CIA pokrenula napad na Assada u Siriji
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: CIA pokrenula napad na Assada u Siriji
Poprilično je dinamično.
Odoh si skuhati još jednu kaficu.
Nema smisla ovo pratit ovako kad u pola sata deset obrata imaš na bojnom polju ( karti, Siriji itd ).
Nema smisla ovo pratit ovako kad u pola sata deset obrata imaš na bojnom polju ( karti, Siriji itd ).
RayMabus- Posts : 187105
2014-04-11
Omjer uloženog i dobivenog očito više nije povoljan.crvenkasti wrote:Sto posto su Rusija i Iran sklopili dogovor s vragom.
Inače, njihovo ponašanje u Siriji prkosi objašnjenju.
Ogromno razočarenje...
Kakav god da je sporazum bio, očito je služio njihovim interesima, zbog čega im se činio isplativim.
2023-08-31
Istaknuti ruski ratni dopisnik "Starshe Eddy", analizirajući gubitak "deset godina naše prisutnosti, pale ruske vojnike, potrošene milijarde rubalja i tisuće tona streljiva", jasno predlaže stvaranje "Narodne Republike Latakije", već se pomirili s idejom da se ne mogu držati ni za što drugo.
WarTranslated (Dmitri) na platformi X: „A prominent Russian war correspondent "Starshe Eddy", analysing the loss of "ten years
WarTranslated (Dmitri) na platformi X: „A prominent Russian war correspondent "Starshe Eddy", analysing the loss of "ten years
2014-04-11
Sirijski pobunjenici su od snaga Assadovog režima osvojili sjeverno susjedstvo Homsa Qosour.
![CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 47 GeMfFoeWIAE25Np?format=jpg&name=large](https://pbs.twimg.com/media/GeMfFoeWIAE25Np?format=jpg&name=large)
2014-04-11
Nikakav sporazum, nikakav Putinov plan nego kao i primjeru Ukrajine i Sirije od 2014 do 2024 sve traljavo i katastrofalno odigrano. Počevši da je kriv za revoluciju u Ukraini jer je preko Janukoviča pokušao UA pretvoriti u Bjelorusiju pa je dobio revoluciju pa, aj možemo reći Krim je odradio dobro a sve ostalo katastrofa loše. Ako je 2015 ušao u Donbas rat onda je trebao ići do kraja ili uopće ne intervenirati.crvenkasti wrote:Sto posto su Rusija i Iran sklopili dogovor s vragom.
Ogromno razočarenje...
Kakav god da je sporazum bio, očito je služio njihovim interesima, zbog čega im se činio isplativim.
Nakon toga bi Ukrainci prihvatili da su izgubili Krim a možda bi ponovo izglasali pro Rusku vlast.
Drugo Siriju je odigrao loše. Intervenirao je da kao objavi rat ISISu a njih nije niti dirao nego napadao je ove pobunjenike (OK i oni su neki soft isis). I mogao ih je do kraja uništiti ali je svaki put pregovarao sa Turčinom Erdoganom koji bi ga svaki put zajeba.. I eto ga, u Ukrajini možda bude kraj Ruskog Reicha a u Siriji mora bježati kao Ameri iz Afganistana.. Zapravo Ameri su pregovarali sa Talibanima pa su izašli mirno ovi bježe u strahu da im islamisti ne odrežu glave.
Ne bi me čudilo da Ukrajinci ne krenu koristiti iste te islamiste iz Sirije za napad na Rusiju jer ovi su de facto saveznici. Dapače Rusi najviše optužuju Ukrajince za Siriju haha
Last edited by AssadNaPodmornici on Sat 7 Dec - 13:20; edited 1 time in total
Ni Sora nije ovoliko halucinirala u ovo doba dana.AssadNaPodmornici wrote:Nikakav sporazum, nikakav Putinov plan nego kao i primjeru Ukrajine i Sirije od 2014 do 2024 sve traljavo i katastrofalno odigrano. Počevši da je kriv za revoluciju u Ukraini jer je preko Janukoviča pokušao UA pretvoriti u Bjelorusiju pa je dobio revoluciju pa, aj možemo reći Krim je odradio dobro a sve ostalo katastrofa loše. Ako je 2015 ušao u Donbas rat onda je trebao ići do kraja ili uopće ne intervenirati.crvenkasti wrote:Sto posto su Rusija i Iran sklopili dogovor s vragom.
