(NE) MOŽEMO 'migranre' nazvao 'ljudima u pokretu' i praktično pozvao na ilegalno rušenje granice. Bulj ekspresno odgovorio Kekinici i kompaniji:'Neće vam to proći'
Page 1 of 1
(NE) MOŽEMO 'migranre' nazvao 'ljudima u pokretu' i praktično pozvao na ilegalno rušenje granice. Bulj ekspresno odgovorio Kekinici i kompaniji:'Neće vam to proći'
https://narod.hr/hrvatska/mozemo-ilegalne-migrante-nazvao-ljudima-u-pokretu-evo-sto-im-je-bulj-porucio
vuksadinare- Posts : 100488
2015-09-08
Re: (NE) MOŽEMO 'migranre' nazvao 'ljudima u pokretu' i praktično pozvao na ilegalno rušenje granice. Bulj ekspresno odgovorio Kekinici i kompaniji:'Neće vam to proći'
Ovi domaći wokisti i ljevicari su opasno bolesni u glavi i rade čin izdaje..
2015-09-08
Re: (NE) MOŽEMO 'migranre' nazvao 'ljudima u pokretu' i praktično pozvao na ilegalno rušenje granice. Bulj ekspresno odgovorio Kekinici i kompaniji:'Neće vam to proći'
Nakon pobjede trumpa došlo je do extremne radikalizacije wokista i ljevice pa i ovih domaćih koji se čak ne libe pozivati na nasilje i na kršenje i ustava i zakona.. otvoreno staju u obranu islamista i laznih migranata a gnušanjem govore o kršćanskim vrijednostima i kulturi.. trumpovima ljudima vec prijete bombama.. tanka je linija od pozivanja nasilja do građanskog rata koji bi ako do tog dođe bio veoma poguban za tu wokisticko lijevu kamarilu ali njihova je ionako krilatica 'ako mi nismo gospodari i nije po našem neka svijeta nema'
2015-09-08
Similar topics
» Jokić ekspresno odgovorio Milanoviću:'Ne prisvajajte reformu školstva'
» Pusic i Terselic napali Milanovica zbog Blaskica.Misetic im ekspresno odgovorio:'Licemjeri'
» Bulj upravo u dnevniku Nove TV Plenkovica nazvao : Anemijom pobjeguljom
» Bulj kritizirao platformu 'Mozemo'
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Pusic i Terselic napali Milanovica zbog Blaskica.Misetic im ekspresno odgovorio:'Licemjeri'
» Bulj upravo u dnevniku Nove TV Plenkovica nazvao : Anemijom pobjeguljom
» Bulj kritizirao platformu 'Mozemo'
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
Page 1 of 1