ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 Empty Re: CIA pokrenula napad na Assada u Siriji

Post by AssadNaPodmornici 7/12/2024, 13:54

dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...

Sto se cudis, s ruskim navijacima inace nema rasprave, glava u pijesku i ko da zidu govoris.

A tek ovih dana, potpuno su u outu,  nesto im nista nije jasno:)

Bas su simpaticni s pokusajima da objasne ovo sto se dogadja"nepobjedivom inteligentnom ruskom medjedu" :)

Ma mora da je neki dogovor, di bi oni ovako slabo, traljavo, kukavicki:)

Kad sam prije par godina rekao nije ovdje nista gotovo i asad je zavrsio pricu, doci ce mu glave, nema sanse da opstane ovako.

To je navijacima zvucalo smijesno.

Sad im je pak , ...nejasno.

Ceka se kakav njihov autoritet ( loso, kizo ili kakav debilni srbljo)koji ce skrenuti vodu na neku stranu i opaliti ne znam kakva bolesna objasnjenja

koja ce se navijacima svidjeti i koja ce ponavljati do smrti.

Nego i takva blebetala su zamukla, bleje i ne znaju sto bi, i valjda navijacki ocekuju kakvo cudo, kakav obrat.

Strava od zaludjenosti, zaglupljenosti i ne znam kako bih to vise nazvao...djetinjasto , krajnje djetinjasto.
Gle i ja sam navijač i hajduka i Ukrajine ali treba biti realan. 
Ne zivit u oblacima i alternativnoj stvarnosti. 
Crveni i dalje misli da Putin ima neki lukavi plan. Lik je zadnjih 10 godina srozao Rusiju na najniže razine u vjerojatno zadnjih 150 godina. Od jedne respektabilne svjetske sile koja ima utjecaj od Amerike do Azije pretvorio je u da su im jedini saveznici Sirija i Sjeverna Koreja sa time da ga je njego brat Erdogan opet naguzio po 4put i eliminirao mu jednog od rijetkih saveznika a Putin ga ne može zaštiti. Usput ne treba zaboraviti da iako svi optužuju Ameriku za revoluciju u Ukrajini, realni krivac je Putin jer je na silu pokušavao preko Janukoviča pretvoriti Ukrajinu u Bjelorusiju, nije opće uzimao u obzir druge elemente stvarnosti

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 Empty Re: CIA pokrenula napad na Assada u Siriji

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:04

Sirijski pobunjenici zauzeli su grad Kafrnan, sjeveroistočno od Homsa, od snaga Assadovog režima.
CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMqQ8CXIAAk9dR?format=jpg&name=large
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 7/12/2024, 14:06

AssadNaPodmornici wrote:
dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...

Sto se cudis, s ruskim navijacima inace nema rasprave, glava u pijesku i ko da zidu govoris.

Bas su simpaticni s pokusajima da objasne ovo sto se dogadja"nepobjedivom inteligentnom ruskom medjedu" :)

Kad sam prije par godina rekao nije ovdje nista gotovo i asad je zavrsio pricu, doci ce mu glave, nema sanse da opstane ovako.

Ceka se kakav njihov autoritet ( loso, kizo ili kakav debilni srbljo)koji ce skrenuti vodu na neku stranu i opaliti ne znam kakva bolesna objasnjenja

Nego i takva blebetala su zamukla, bleje i ne znaju sto bi, i valjda navijacki ocekuju kakvo cudo, kakav obrat.

Strava od zaludjenosti, zaglupljenosti i ne znam kako bih to vise nazvao...djetinjasto , krajnje djetinjasto.
Crveni i dalje misli da Putin ima neki lukavi plan. Lik je zadnjih 10 godina srozao Rusiju na najniže razine u vjerojatno zadnjih 150 godina. Od jedne respektabilne svjetske sile koja ima utjecaj od Amerike do Azije pretvorio je u da su im jedini saveznici Sirija i Sjeverna Koreja sa time da ga je njego brat Erdogan opet naguzio po 4put i eliminirao mu jednog od rijetkih saveznika a Putin ga ne može zaštiti. Usput ne treba zaboraviti da iako svi optužuju Ameriku za revoluciju u Ukrajini, realni krivac je Putin jer je na silu pokušavao preko Janukoviča pretvoriti Ukrajinu u Bjelorusiju, nije opće uzimao u obzir druge elemente stvarnosti

Upravo tako, realnost, logika, toga tako nedostaje danas uopce, a pogotovo na ovakvim i slicnim temama.

I ja rusiju smatram agresorom, ali to je vec politika i tu manje zamjeram ideolosko svrstavanje.

Nek si tupi sto tko hoce, ali ovo vojno, ratno stanje, to navijanje i samouvjeravanje u ne znam koje gluposti.

Pa to se lako i brzo vidi. Treba li kakva analiza asadove vojske danas, e danas ne treba nikome.