Ogromno razočarenje...
Nakon toga bi Ukrainci prihvatili da su izgubili Krim a možda bi ponovo izglasali pro Rusku vlast.
Drugo Siriju je odigrao loše. Intervenirao je da kao objavi rat ISISu a njih nije niti dirao nego napadao je ove pobunjenike (OK i oni su neki soft isis). I mogao ih je do kraja uništiti ali je svaki put pregovarao sa Turčinom Erdoganom koji bi ga svaki put zajeba.. I eto ga, u Ukrajini možda bude kraj Ruskog Reicha a u Siriji mora bježati kao Ameri iz Afganistana.. Zapravo Ameri su pregovarali sa Talibanima pa su izašli mirno ovi bježe u strahu
2023-08-31
RayMabus wrote:Poprilično je dinamično.
I meni jednu, bez cukra s malo bilog, mlika naravno:)
dijagram-
2015-08-09
Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
Sirijski oporbeni zapovjednik Hassan Abdulghani:
Naše snage počele su provoditi završnu fazu okruživanja glavnog grada Damaska.
Naše snage počele su provoditi završnu fazu okruživanja glavnog grada Damaska.
2014-04-11
Sirijski pobunjenici su od Assadovog režima zauzeli Zakyah, Der Khabeyah i Sasa' južno od Damaska.
Pobunjenici su sada samo 12 km udaljeni od granica grada Damaska.
![CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 47 GeMhWT6XEAAXK2u?format=jpg&name=large](https://pbs.twimg.com/media/GeMhWT6XEAAXK2u?format=jpg&name=large)
Pobunjenici su sada samo 12 km udaljeni od granica grada Damaska.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
![drunken](https://2img.net/i/fa/i/smiles/drunken_smilie.png)
Ujitra rakija za dezinficirati zube, čaša, dvi vina za ručak, a iza večere kako bude...
https://www.aa.com.tr/en/americas/troops-withdrawal-from-afghanistan-trump-team-begins-compiling-list-of-army-officers-for-possible-court-martial/3395866
2023-08-31
Gle opet dolazimo do činjenice da živiš u svojoj paralelnoj verziji stvarnosti.Hoholo Mudovski wrote:AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
moja preporuka
Ujitra rakija za dezinficirati zube, čaša, dvi za ručak, a iza večere kako bude...
https://www.aa.com.tr/en/americas/troops-withdrawal-from-afghanistan-trump-team-begins-compiling-list-of-army-officers-for-possible-court-martial/3395866
Imaš čak i sve ovdje opisano
https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_States%E2%80%93Taliban_deal
Pazi ja sam zna da Trump i Talibani pregovaraju ali sam mislio da je to neformalni razgovori a ono Trump i Talibani su čak i potpisali sporazum.
Jbt ti živiš u svojoj verziji stvarnosti, prvo sam mislio da je ne znanje pa onda trolanje a vidim da živiš kao i Ero u svojoj verziji paralelne stvarnosti koja postoji samo u tvojoj svijesti i nigdje drugdje.
Dakle jel i dalje tvrdiš da Trump nije ništa pregovarao sa Talibanima i da nisu potpisali nikakav sporazum?
Vrati se unatrag i vidi što sam napisao. Napisao sam komentar u vezi mogućeg predmeta optužbe protiv američkih časnika koji su organizirali povlačenje, a za koje ti veliš da je bilo organizirano.AssadNaPodmornici wrote:Gle opet dolazimo do činjenice da živiš u svojoj paralelnoj verziji stvarnosti.Hoholo Mudovski wrote:AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
moja preporuka
Ujitra rakija za dezinficirati zube, čaša, dvi za ručak, a iza večere kako bude...
Imaš čak i sve ovdje opisano
https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_States%E2%80%93Taliban_deal
Pazi ja sam zna da Trump i Talibani pregovaraju ali sam mislio da je to neformalni razgovori a ono Trump i Talibani su čak i potpisali sporazum.
Jbt ti živiš u svojoj verziji stvarnosti, prvo sam mislio da je ne znanje pa onda trolanje a vidim da živiš kao i Ero u svojoj verziji paralelne stvarnosti koja postoji samo u tvojoj svijesti i nigdje drugdje.
Dakle jel i dalje tvrdiš da Trump nije ništa pregovarao sa Talibanima i da nisu potpisali nikakav sporazum?
