Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata
Page 1 of 1
Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata
Treba to sve istovariti u Zagreb.
Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata. Već slijeću avioni - Index.hr
Njemačka.
Kad ne štitiš svoju granicu a onda tko te jebe. Pošteno i pravedno.
Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata. Već slijeću avioni - Index.hr
Njemačka.
Kad ne štitiš svoju granicu a onda tko te jebe. Pošteno i pravedno.
RayMabus- Posts : 185062
2014-04-11
Službenik-
2022-02-24
Re: Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata
Ništa. Boli nas kurac. Vrati sve natrag onima koji ne kontroliraju svoju vanjsku granicu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ništa. Boli nas kurac. Vrati sve natrag onima koji ne kontroliraju svoju vanjsku granicu.
Mi?
"Mi, ako je jasno da je Hrvatska prva EU zemlje u koju se ušli, takve zahtjeve prihvaćamo. Nakon što slete da im se mogućnost da odu u prihvatni centar Porin, eventualno podnesu novi zahtjev za azilom. Oni imaju punu slobodu kretanja. To je obično jedini kontakt koji imamo s njima", izjavio je Božinović.
UŽIVO Božinović se obraća, rekao koliko će još migranata stići avionima - Index.hr
Jedva čekam novi islamistički napad u Europi pa da vam malo zasoli svima.
UŽIVO Božinović se obraća, rekao koliko će još migranata stići avionima - Index.hr
2014-04-11
RayMabus wrote:"Mi, ako je jasno da je Hrvatska prva EU zemlje u koju se ušli, takve zahtjeve prihvaćamo. Nakon što slete da im se mogućnost da odu u prihvatni centar Porin, eventualno podnesu novi zahtjev za azilom. Oni imaju punu slobodu kretanja. To je obično jedini kontakt koji imamo s njima", izjavio je Božinović.
Eto ga uživo na Rvackoj dalekovidnici 4.
Drži misu.
Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?
Sve vratiti u Srbiju.Pizda im materina srpska namjerno ih propushtaju da bi zajebali hrvate.Ko vele,kurcem se vode ratovi na duzu stazu.Eno onaj Zlovenac se ovdje hvalio kako se neka njegova kcerka udala se za crnca i imala svadbu u Ercekovini.Jebo te Irud begamber,ne treba mi nitko vishe nishta objashnjavati u kakvom je kurcu Hrvatska kada se taj idiot hvali takvim stvarima.Da se razumijemo,nemam nishta protiv nikoga ali sam o takvim stvarima pocheo razmishljati drugachije kada sam upoznao jednog mladog crnca koji me shokirao svojim poznavanjem i izgovorom srpsko_hrvatskog jezika.Isprichao mi je kako se njegova mati udala za njegovog oca koji je studirao u Beogradu i tamo je odrastao.Prichao mi je da nikada nije bio prihvacen pa se odluchio preseliti u Kanadu gdje je imao strica.Veli da ga ni oni nisu prihvatili i da se zato odluchio odseliti u SAD.Bavio se boksom i imao sam osjecaj da ispred sebe imam veoma nesrecnog chovjeka.Eto zashto sam protiv takvih brakova.Ima ovdje dosta takvih balkanki koje su pozelile veliki crni kurac ostale trudne i rodile male crnchice.Crnci su odrasli u razbijenim obiteljima i obitelj im ne znachi nishta tako da im je normalno da i njihova djeca odrastaju bez ocheva.Uzas.Hoholo Mudovski wrote:Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?
mentalitet wrote:Sve vratiti u Srbiju.Hoholo Mudovski wrote:Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?
Slažem se.
Nego, pozdravio te Scott Maxwell. Reci mi, kako mu ide?
Similar topics
» Biden planira vratiti Američku vanjsku politiku na 1950te: snažna promocija demokracije i liberalizma
» Njemačka planira ponovo napraviti wehrmacht
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Njemačka u Albaniju vraća 50 tisuća migranata
» Njemačka planira ponovo napraviti wehrmacht
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» Njemačka u Albaniju vraća 50 tisuća migranata
Page 1 of 1