Prije pocetka ovog naslusali bi se svega i svacega. Imaju ovo, te ono, te ustrojeni ovako, onako, sposobni za ovo, za ono, a tek ruje:)

To se vidi, ali ne zeli promijeniti miljsnje ni za milimetar ako se silno grijesilo.

No da se vratim na pocetak iako smatram da ukrajina vodi pravedan obrambeni rat nije mi bio problem na neki nacin

razocarati i navijace ukrajine kad su se ponadali oslobadjanju cijele ukrajine.

Rekao sam nece ici, ne mogu to, tek ponesto djelomicno, a veci dio ili cak sve,...nema sanse.

Nije se to svidjelo citati navijacima ukrajine ali ni ne pisem da se nekome svidim:) nego ako nesto znam eto iznio sam svoje vidjenje svega.

To je ta realnost, a uvidjeti sulude potpune pogreske pa se i dalje povoditi za onima koji ih cine, to je nedostatak logike, da ne kazem glupost.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:17

Sirijski pobunjenici zarobili su brojne tenkove Assadovog režima u 121. brigadi u blizini grada Kanaker u zapadnom dijelu Damaska.

Mintel World na platformi X: „Syrian rebels captured numerous tanks from the Assad regime 

Piši najmanje do deset tenkova T-55 za Asada a do deset tenkova T-55 više za Asadovu opoziciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 7/12/2024, 14:20

dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
dijagram wrote:

Upravo tako, realnost, logika, toga tako nedostaje danas uopce, a pogotovo na ovakvim i slicnim temama.

I ja rusiju smatram agresorom, ali to je vec politika i tu manje zamjeram ideolosko svrstavanje.

Nek si tupi sto tko hoce, ali ovo vojno, ratno stanje, to navijanje i samouvjeravanje u ne znam koje gluposti.

Pa to se lako i brzo vidi. Treba li kakva analiza asadove vojske danas, e danas ne treba nikome.

Prije pocetka ovog naslusali bi se svega i svacega. Imaju ovo, te ono, te ustrojeni ovako, onako, sposobni za ovo, za ono, a tek ruje:)

To se vidi, ali ne zeli promijeniti miljsnje ni za milimetar ako se silno grijesilo.

No da se vratim na pocetak iako smatram da ukrajina vodi pravedan obrambeni rat nije mi bio problem na neki nacin

razocarati i navijace ukrajine kad su se ponadali oslobadjanju cijele ukrajine.

Rekao sam nece ici, ne mogu to, tek ponesto djelomicno, a veci dio ili cak sve,...nema sanse.

Nije se to svidjelo citati navijacima ukrajine ali ni ne pisem da se nekome svidim:) nego ako nesto znam eto iznio sam svoje vidjenje svega.

To je ta realnost, a uvidjeti sulude potpune pogreske pa se i dalje povoditi za onima koji ih cine, to je nedostatak logike, da ne kazem glupost.

Da nije bilo rata u Ukrajini,kao i fenomenalnih ratnika Ukrajinaca, nebi ni znali stvarnu vrijednost ruske vojske.
Došao je ponovni rat u Siriji kako bi nekima bila jasnija vlastita  pozicija....ak me razmeš ća san tija reć.

Last edited by Eroo on 7/12/2024, 14:22; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/12/2024, 14:22

Hoholo Mudovski wrote:
crvenkasti wrote:Sto posto su Rusija i Iran sklopili dogovor s vragom.

Inače, njihovo ponašanje u Siriji prkosi objašnjenju.
Ogromno razočarenje...

Kakav god da je sporazum bio, očito je služio njihovim interesima, zbog čega im se činio isplativim.
Omjer uloženog i dobivenog očito više nije povoljan.

Turska je veliki igrač i smatraju je je glavnom u muslimanskom svijetu. Turci od svih sunitskih muslimana najrazvijenili i najpametniji.

Možda je ovo uvjet da Putin pridobije Tursku, a time i sve muslimane u svoju antiameričku koaliciju, tj u BRIKS?

https://www.reuters.com/world/brics-offered-turkey-partner-country-status-turkish-trade-minister-says-2024-11-14/

Turska bi možda mogla držati u budućnosti svjetske kozojebe i glavosječe pod kontrolom. U svakom slučaju bolje od Amerikanaca čiji su muslimani do nedavno bili glavni saveznici.

Asad je mala cijena za tako nešto.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:23

Kanaker , u zapadnom području #Damascus , oslobodio 121. brigadu i zaplijenio više od 25 tenkova i BMB vozila.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 7/12/2024, 14:25

Nemoš ti nekin ljudima objasniti ništa, ako imaju
atraktore (rupice za golf loptice na dnu kotanje) već izgraćene u mozgu. ;)
Da se je sultan mislio dogovarati s Putinom dogovorio bi se prije ovoga u Siriji.
Ponizio je cara kao nitko do sada.