Popis naouražanja koje je ostalo talibanima u organiziranom povlačenju :
![CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 47 E-b39g11](https://i.servimg.com/u/f79/20/51/95/53/e-b39g11.jpg)
Ali ovo nije tema, čiji tata ima većeg.
Činjenica je da se Rusija suočava s porazom u Siriji.
Hoće li se povući kao Amerika iz Afganistana ostaje za vidit
2023-08-31
AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
Sto se cudis, s ruskim navijacima inace nema rasprave, glava u pijesku i ko da zidu govoris.
A tek ovih dana, potpuno su u outu, nesto im nista nije jasno:)
Bas su simpaticni s pokusajima da objasne ovo sto se dogadja"nepobjedivom inteligentnom ruskom medjedu" :)
Ma mora da je neki dogovor, di bi oni ovako slabo, traljavo, kukavicki:)
Kad sam prije par godina rekao nije ovdje nista gotovo i asad je zavrsio pricu, doci ce mu glave, nema sanse da opstane ovako.
To je navijacima zvucalo smijesno.
Sad im je pak , ...nejasno.
Ceka se kakav njihov autoritet ( loso, kizo ili kakav debilni srbljo)koji ce skrenuti vodu na neku stranu i opaliti ne znam kakva bolesna objasnjenja
koja ce se navijacima svidjeti i koja ce ponavljati do smrti.
Nego i takva blebetala su zamukla, bleje i ne znaju sto bi, i valjda navijacki ocekuju kakvo cudo, kakav obrat.
Strava od zaludjenosti, zaglupljenosti i ne znam kako bih to vise nazvao...djetinjasto , krajnje djetinjasto.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
Izvješća tvrde da se Assadove snage povlače iz Al-Dumayra i njegove vojne zračne luke, koja se nalazi otprilike 45 kilometara sjeveroistočno od Damaska.
List of Syrian Air Force bases - Wikipedia
Zračnu bazu intenzivno su koristile sirijske arapske zračne snage i iranske oružane snage tijekom sirijskog građanskog rata.
Zračna baza Al-Dumayr – Wikipedija
Mig-23 i Su-22 a bazu su koristili Iranci a oni su dali desetak Su-22 Asadu za bombardiranje pobunjenika.
Čekam slike iz baze jer nemaju se oni više gdje povlačit osim ako se nisu prije povukli na obalu.
List of Syrian Air Force bases - Wikipedia
Zračnu bazu intenzivno su koristile sirijske arapske zračne snage i iranske oružane snage tijekom sirijskog građanskog rata.
Zračna baza Al-Dumayr – Wikipedija
Mig-23 i Su-22 a bazu su koristili Iranci a oni su dali desetak Su-22 Asadu za bombardiranje pobunjenika.
Čekam slike iz baze jer nemaju se oni više gdje povlačit osim ako se nisu prije povukli na obalu.
Last edited by RayMabus on Sat 7 Dec - 13:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Povlačenje nije bilo organizirano ali su Trump i Talibani okončali sukob pod uvjetom da Usa napušta Afganistan a talibani će loviti ISIS.
Tako je bilo.
Naravno čim su Ameri prestali iz zraka napadati Talibane, ova regularna Afganistanska vojska koja je kako si i sam primjetio, bila brutalno naoružana američkim modernim oružjem se raspala brže nego Assadova vojska. ISIS je pri kraju izveo teroristički napad i ubili su nekoliko američkih vojnika, tu svi optužuju Bidena da je loše organizirao povlačenje.
Najgore od svega Talibani su upozorili Amere da ISIS sprema napad i čak pokušali spriječiti napad ali nisu uspjeli, te dan danas u Afganistanu talibani imaju okršaje sa ISIS
Tako je bilo.
Naravno čim su Ameri prestali iz zraka napadati Talibane, ova regularna Afganistanska vojska koja je kako si i sam primjetio, bila brutalno naoružana američkim modernim oružjem se raspala brže nego Assadova vojska. ISIS je pri kraju izveo teroristički napad i ubili su nekoliko američkih vojnika, tu svi optužuju Bidena da je loše organizirao povlačenje.
