ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara"

Go down

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara" Empty Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara"

Post by RayMabus Wed 27 Nov - 13:42

Govorio je i o sporazumu FPO-a i Orbanovog Fidesza.

"Slobodarska partija Austrije potpisala je i sporazum s Orbanovom strankom u Mađarskoj. A mi imamo dobre odnose i sa njima. Ovo se može razumjeti da mi na dobar način gradimo mrežu prijatelja širom Evrope i svijeta. Treba reći da je značajan broj Srba koji žive u Austriji podržao ovu stranku. Pozvao sam predstavnike Slobodarske partije da posjete RS", zaključio sam.

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara"

Samo što ne mogu vladati sami al su dobri da jebu Sejdu K i sarajevsku mahalu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara" Empty Re: Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara"

Post by Hoholo Mudovski Wed 27 Nov - 14:55

Austrougarska širi pipke. 
Alois Mock bi bio sretan da ovo vidi & nesretan da vidi koji idioti vladaju hrvatskom.

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara" 10000111
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara" Empty Re: Dodik se sastao s desničarima u Austriji: "Vodeća su partija u zemlji i to nam odgovara"

Post by mentalitet Thu 28 Nov - 1:56

Hoholo Mudovski wrote:Austrougarska širi pipke. 
Alois Mock bi bio sretan da ovo vidi & nesretan da vidi koji idioti vladaju hrvatskom.
Nevjerojatno je koliko su danashnji desnichari u svijetu napredniji i moralniji od takozvanih ljevichara.Da se razumijemo ja od 1991 vishe ne dijelim ljude po ideoloshkoj pripadnosti nego prema ljudsko civilizacijskim vrijednostima.Sva ta izmishljena ideoloshka sranja su alati koje su izmislili chifuti da bi mogli manipulirati ljudima diljem svijeta.Ovi danashnji takozvani desnichari u HR. koji se vole nazivati ustashama su zadnje ljudsko smece koje ne razumije po kurca shto se deshava u svijetu i tko vodi ovu igru nego su se zakopali u WWII i josh ne izlaze iz rovova pod Staljingradom.Dodushe,tamo je vecina zagnojila pa i njihovi unuci i praunuci bi valjda zeljeli da zagnoje na istom mjestu kao i njihovi pretci.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics