Srbijanski uđbenici o 20 stoljeću:'Draža je bio najveći gerila Europe, ustaše u Jasenovcu pobile skoro milijunče ne jači srpske a Krajina je pala jer su ameri izveli desant na Knin'
Page 1 of 1
Srbijanski uđbenici o 20 stoljeću:'Draža je bio najveći gerila Europe, ustaše u Jasenovcu pobile skoro milijunče ne jači srpske a Krajina je pala jer su ameri izveli desant na Knin'
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/srbijanski-udzbenici-o-20--stoljecu--draza-je-bio-najveci-gerilac-europe--ustase-su-pobili-700-000-srba-u-jasenovcu--a-krajina-je-pala-zbog-strane-pomoci-hv-u/221180
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Re: Srbijanski uđbenici o 20 stoljeću:'Draža je bio najveći gerila Europe, ustaše u Jasenovcu pobile skoro milijunče ne jači srpske a Krajina je pala jer su ameri izveli desant na Knin'
Ovdje čak nije riječ o mašti nego ne znaš kako bi to opisao.. laži laži laži me ti to radiš najbolje
vuksadinare- Posts : 100655
2015-09-08
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» USTAŠE MI POBILE RODITELJE, BRAĆU I SESTRU, KRIO SAM SE U KOLIBI! Odveli su me sa 7 godina U LOGOR
» Ustaše ušle u Knin
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Domovinski pokret : Ustaše nisu a četnici jesu dobrodošli u Knin
» USTAŠE MI POBILE RODITELJE, BRAĆU I SESTRU, KRIO SAM SE U KOLIBI! Odveli su me sa 7 godina U LOGOR
» Ustaše ušle u Knin
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Domovinski pokret : Ustaše nisu a četnici jesu dobrodošli u Knin
Page 1 of 1