Najgore od svega Talibani su upozorili Amere da ISIS sprema napad i čak pokušali spriječiti napad ali nisu uspjeli, te dan danas u Afganistanu talibani imaju okršaje sa ISIS
Zračno-svemirske snage Islamske revolucionarne garde (IRGC-AF) upravljaju iranskom flotom Su-22. Zrakoplovi imaju vojne identifikacijske brojeve s prefiksom '15-' Iran je dobio 40 Su-20/22 iz Iraka 1991. godine. Iako nije bio operativan nekoliko godina, Iran je 2013. započeo program reforme. U ožujku 2015. čini se da su neki od IRGC-AF Su-22 prebačeni u sirijske arapske zračne snage kako bi se borili u sirijskom građanskom ratu. Iran trenutno posjeduje 30 operativnih Su-22.
Sirija: 28 zrakoplova Su-22 služilo je u sirijskim zračnim snagama prije Sirijskog građanskog rata.
Suhoj Su-17 – Wikipedija
Sirija: 28 zrakoplova Su-22 služilo je u sirijskim zračnim snagama prije Sirijskog građanskog rata.
Suhoj Su-17 – Wikipedija
2014-04-11
Snage Assadovog režima povlače se iz Ad Dumayra u Damask.
2014-04-11
Sirijski pobunjenici zauzeli su grad Al-Mushrefa, sjeveroistočno od Homsa, od snaga Assadovog režima.
![CIA pokrenula napad na Assada u Siriji - Page 47 GeMl2WnXEAAGkTz?format=jpg&name=large](https://pbs.twimg.com/media/GeMl2WnXEAAGkTz?format=jpg&name=large)
2014-04-11
Gle i ja sam navijač i hajduka i Ukrajine ali treba biti realan.dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:Što sam krivo rekao? Pa jbt imaš li ti ikakvu točnu informaciju oko ičega u svijetu i u životu? Pa Trump je više puta govorio da vodi pregovore sa Talibanima. Na kraju su se dogovorili da će se Ameri povući i jedni druge neće napadati. Talibani su održali svoju riječ. Naravno drugi je par postola što se Afganistan država raspala odmah nakon toga dogovora...
Sto se cudis, s ruskim navijacima inace nema rasprave, glava u pijesku i ko da zidu govoris.
A tek ovih dana, potpuno su u outu, nesto im nista nije jasno:)
Bas su simpaticni s pokusajima da objasne ovo sto se dogadja"nepobjedivom inteligentnom ruskom medjedu" :)
Ma mora da je neki dogovor, di bi oni ovako slabo, traljavo, kukavicki:)
Kad sam prije par godina rekao nije ovdje nista gotovo i asad je zavrsio pricu, doci ce mu glave, nema sanse da opstane ovako.
To je navijacima zvucalo smijesno.
Sad im je pak , ...nejasno.
Ceka se kakav njihov autoritet ( loso, kizo ili kakav debilni srbljo)koji ce skrenuti vodu na neku stranu i opaliti ne znam kakva bolesna objasnjenja
koja ce se navijacima svidjeti i koja ce ponavljati do smrti.
Nego i takva blebetala su zamukla, bleje i ne znaju sto bi, i valjda navijacki ocekuju kakvo cudo, kakav obrat.
Strava od zaludjenosti, zaglupljenosti i ne znam kako bih to vise nazvao...djetinjasto , krajnje djetinjasto.
Ne zivit u oblacima i alternativnoj stvarnosti.
Crveni i dalje misli da Putin ima neki lukavi plan. Lik je zadnjih 10 godina srozao Rusiju na najniže razine u vjerojatno zadnjih 150 godina. Od jedne respektabilne svjetske sile koja ima utjecaj od Amerike do Azije pretvorio je u da su im jedini saveznici Sirija i Sjeverna Koreja sa time da ga je njego brat Erdogan opet naguzio po 4put i eliminirao mu jednog od rijetkih saveznika a Putin ga ne može zaštiti. Usput ne treba zaboraviti da iako svi optužuju Ameriku za revoluciju u Ukrajini, realni krivac je Putin jer je na silu pokušavao preko Janukoviča pretvoriti Ukrajinu u Bjelorusiju, nije opće uzimao u obzir druge elemente stvarnosti
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
![-](https://2img.net/i/empty.gif)
» CIA pokrenula napad na Assada u Siriji
» Katolička Crkva u Siriji za GK: Ne vidimo budućnost bez al- Assada
» Erdogan - bez odlaska "terorista Assada" , nema mira u Siriji!
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Katolička Crkva u Siriji za GK: Ne vidimo budućnost bez al- Assada
» Erdogan - bez odlaska "terorista Assada" , nema mira u Siriji!
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
Page 47 of 50