Peovićka u napad na lažnu ljevičarku Kekin:'Ima bolesno skupu kuhinju i plača djeci privatnu školu godišnje od 15 000 eura'
Page 1 of 1
Peovićka u napad na lažnu ljevičarku Kekin:'Ima bolesno skupu kuhinju i plača djeci privatnu školu godišnje od 15 000 eura'
https://teleskop.hr/hrvatska/katarina-peovic-razotkriva-laznu-ljevicarku-ivanu-kekin-ima-bolesno-skupu-kuhinju-i-salje-djecu-u-privatnu-skolu-koja-stoji-15-000-eura-godisnje/
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Peovićka u napad na lažnu ljevičarku Kekin:'Ima bolesno skupu kuhinju i plača djeci privatnu školu godišnje od 15 000 eura'
Nisam ljubitelj Kekinici kao ni ove ali mi vec ide na kurac kad neki kompleksaši napadaju nekog zasto ima.. ima zasto ne bi imao ili imala neovisno o ideologiji i politici.. što je tito spavao u štali možda?.. ako imaju nek uzimaju boli mene kurac vozi li neko Mercedesa ili golfa trojku..
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Zloguki prorok likes this post
Re: Peovićka u napad na lažnu ljevičarku Kekin:'Ima bolesno skupu kuhinju i plača djeci privatnu školu godišnje od 15 000 eura'
Danas se na Zapadu rađa neko uređenje, ne znam kako bi ga nazvao osim komunističko gdje biti kulak nije lijepo i svoje bogatstvo treba dijeliti s propalim studentima filozofskog da imaju za duvan i kafu.
Nije lijepo imati ni gotovinu, jer država nema 100% uvid kao preko kartice.
S kekinom ne dijelim politički stav i ne smeta mi njena kužina.
Nadam se im neće smetati ni moje keramičke posude za cvijeće, ova zadnja 500eura.
Svak se na svoj način bori protiv komunizma
Nadam se im neće smetati ni moje keramičke posude za cvijeće, ova zadnja 500eura.
Svak se na svoj način bori protiv komunizma
Inače čini mi se da je ovo pick and roll ove dvije s ciljem da kekina zagrabi malo glasova u desno...
Ali štaš, glupo žensko, uvatile se kužine pored dobre stare pisme Jure i Bobana
Ali štaš, glupo žensko, uvatile se kužine pored dobre stare pisme Jure i Bobana
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Napad na školu u Rusiji
» 3 milijarde eura godisnje sa Egiptom
» Crvena Zvezda: Treba nam 400 miliona eura godisnje
» Prosječna bruto plaća u Sloveniji 1742, u Češkoj 1332 eura, u Poljskoj 1212, u Slovačkoj 1132, u Rumunjskoj 1071, u Hrvatskoj 1187 eura
» Napad na školu u Rusiji
» 3 milijarde eura godisnje sa Egiptom
» Crvena Zvezda: Treba nam 400 miliona eura godisnje
Page 1 of 1