Šef njemačkih špijuna: NATO bi mogao aktivirati članak 5 zbog ruskih sabotaža u Europi!
Page 1 of 1
Šef njemačkih špijuna: NATO bi mogao aktivirati članak 5 zbog ruskih sabotaža u Europi!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sef-njemackih-spijuna-nato-bi-mogao-aktivirati-clanak-5-zbog-ruskih-sabotaza-u-europi-15527026
Re: Šef njemačkih špijuna: NATO bi mogao aktivirati članak 5 zbog ruskih sabotaža u Europi!
Kuhanje žabe...
Ako kepeca ne znaju kontrolirati ruski generali, onda će to učiniti NATO-vi.
Re: Šef njemačkih špijuna: NATO bi mogao aktivirati članak 5 zbog ruskih sabotaža u Europi!
Predmnijevam da misliš na našmrkanog kepec, a ne kepec judaša i 3d šahista.Eroo wrote:Ako kepeca ne znaju kontrolirati ruski generali, onda će to učiniti NATO-vi.
Ja sam se osigurao za ove u švabiji ne znam.. tko je jednom osjetio rat na sve sljedece puše i na hladno
vuksadinare- Posts : 100450
2015-09-08
Ma sve OK, sve je točno izračunato, nema straha.vuksadinare wrote:Ja sam se osigurao za ove u švabiji ne znam.. tko je jednom osjetio rat na sve sljedece puše i na hladno
sad se samo čeka da Rusija propadne.
Nadam se da nisu isti računali armaturu u onoj zgradi u Srbiji nedavno.
Loše predpostavljaš, kao i obično. Čekaju Rusi, a bogami i rusofili, da im sveti TrumpHoholo Mudovski wrote:Predmnijevam da misliš na našmrkanog kepec, a ne kepec judaša i 3d šahista.Eroo wrote:Ako kepeca ne znaju kontrolirati ruski generali, onda će to učiniti NATO-vi.
pomogne riješiti sranje koje su proizveli.
-Pomaže Tramp, junaci!
-Tramp ti pomogo!
OJXAAA...
Hoholo Mudovski wrote:Ma sve OK, sve je točno izračunato, nema straha.vuksadinare wrote:Ja sam se osigurao za ove u švabiji ne znam.. tko je jednom osjetio rat na sve sljedece puše i na hladno
sad se samo čeka da Rusija propadne.
Nadam se da nisu isti računali armaturu u onoj zgradi u Srbiji nedavno.
Neće ruski generali (pukovnici!) dozvoliti da Rusija propadne.
Matematika je posve jasna, a ona nije bliska sovjetskim generalima.
Pukovnicima je. Ak si uopće razmel šta san želija reć.
Similar topics
» Uhićenja ruskih šijuna po Europi se redaju kao po tekućem traku
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Ako se Erdogan odlučio osvetiti Europi, u Hrvatskoj bi mogao nastati ogroman kaos
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 1 of 1