CIA pokrenula napad na Assada u Siriji
Page 17 of 23
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: CIA pokrenula napad na Assada u Siriji
Hoholo Mudovski wrote:On će najbolje objasniti sve ove dimenzije ratovanja, jer kako stvari stoje najmanje se ratuje oružjem na što su kozojebi jedino sposobni.Službenik wrote:Hoholo Mudovski wrote:Čekam analizu Loše... On će sve objasniti.
Lošo u kućnom pritvoru.
Samo se nadam da će ih rusko zrakoplovstvo zasipati s napalmom ili čime već.
dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
Ukrajinski nacisti su mila majka prema ovima.
Neumjereni, e oni su grdi bas ko srblji cetnjaci :)
Četnjaci su svakakvi bili, ali balije su radili sranja i gora.
Ako si bio u ratu, a posebno s njima, onda bi to trebao znati.
Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
On misli da sam ja četnik, pa me hoće zajebati.
A ja Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Do Nove godine sigurno. Poslije ćemo vidjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
Službenik likes this post
sto ocekujes mobilizacijski poziv?crvenkasti wrote:Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
vuksadinare- Posts : 100451
2015-09-08
A evo nam i braće Šiptara u Alepu.
https://t.me/DDGeopolitics/131860
vuksadinare wrote:sto ocekujes mobilizacijski poziv?crvenkasti wrote:Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Koga ćeš ti mobiliziirati?
Za što ćeš ih mobilizirati?
Ahhhahahahahaha .... što ste prodavali domoljublje, prodali ste ga.
Sad možete opet s Klemom u novi šator, ali da vam se ljudi smiju kao majmunima u kavezu u ZOO-u.
Slava - ZDS!
ZDSSlužbenik wrote:vuksadinare wrote:sto ocekujes mobilizacijski poziv?crvenkasti wrote:Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Sad možete opet s Klemom u novi šator, ali da vam se ljudi smiju kao majmunima u kavezu u ZOO-u.
Slava - ZDS!
2015-09-08
vuksadinare wrote:ZDSSlužbenik wrote:vuksadinare wrote:sto ocekujes mobilizacijski poziv?crvenkasti wrote:Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Slava - ZDS!
Slava geroem!
Službenik wrote:vuksadinare wrote:ZDSSlužbenik wrote:vuksadinare wrote:sto ocekujes mobilizacijski poziv?crvenkasti wrote:Službenik wrote:crvenkasti wrote:Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
A ja Hrvat.
Danas.
A sutra?
Slava - ZDS!
Slava ZDS geroem!
2015-09-08
Dobro je, Ero i Vuk zadovoljniSlužbenik wrote:A evo nam i braće Šiptara u Alepu.
vrijeme je za iskrenu raspravu o ulozi turske u destabilizaciji bliskog istoka.
Erdoganova vanjska politika započela je kao hrabra, buntovna, neootomanska vizija - ambiciozan pokušaj obnove utjecaja Turske na bivše otomanske teritorije. međutim, ova je vizija na kraju preuzeta da služi zapadnim interesima u regiji. Ono što se zapadu pokazalo nepodnošljivim, međutim, bilo je Erdoganovo rastuće neprijateljstvo prema Izraelu, što je prikazano incidentima poput krize u Mavi Marmara.
prekretnica je došla 2016. kobne noći Erdogan se našao na rubu eliminacije tijekom pokušaja državnog udara. prisiljen preklinjati svoje ljude oko facetimea - izgledajući kao lik izvučen iz loše parodije - za dlaku je izbjegao pokušaj ubojstva komandosa u njegovom odmaralištu u Marmarisu. te noći, stari Erdogan je umro.
poruka sa zapada bila je jasna: protivljenje izraelskoj agendi bilo je neprihvatljivo. Erdogan je gotovo odmah kapitulirao. Od tada je njegov otpor sveden na nešto više od šuplje retorike. Njegovo ponašanje u proteklih 13 mjeseci naglašava ovu transformaciju. Unatoč vatrenim govorima, Turska je nastavila isporučivati naftu Izraelu bez prekida, a Erdogan je radio na potkopavanju Assada - jednog od najžešćih protivnika Izraela u regiji.