Last edited by Eroo on 7/12/2024, 14:27; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:26

Evo i Sukhoja-22. Nismo to odavno vidjeli u akciji.

Ratni zrakoplov sirijskog režima Su-22 bombardirao je selo Termaala u sjevernom dijelu Homsa u Siriji.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 7/12/2024, 14:27

RayMabus wrote:Sirijski pobunjenici zarobili su brojne tenkove Assadovog režima u 121. brigadi u blizini grada Kanaker u zapadnom dijelu Damaska.

Mintel World na platformi X: „Syrian rebels captured numerous tanks from the Assad regime 

Piši najmanje do deset tenkova T-55 za Asada a do deset tenkova T-55 više za Asadovu opoziciju.

To je na ovom pravcu s juga prema damasku, juzno od grada.

Ostave sve i smugnu, nema znaci volje ni zelje za borbom niti odvlacenjem tehnike prema damasku.

Tamo bi im dali novu crtu obrane pa opet strepnja.

Ne zele ni unistiti da malo primire i odobrovolje glavosjece.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:28

Stigli Iranci sa Su-22. Moraju obraniti Homs pa bombardiraju glavosječe s istima.

Zračno-svemirske snage Islamske revolucionarne garde (IRGC-AF) upravljaju iranskom flotom Su-22. Zrakoplovi imaju vojne identifikacijske brojeve s prefiksom '15-' Iran je dobio 40 Su-20/22 iz Iraka 1991. godine.  Iako nije bio operativan nekoliko godina, Iran je 2013. započeo program reforme. U ožujku 2015. čini se da su neki od IRGC-AF Su-22 prebačeni u sirijske arapske zračne snage kako bi se borili u sirijskom građanskom ratu. Iran trenutno posjeduje 30 operativnih Su-22.

Sirija: 28 zrakoplova Su-22 služilo je u sirijskim zračnim snagama prije Sirijskog građanskog rata.

Suhoj Su-17 – Wikipedija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 7/12/2024, 14:34

@Dijagram, tolike godine rata izmuče ljude, a posebno porodične s djecom.
Ako je vjerovati medijima, ispitivanje javnosti u Ukrajini  pokazuje da je već
preko 50% onih koji bi bili za zaustavljanje rata i ne pitaju za cijenu.
Pored toga što rat ubija, rat i psihički umara.

Last edited by Eroo on 7/12/2024, 14:41; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:39

Bitka za Homs je počela.

Prijavljeni su sukobi u okrugu Qosour u Homsu u Siriji.

Borci Hayat Tahrir al-Sham (HTS) pokušavaju napasti grad sa sjeverozapada, slična strategija primijenjena u Hami.

- > Budućnost Sirije će se odlučiti sada.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 7/12/2024, 14:41

Eroo wrote:@Dijagram, tolike godine rata izmuče ljude, a posebno porodične s djecom.
Ako je vjerovati medijima, ispitivanje javnosti u Ukrajini  pokazuje da je već
preko 50% onih koji bi bili za zaustavljanje rata i ne pitaju za cijenu.
Pred toga što rat ubija, rat i psihički umara.

Vjerojatno i vise od 50% i to je normalno i ocekivano, pogotovo za rat kakav je u ukrajini, bez pomaka, bez perspektive, bez izglednog sretnog kraja.

Rusima je jos i gore, u tudjoj su zemlji i pitaju se kojeg vraga radim ovdje, ginu zbog zelje malog vodje.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:41

Trenutna karta Homsa.
CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMyjrgWcAA4_UX?format=jpg&name=medium
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:47

Iz srca Al-Kiswaha, ruralnog Damaska.

Ljudi skaču na tenk Assadovog režima.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 14:51

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMz2jlXUAAw4-_?format=jpg&name=medium

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMy34BWMAE54H0?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 15:01

Sirijska karta trenutno izgleda jako loše za Assadovu vladu.

Sirijska arapska vojska se bori i zauzima stav? Ako da, postoji šansa da prežive i poguraju se kao i prije.

Ali prije su se žestoko borili i odgurnuli.

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeM2gjFXAAAg-8l?format=jpg&name=large
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 15:05

Situacija u južnoj Siriji jednom riječju:
KATASTROFA za Assada i Rusiju.

CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMgqohW4AACZ4Q?format=jpg&name=medium
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/12/2024, 15:09

Južni Damask pada. Sirijski pobunjenici u Dari su brzo napredovali i skoro stigli do južnih četvrti Damaska.
CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeM5Z1UWMAA1Eg8?format=jpg&name=large
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 7/12/2024, 15:10

RayMabus wrote:Trenutna karta Homsa.
CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 48 GeMyjrgWcAA4_UX?format=jpg&name=medium

Uzeli im vojni aerodrom lijevo od Darayye, ostao desno civilni ali blizu su i njemu.

Prije ce u Damask nego Homs.

Bog zna sto je u gradu, od svasta do nista:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics