovinu drže u bezvrijednoj rublji a onda Ruska kabala istu imovinu obezvrijeđuje inflacijom da bi financirala najgluplji mogući rat i još ih slala u smrt.Piglet wrote:Inače, one priče kako će Rusija prihvatiti kriptovalute se pokazala neistinom, danas je ruska CB najavila da će zabraniti kripto za domaća plaćanja i omogućiti ih samo firmama za izbjegavanja sankcija i međunarodne transfere.
Eto bitno da je na zapadu sve bolesno
Piglet likes this post
Da, ovo je konkretni citat od prije dva dana i kontekst tih izjava:
On the cryptocurrency front, the Central Bank reiterated its firm stance against Bitcoin and other digital currencies for domestic use. While a recent proposal suggested creating a Bitcoin reserve, and President Putin voiced support for cryptocurrencies, the Central Bank remains focused on using these assets solely for foreign trade. Citing regulatory and risk concerns, it has shown little interest in adopting crypto for broader applications.
NABIULLINA ON CRYPTOCURRENCY:
"We continue to believe that cryptocurrencies should not be used as a means of domestic payment. We do agree, support and promote projects related to the use of cryptocurrency for external payments, but for domestic payments - no."
On the cryptocurrency front, the Central Bank reiterated its firm stance against Bitcoin and other digital currencies for domestic use. While a recent proposal suggested creating a Bitcoin reserve, and President Putin voiced support for cryptocurrencies, the Central Bank remains focused on using these assets solely for foreign trade. Citing regulatory and risk concerns, it has shown little interest in adopting crypto for broader applications.
2016-02-24
Od početka iduće godine MiCA stupa na snagu u cijeloj EU.
ESMA je izdala smjernice i naputke nacionalnim vladama kako provesti regulativu kriptovaluta.
Što će biti u praksi, Boga pitaj. USDT nema odobrenje za trgovanje, neki su ga maknuli za europske kupce, drugi ne. Revolut je počeo pratiti sve transakcije preko 1000€ u svojim novim Uvjetima poslovanja od prije par dana.
Pratimo dalje, u međuvremenu koristite svoje self-custody wallete.
ESMA je izdala smjernice i naputke nacionalnim vladama kako provesti regulativu kriptovaluta.
Što će biti u praksi, Boga pitaj. USDT nema odobrenje za trgovanje, neki su ga maknuli za europske kupce, drugi ne. Revolut je počeo pratiti sve transakcije preko 1000€ u svojim novim Uvjetima poslovanja od prije par dana.
Pratimo dalje, u međuvremenu koristite svoje self-custody wallete.
2016-02-24
ako Trump nista ne uspije
bice kako "staljin" kaze - CBDC
i nista vise
bice kako "staljin" kaze - CBDC
i nista vise
MiCAr sutra stupa na snagu, vadi pare dok možeš.
Crypto.com burza najavila da će tražiti mnoštvo informacija od EU korisnika za svaku dolaznu i odlaznu transakciju. Iznad 1000€ opet stroža regulativa. Kraken izgleda isto traži, coinbase već dugo. Binance i ostali će slijediti. Prokleta EU birokracija.
Crypto.com burza najavila da će tražiti mnoštvo informacija od EU korisnika za svaku dolaznu i odlaznu transakciju. Iznad 1000€ opet stroža regulativa. Kraken izgleda isto traži, coinbase već dugo. Binance i ostali će slijediti. Prokleta EU birokracija.
When I transfer crypto-assets
You will be required to provide supplementary information when you send crypto-assets from Crypto.com to an external wallet (i.e., a non-custodial wallet or a cryptocurrency exchange), including:
- Name and country of the beneficiary party
- Wallet type (custodial or non-custodial)
- Name of the beneficiary crypto-asset service provider (if applicable)
Per the Travel Rule requirements, after the withdrawal is made, we will pass your name and the beneficiary’s name to the beneficiary crypto-asset service provider.
If the withdrawal amount is over 1,000 EUR and the beneficiary party is a non-custodial wallet, you may be required to provide additional information.
2016-02-24
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
![-](https://2img.net/i/empty.gif)
» Bitcoin probio psihološku granicu, velika prilika za povoljnu investiciju
» Američki dug probio psihološku granicu od 20.000 milijardi
» Godinu dana agonije, 30 utakmica bez pobede: Šalke je "probio dno"
» kada sam, kao 19-godišnjak, prvi put – i to s lakoćom, kakvom prođe nož kroz sir – probio željeznu zavjesu
» Bitcoin ponovo u rekordnom rastu
» Američki dug probio psihološku granicu od 20.000 milijardi
» Godinu dana agonije, 30 utakmica bez pobede: Šalke je "probio dno"
» kada sam, kao 19-godišnjak, prvi put – i to s lakoćom, kakvom prođe nož kroz sir – probio željeznu zavjesu
» Bitcoin ponovo u rekordnom rastu
Page 5 of 5