ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boreli zaprijetio generalu galaksije

Go down

Boreli zaprijetio generalu galaksije Empty Boreli zaprijetio generalu galaksije

Post by RayMabus Tue 26 Nov - 15:06

Desničare u Izraelu sam ja instalirao nakon šta je tadašnja lijeva izraelska vlada napala izborni zakon a podržala Komšića.

Borrell zaprijetio Izraelu: Prihvatite primirje, dosta je zahtjeva i izgovora, prestanite ubijati ljude

"Na stolu je prijedlog koji su posredovale SAD i Francuska, a koji Izraelu nudi sve sigurnosne garancije koje je tražio. Ne postoji nikakav izgovor za odbijanje ovog prijedloga", rekao je Borrell.

Oštro je zaprijetio izraelu kazavši kako više nemaju izgovora.

"Čuo sam ekstremističke ministre izraelske vlade koji žele nastaviti borbe i bombardovanja. Nadam se da će danas vlada Netanyahua odobriti sporazum o primirju. Dosta je izgovora. Dosta je dodatnih zahtjeva. Zaustavite ove sukobe. Prestanite ubijati ljude", poručio je Borrell.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Boreli zaprijetio generalu galaksije Empty Re: Boreli zaprijetio generalu galaksije

Post by RayMabus Tue 26 Nov - 15:18

Baš nam je super.

Ti meni Komšića a ja tebi krajnje desničare i počme klanje mujaga i židova.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Boreli zaprijetio generalu galaksije Empty Re: Boreli zaprijetio generalu galaksije

Post by RayMabus Tue 26 Nov - 15:37

Malo ih rokaju iz zraka.

Izrael izvršio najžešći napad na Bejrut od početka rata, deset simultanih udara potreslo grad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 26 Nov - 22:18

Cepaj

Uprkos navodnom primirju Hezbolah lansirao veliki broj raketa na centralni dio Izraela
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics