Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'
Page 1 of 1
Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-u-vijecnici-uzalud-vam-je-negiranje-drzavnosti-i-nezavisnosti-bih-stoljecima-je-nisu-uspjeli-zgaziti/241125105
vuksadinare- Posts : 100488
2015-09-08
Re: Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'
Ovaj čovjek je totalno lud, prolupao.. on izaziva Trumpa.. nekidan sam ga gledao na tv kako pljuje po Trumpu.. kako je trump goli kurac za njega i bakira
2015-09-08
Re: Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'
Sad ćemo mu smaknuti i simpatizere u Njemačkoj.
RayMabus- Posts : 185057
2014-04-11
02.06.22
Ovo je rezolucija o BiH koju predlažu vladajuće stranke u Njemačkoj - Radiosarajevo.ba
Bundestag je uputio ovaj prijedlog na dodatnu raspravu. Prenosimo kompletan tekst rezolucije koju predlažu zastupnici stranaka SPD-a, Saveza 90/Zeleni i FDP-a.
Posebno su istakli političke aktivnosti "etničkih nacionalističkih političara poput Milorada Dodika, trenutno člana državnog Predsjedništva i Dragana Čovića, predsjednika stranke HDZ BiH", navodeći da one "imaju za cilj da unište Bosnu i Hercegovinu kao državu i dom raznolikog stanovništva".
“Ova politika je prijetnja miru u jugoistočnoj Evropi. To je neprihvatljivo i zahtjeva odlučan, čvrst otpor Evropske unije, njenih država članica i međunarodne zajednice”, navodi se u prijedlogu.
2014-04-11
Trump ako naredi da se bih raspadne komšo može na trepavice se popeti nista ne moze.. a šolc i ekipa nema šanse da se Trumpu zamjere zbog komše
2015-09-08
Šolz je bivši.
2014-04-11
.. treba netko komši bosancu to šapnuti.. lik je umislio da moze trumpa sjebati.. o bože luđaka oko nas da se slobo prema ovima čini dječaracRayMabus wrote:Šolz je bivši.
2015-09-08
Nije bitan on nego oni koji ga instaliraju a nabrojat ću ti ih: NATO, Demokrati u Americi ( ljevičari ), Židovi ljevičari, Britanci ( posebno ova prošla britanska vlada ), Nizozemska, Švedska, Belgija, Austrija, Italija i Njemačka.
Sve sam ih smaknuo i ostala je još Njemačka.
Njih ćemo sad za nekakva tri mjeseca.
Proces njihove likvidacije je počeo nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine kad su te iste vlade Hrvatskoj rekle da odjebe i da će oni Komšića opet.
Britanci su došli s Lizom Trust ( tadašnja ministrica vanjskih poslova VB ) u Sarajevo koja je to izjavila a židoski ljevičari su makli svog ambasadora jer je podržao Čovića a ne Komšića.
Svi poklani a ostala je još Njemačka.
Za njih ide poseban recept jer su oni poseban slučaj kAo i Nizozemska jer su se usudili donijeti rezoluciju u svojim parlamentima protiv Hrvatske.
Proces njihove likvidacije je počeo nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine kad su te iste vlade Hrvatskoj rekle da odjebe i da će oni Komšića opet.
Britanci su došli s Lizom Trust ( tadašnja ministrica vanjskih poslova VB ) u Sarajevo koja je to izjavila a židoski ljevičari su makli svog ambasadora jer je podržao Čovića a ne Komšića.
Za njih ide poseban recept jer su oni poseban slučaj kAo i Nizozemska jer su se usudili donijeti rezoluciju u svojim parlamentima protiv Hrvatske.
2014-04-11
Jebat cemo im nanu komšogluovskuRayMabus wrote:Nije bitan on nego oni koji ga instaliraju a nabrojat ću ti ih: NATO, Demokrati u Americi ( ljevičari ), Židovi ljevičari, Britanci ( posebno ova prošla britanska vlada ), Nizozemska, Švedska, Belgija, Austrija, Italija i Njemačka.
2015-09-08
Za posebne slučajeve general vasione ima i posebne tretmane.
Zato je taj nizozemski parlament koji je izglasao tu rezoluciju protiv Hrvatske u BiH nestao bez traga a došao Gert Wilders.
Zato je taj nizozemski parlament koji je izglasao tu rezoluciju protiv Hrvatske u BiH nestao bez traga a došao Gert Wilders.
2014-04-11
Similar topics
» Unuk Tita otkrio za koga je Tito navijao:'Ma kakav Hajduk ili Zvezda,deda je bio strastveni navijac Partizana'
» Komšić traži (ne zna se od koga-op. Ero)angažiranje vojske zbog migranata
» ZADNJI JE ČAS DA SE KONAČNO RAZJASNI: Za koga radi Željko Komšić?
» Od koga je Hrvat Komšić branio hrvatsko Kreševo u odori Armije BIH?
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
» Komšić traži (ne zna se od koga-op. Ero)angažiranje vojske zbog migranata
» ZADNJI JE ČAS DA SE KONAČNO RAZJASNI: Za koga radi Željko Komšić?
» Od koga je Hrvat Komšić branio hrvatsko Kreševo u odori Armije BIH?
» Dačić:Komšić već provocira za,mene lično Republika Srpska može biti nezavisna
Page 1 of 1