Kritičari su u pravu kada ističu da Sjedinjene Države i Izrael imaju najviše koristi od ovih događaja. Ipak, njihov bi uspjeh bilo daleko teže postići bez voljnog sudjelovanja Turske. Turska je postala središte militantnog islamizma kojeg sponzorira država, a njegov se utjecaj proteže od Sirije preko središnje Azije do kineske regije Xinjiang.
Turska je ta koja cilja na takozvane "turske bratske nacije" toksičnom mješavinom radikalnog islamizma, revizionističke povijesti, panturkizma i propagande žrtve. Ova strategija ne samo da proširuje utjecaj Turske, već i radikalizira pojedince, pretvarajući ih u alate za zapadne geopolitičke ciljeve. Zloglasni teroristički napad Crocusa u Moskvi, na primjer, povezan je s turskim kampovima za obuku.
U međuvremenu, džihadisti koji su ostali u Idlibu ponovno su oslobođeni, šireći kaos po Siriji kao i prije deset godina. Ovaj kaos nije slučajan - njega uzgaja, podržava i financira turska država. Pod Erdoganom, Turska je postala najveći svjetski sponzor terorizma, voljni suučesnik u promicanju ciljeva Carstva SAD-a u regiji.
( jedna stara vijest koja opisuje stanje)
Ostatak Erdoganova držanja je puko kazalište - dim i ogledala osmišljeni da prevare samo one koji su još voljni vjerovati u san koji je odavno umro.
Od Moskve do Pekinga, vrijeme je da se suočimo s ovom realnošću.
Erdoganova vanjska politika započela je kao hrabra, buntovna, neootomanska vizija - ambiciozan pokušaj obnove utjecaja Turske na bivše otomanske teritorije. međutim, ova je vizija na kraju preuzeta da služi zapadnim interesima u regiji. Ono što se zapadu pokazalo nepodnošljivim, međutim, bilo je Erdoganovo rastuće neprijateljstvo prema Izraelu, što je prikazano incidentima poput krize u Mavi Marmara.
prekretnica je došla 2016. kobne noći Erdogan se našao na rubu eliminacije tijekom pokušaja državnog udara. prisiljen preklinjati svoje ljude oko facetimea - izgledajući kao lik izvučen iz loše parodije - za dlaku je izbjegao pokušaj ubojstva komandosa u njegovom odmaralištu u Marmarisu. te noći, stari Erdogan je umro.
poruka sa zapada bila je jasna: protivljenje izraelskoj agendi bilo je neprihvatljivo. Erdogan je gotovo odmah kapitulirao. Od tada je njegov otpor sveden na nešto više od šuplje retorike. Njegovo ponašanje u proteklih 13 mjeseci naglašava ovu transformaciju. Unatoč vatrenim govorima, Turska je nastavila isporučivati naftu Izraelu bez prekida, a Erdogan je radio na potkopavanju Assada - jednog od najžešćih protivnika Izraela u regiji.
Kritičari su u pravu kada ističu da Sjedinjene Države i Izrael imaju najviše koristi od ovih događaja. Ipak, njihov bi uspjeh bilo daleko teže postići bez voljnog sudjelovanja Turske. Turska je postala središte militantnog islamizma kojeg sponzorira država, a njegov se utjecaj proteže od Sirije preko središnje Azije do kineske regije Xinjiang.
Turska je ta koja cilja na takozvane "turske bratske nacije" toksičnom mješavinom radikalnog islamizma, revizionističke povijesti, panturkizma i propagande žrtve. Ova strategija ne samo da proširuje utjecaj Turske, već i radikalizira pojedince, pretvarajući ih u alate za zapadne geopolitičke ciljeve. Zloglasni teroristički napad Crocusa u Moskvi, na primjer, povezan je s turskim kampovima za obuku.
