ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata

Go down

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata Empty Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata

Post by RayMabus Wed 27 Nov - 12:58

Treba to sve istovariti u Zagreb.

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata. Već slijeću avioni - Index.hr

Njemačka.  :tu

Kad ne štitiš svoju granicu a onda tko te jebe. Pošteno i pravedno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata Empty Re: Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata

Post by Službenik Wed 27 Nov - 13:17

Ča sad ... samo trpaj.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata Empty Re: Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata

Post by RayMabus Wed 27 Nov - 13:21

Ništa. Boli nas kurac. Vrati sve natrag onima koji ne kontroliraju svoju vanjsku granicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Službenik Wed 27 Nov - 13:22

RayMabus wrote:Ništa. Boli nas kurac. Vrati sve natrag onima koji ne kontroliraju svoju vanjsku granicu.

Mi?

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Nov - 13:24

"Mi, ako je jasno da je Hrvatska prva EU zemlje u koju se ušli, takve zahtjeve prihvaćamo. Nakon što slete da im se mogućnost da odu u prihvatni centar Porin, eventualno podnesu novi zahtjev za azilom. Oni imaju punu slobodu kretanja. To je obično jedini kontakt koji imamo s njima", izjavio je Božinović. 

UŽIVO Božinović se obraća, rekao koliko će još migranata stići avionima - Index.hr

Jedva čekam novi islamistički napad u Europi pa da vam malo zasoli svima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Službenik Wed 27 Nov - 13:25

RayMabus wrote:"Mi, ako je jasno da je Hrvatska prva EU zemlje u koju se ušli, takve zahtjeve prihvaćamo. Nakon što slete da im se mogućnost da odu u prihvatni centar Porin, eventualno podnesu novi zahtjev za azilom. Oni imaju punu slobodu kretanja. To je obično jedini kontakt koji imamo s njima", izjavio je Božinović. 

UŽIVO Božinović se obraća, rekao koliko će još migranata stići avionima - Index.hr

Jedva čekam novi islamistički napad u Europi pa da vam malo zasoli svima.

Eto ga uživo na Rvackoj dalekovidnici 4. 

Drži misu.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Wed 27 Nov - 13:37

Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?

Njemačka planira u Hrvatsku vratiti 16.000 migranata 10000111
Hoholo Mudovski
Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 28 Nov - 1:41

Hoholo Mudovski wrote:Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?
Sve vratiti u Srbiju.Pizda im materina srpska namjerno ih propushtaju da bi zajebali hrvate.Ko vele,kurcem se vode ratovi na duzu stazu.Eno onaj Zlovenac se ovdje hvalio kako se neka njegova kcerka udala se za crnca i imala svadbu u Ercekovini.Jebo te Irud begamber,ne treba mi nitko vishe nishta objashnjavati u kakvom je kurcu Hrvatska kada se taj idiot hvali takvim stvarima.Da se razumijemo,nemam nishta protiv nikoga ali sam o takvim stvarima pocheo razmishljati drugachije kada sam upoznao jednog mladog crnca koji me shokirao svojim poznavanjem i izgovorom srpsko_hrvatskog jezika.Isprichao mi je kako se njegova mati udala za njegovog oca koji je studirao u Beogradu i tamo je odrastao.Prichao mi je da nikada nije bio prihvacen pa se odluchio preseliti u Kanadu gdje je imao strica.Veli da ga ni oni nisu prihvatili i da se zato odluchio odseliti u SAD.Bavio se boksom i imao sam osjecaj da ispred sebe imam veoma nesrecnog chovjeka.Eto zashto sam protiv takvih brakova.Ima ovdje dosta takvih balkanki koje su pozelile veliki crni kurac ostale trudne i rodile male crnchice.Crnci su odrasli u razbijenim obiteljima i obitelj im ne znachi nishta tako da im je normalno da i njihova djeca odrastaju bez ocheva.Uzas.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 28 Nov - 20:16

mentalitet wrote:
Hoholo Mudovski wrote:Koliko će ih vratiti u Mađarsku kod Orbana?
Sve vratiti u Srbiju.

Slažem se.
Nego, pozdravio te Scott Maxwell. Reci mi, kako mu ide? :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics