Woke ljevičarska 'diverzija' na boru na Trgu B. Jelačića:'HV i HVO priznajte ratne zločine'
Page 1 of 1
Woke ljevičarska 'diverzija' na boru na Trgu B. Jelačića:'HV i HVO priznajte ratne zločine'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/obrusili-se-na-hrvatske-ratne-zlocince-doznali-smo-tko-je-na-glavni-bor-na-trgu-bana-jelacica-postavio-kontroverzne-kuglice-15528751?cx_linkref=jl_home_g2_g3&fbclid=IwY2xjawG65vFleHRuA2FlbQIxMQABHWUkeT5V_ybSSN2MCuMiQaeUqwfSZxP2mk-EgJdXdg4l7vmIx6JymP_22Q_aem_IfGODUBe5lIQASnhvhQjgw
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Woke ljevičarska 'diverzija' na boru na Trgu B. Jelačića:'HV i HVO priznajte ratne zločine'
Kad sam pisao da su poslije hos-a HV i HVO na redu guba je govorila 'ništa ništa nama je cilj samo hos'.. hebo me irud ako palija nece raditi..
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Woke ljevičarska 'diverzija' na boru na Trgu B. Jelačića:'HV i HVO priznajte ratne zločine'
Jesu to oni iz Centra mirovnih studija?
Ne bi ti dekadenti meni više slobodno šetali prijestolnicom Rvacke i Rvackom uopće da sam ja na čelu službe državne sigurnosti..
Ovako kad vide da Fuko&Co vode kolo "suverenista" misle si - a što se ne bi sprdavali s njima.
Jebat ga, lako im je budale zajebavat.
Ne bi ti dekadenti meni više slobodno šetali prijestolnicom Rvacke i Rvackom uopće da sam ja na čelu službe državne sigurnosti..
Ovako kad vide da Fuko&Co vode kolo "suverenista" misle si - a što se ne bi sprdavali s njima.
Jebat ga, lako im je budale zajebavat.
Kome se da i tko ima vremena.
2014-04-14
Similar topics
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Uhapsen OVK osumnjiceni za ratne zlocine
» Protuprosvjed protiv molitelja na Trgu Bana Jelacica
» Keleminec spreman da ga objese na Trgu Bana Jelacica...
» ZAVNOH na Trgu Bana Jelačića! Antifašistička liga....
» Uhapsen OVK osumnjiceni za ratne zlocine
Page 1 of 1