U međuvremenu, džihadisti koji su ostali u Idlibu ponovno su oslobođeni, šireći kaos po Siriji kao i prije deset godina. Ovaj kaos nije slučajan - njega uzgaja, podržava i financira turska država. Pod Erdoganom, Turska je postala najveći svjetski sponzor terorizma, voljni suučesnik u promicanju ciljeva Carstva SAD-a u regiji.
( jedna stara vijest koja opisuje stanje)
Ostatak Erdoganova držanja je puko kazalište - dim i ogledala osmišljeni da prevare samo one koji su još voljni vjerovati u san koji je odavno umro.
Od Moskve do Pekinga, vrijeme je da se suočimo s ovom realnošću.
Zato sto sam ratovao i s jednima i drugima znam da su srbi bili gori od balija.Službenik wrote:dijagram wrote:Umjereni su valjda onako, osrednje, ruzni, prljavi, zli.crvenkasti wrote:Ovo su im umjereni pobunjenici koje SAD i Europa podržavaju i naoružavaju.
U rangu ono nesto mudzahedina koji su dosli u pomoc mujicama.
No gore sam u upisu crvenku imputirao na ruznocu, odnosno prljavost, bradatost, a onda i zlocu.
Tu su si upravo jako slicni.
dijagram-
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
Kao što vidiš promašio si ne samo fudbal nego i ceo stadion.Hoholo Mudovski wrote:Dobro je, Ero i Vuk zadovoljniSlužbenik wrote:A evo nam i braće Šiptara u Alepu.
Usprkos tolikih moćnih i nepobjediv saveznika, Sirija nestaje.
Evo je pala i milijunska Hama, 4. najveći sirijski grad. Bez otpora.
Sljeeći je vjerojatno 3. najveći -Homs. Udaljen samo 46 km.
I u Gruziji dernek...Znam gdje će biti sljedeći, ali vam neću reć.
Eroo- Posts : 79182
2016-07-22
Sirijski pobunjenici zarobili su BM-21 GRAD, oklopna vozila BTR-80/82, tenkove T-72 i T-55 u gradu Abou Duhour, istočni Idlib.
Pobunjenici su zauzeli skladište sirijske režimske vojske u kojem su bile pohranjene brojne rakete 9M28F kalibra 122 mm.
Pobunjenici su zauzeli skladište sirijske režimske vojske u kojem su bile pohranjene brojne rakete 9M28F kalibra 122 mm.
RayMabus- Posts : 184564
2014-04-11
Sirijski pobunjenici pokazuju zbirku zarobljenih tenkova.
2014-04-11
Malo vijesti iz Ukrajine pošto je priča kako će Putin njemu poslati u pomoč nekakve tenkve itd: ovo je poboljšani tenk T-55 koji umjesto cijevi 100 mm ima topovsku cijev 115 mm i toga Asad ima dosta i neke mu je Putin još naknadno dao iz SSSR skladišta a sad ih i on gubi u Ukrajini jer nema šta poslat pa valja sad i to.
Tako da nikakve tenkove njemu Putin neće poslati.
Ukrajinski FPV dron uništio ruski tenk T-62M u smjeru Pokrovska.
Tako da nikakve tenkove njemu Putin neće poslati.
Ukrajinski FPV dron uništio ruski tenk T-62M u smjeru Pokrovska.
2014-04-11
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Similar topics
» Katolička Crkva u Siriji za GK: Ne vidimo budućnost bez al- Assada
» Erdogan - bez odlaska "terorista Assada" , nema mira u Siriji!
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Ruski napad u Siriji ubio desetine Turska vojnika
» SAD znaju da će biti novi kemijski napad u Siriji i jedva čekaju :D!
» Erdogan - bez odlaska "terorista Assada" , nema mira u Siriji!
» Turska je kriva za kemijski napad u Siriji !?!
» Ruski napad u Siriji ubio desetine Turska vojnika
» SAD znaju da će biti novi kemijski napad u Siriji i jedva čekaju :D!
Page 17 of 23