ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'

Go down

Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.' Empty Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'

Post by vuksadinare 25/11/2024, 19:19

https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-u-vijecnici-uzalud-vam-je-negiranje-drzavnosti-i-nezavisnosti-bih-stoljecima-je-nisu-uspjeli-zgaziti/241125105
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.' Empty Re: Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'

Post by vuksadinare 25/11/2024, 19:21

Ovaj čovjek je totalno lud, prolupao.. on izaziva Trumpa.. nekidan sam ga gledao na tv kako pljuje po Trumpu.. kako je trump goli kurac za njega i bakira
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.' Empty Re: Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.'

Post by RayMabus 25/11/2024, 19:24

Sad ćemo mu smaknuti i simpatizere u Njemačkoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/11/2024, 19:26

Komšić:'Jebat ću vam nanu fašističku, Trumpovsku. Bagro ne znate na koga udarate. Mene partizana i đihadistia.' OIP.ycKqZxloh7WwYdCxhi5nugHaE1?w=236&h=180&c=7&r=0&o=5&pid=1

02.06.22

Ovo je rezolucija o BiH koju predlažu vladajuće stranke u Njemačkoj - Radiosarajevo.ba

Bundestag je uputio ovaj prijedlog na dodatnu raspravu. Prenosimo kompletan tekst rezolucije koju predlažu zastupnici stranaka SPD-a, Saveza 90/Zeleni i FDP-a.

Posebno su istakli političke aktivnosti "etničkih nacionalističkih političara poput Milorada Dodika, trenutno člana državnog Predsjedništva i Dragana Čovića, predsjednika stranke HDZ BiH", navodeći da one "imaju za cilj da unište Bosnu i Hercegovinu kao državu i dom raznolikog stanovništva".

“Ova politika je prijetnja miru u jugoistočnoj Evropi. To je neprihvatljivo i zahtjeva odlučan, čvrst otpor Evropske unije, njenih država članica i međunarodne zajednice”, navodi se u prijedlogu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2024, 19:33

Trump ako naredi da se bih raspadne komšo može na trepavice se popeti nista ne moze.. a šolc i ekipa nema šanse da se Trumpu zamjere zbog komše
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/11/2024, 19:35

Šolz je bivši.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2024, 19:41

RayMabus wrote:Šolz je bivši.
.. treba netko komši bosancu to šapnuti.. lik je umislio da moze trumpa sjebati.. o bože luđaka oko nas da se slobo prema ovima čini dječarac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/11/2024, 19:47

Nije bitan on nego oni koji ga instaliraju a nabrojat ću ti ih: NATO, Demokrati u Americi ( ljevičari ), Židovi ljevičari, Britanci ( posebno ova prošla britanska vlada ), Nizozemska, Švedska, Belgija, Austrija, Italija i Njemačka.

Sve sam ih smaknuo i ostala je još Njemačka.

Njih ćemo sad za nekakva tri mjeseca.

Proces njihove likvidacije je počeo nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine kad su te iste vlade Hrvatskoj rekle da odjebe i da će oni Komšića opet.

Britanci su došli s Lizom Trust ( tadašnja ministrica vanjskih poslova VB ) u Sarajevo koja je to izjavila a židoski ljevičari su makli svog ambasadora jer je podržao Čovića a ne Komšića.

Svi poklani a ostala je još Njemačka.

Za njih ide poseban recept jer su oni poseban slučaj kAo i Nizozemska jer su se usudili donijeti rezoluciju u svojim parlamentima protiv Hrvatske.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2024, 19:54

RayMabus wrote:Nije bitan on nego oni koji ga instaliraju a nabrojat ću ti ih: NATO, Demokrati u Americi ( ljevičari ), Židovi ljevičari, Britanci ( posebno ova prošla britanska vlada ), Nizozemska, Švedska, Belgija, Austrija, Italija i Njemačka.

Sve sam ih smaknuo i ostala je još Njemačka.

Njih ćemo sad za nekakva tri mjeseca.

Proces njihove likvidacije je počeo nakon onog sastanka EU 20.02.2022 godine kad su te iste vlade Hrvatskoj rekle da odjebe i da će oni Komšića opet.

Britanci su došli s Lizom Trust ( tadašnja ministrica vanjskih poslova VB ) u Sarajevo koja je to izjavila a židoski ljevičari su makli svog ambasadora jer je podržao Čovića a ne Komšića.

Svi poklani a ostala je još Njemačka.

Za njih ide poseban recept jer su oni poseban slučaj kAo i Nizozemska jer su se usudili donijeti rezoluciju u svojim parlamentima protiv Hrvatske.
Jebat cemo im nanu komšogluovsku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/11/2024, 19:55

Za posebne slučajeve general vasione ima i posebne tretmane.

Zato je taj nizozemski parlament koji je izglasao tu rezoluciju protiv Hrvatske u BiH nestao bez traga a došao Gert Wilders.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics